Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • да има едно лесно - на мотора
Tqna ,  чудесна си !
Точно това и аз си мислех ези дни - че сега е " моето " и " нашето " време с моториста. В петък изпращаме последния абитуриент . За внуци май още ни е рано Wink . Но пък си се представям " спортна баба " - отначало с внучето на колело  Joy
По темата - Джаки и 500 подскока на въже .

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 07:53 от рак пустинник

# 406
 Joy Раче, аз навремето моя син като беше на 2-3 год. го превозвах на колело до детската градина (живеехме в Германия тогава).Имаше си седалка отзад.Така че, опит имам    Joy

Невероятна  Hug благодаря! И ти изглеждаш чудесно, само че, се гледаш с други очи.Аз съм същата.Това дупе мира не ми дава.Голяма борба се борим откакто се помня.

пп.Лягам си вече, че пак минава полунощ  ooooh!
В тая връзка да ви кажа момичета - спете повече и по-лесно ще слабеете  Peace

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 08:06 от tqna

# 407
  • 1st floor
Добро утро, момичета!!!  Hug
Спах цяла нощ като пън и днес се чувствам много по-добре!!! Сега си пия кафето и след малко се мятам на Джилиан 10, довечера кардиото /но няма да бъде тройката  Naughty - 1 или 2 ще си избера/ за да си наваксам пропуска от вчера.
tqna , пак да кажа - изглеждаш суууупееер!!! Hug

# 408
Tqna изглеждаш чудеееесно   Heart Eyes Ноооо...не мога да спра да тренирам  Laughing А и не виждам причина да спирам  Thinking ... Всички лекари (ендокриноложката ми също) ме съветват да спортувам повече, както и хора, които са преминали през болестта. Да не говорим, че аз обожавам да тренирам. Наистина не виждам причина да спирам. Рибено масло пиех доскоро, но сега се разсеях и го спрях за известно време, но общеавам, пак ще го започна! Много е хубаво, че ме подсети за него.  Hug
Отчет: 30 мин интервално въртене на велото (1 мин спокойно, 30 сек скорострелно  Laughing) и по-късно ще видим, сигурно ще се ходи на фитнес.
Успешен ден   bouquet

# 409
Здравейте,
аз днес :At Home Cardio Warcout-  http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw
кик бокс кардио: http://www.youtube.com/watch?v=4U5kXK82H9I&feature=relmfu - много ме кефи
 и малко корем, крака, лицеви + всекидневните ми тибетци.

# 410
Здравейтеее мацкии в това мрачноо време...  Hug
Тази нощ пак не можах много да спя амаа май по-добре от миналата...като и да е - след малко се мятам на HIIT 30 и след това йогата на Боб - 1час Simple Smile
Въпреки времето ви пожелавам слънчев и усмихнат ден!   bouquet

# 411
Тая сутрин уж щях да тренирам Инсанитито, ама не ми се скачаше 50 минути и се отдадох на 15минутната му тренировка. Някой я беше дал по-горе. Добре влиза  Laughing Hug

# 412
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Момичета здравейте!!!
Малко не съм се отчитала тия дни, НО затова пък продължавам с тренировките при всякакви атмосферни условия.
Напоследък подхванах Insanity , изневерявайка на моя Billy и Jackie, наистина са адски натоварващи, харесват ми, но и мен както и MeRiTo` нещо ме почнаха колената , или много ги натоварих тия дни с това въженце и последвани от наш Shaun T, не знам!  newsm78
мисля да им дам малко почивчица тия дни.
едвам ви настигам четейки, нещо съм много усмихнато заета напоследък  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed , но много ви се радвам , че продължавате с такъв хъс!
усмивки момичета и невероятен ден желая!!!

# 413
Лелее тази тренировка - 1ч и 30 мин - направо мислих си, че няма да мога, но да ви кажа много добре ми се получи с тази йога - сега съм като прероденааа - препоръчвам я на всички. След хубава HIIT тренировка идва много добре Simple Smile

# 414
  • София
Здравейте!

Tqna, изглеждаш страхотно!

Нощес пак имаше трусове, но поне бяха по-леки и се наспах. Днес - 10ката на Джилиан.

Инче, и ти изглеждаш невероятно! Аз също все се каня да направя някоя йога - я на Джилиан, я на Боб, я някоя друга, но не ми остава време. Няма шанс щерката да спи толкова дълго, а още по-малко - да си играе сама толкова дълго. А с мотаещо се в краката ми бебе не се получава добре, особено когато реши, че тя ще се изправя също и ми увисне на крачолите в най-неподходящия момент Simple Smile

# 415
Ще ми дадете ли сайта за сваляне на снимки  Praynig
Ще кача снимки да ме видите ,че не можах да се оправя да
сложа готин аватар  Tired

# 416
  • 1st floor
За качване на снимки ползвам Photobusket.

# 417
Намерих някакъв сайт  Peace
Ето ме ,но моля ви не ми се смейте на изтормозената физиономия ,че
няколко дена не съм в кондиция и ми личи много  Tired
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2010/157041439554606754313377 … N8RNAP1E99cQi.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2345/203898371253557590813377 … q7LO2FD6KEDGM.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1918/768737648140406921813377 … g4F8QpISRRTLL.JPG
Ето защо казах ,че имам структурата на Джаки като тяло  Peace
Е без неините мускули  Heart Eyes

Много съжалявам ,че не съм се снимала преди това ,корема ми беше
като на бременна ,имах паласки и гъзо беше голям  Mr. Green  Laughing

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 13:06 от Mавина

# 418
  • 1st floor
Не ми се отварят снимките... newsm78

# 419
Не ми се отварят снимките... newsm78
Да видях и за това ги качих в друг сайт и редактирах поста  Peace
Пробвай сега  Peace