Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета
Мавина, Таня - перфектни сте момичета   bouquet
 Неродена , аз преди време бях споделила че високопротеиновият режим на хранени ми размота хоромоните .И след ровенки в нета попаднах на инфо, че е добре този режим на хранене да се следи от лекар  Peace
Хубавото че след една седмица стриктно ВМ- НВД един вид си рестартирах метаболизма   Laughing и сега съм добре  Praynig.
 Тренировките действам с Джилиян 3 ниво на 30 days shared.
Днес ей сега малко ще поотпусна с Били , че детенцето ми е с конюктивит  Tiredи си е у дома - няма да имам повече от 10 - 15 мин .
Хубав ден   bouquet

# 436
Пи6а от тел. Мавинке, аз съм направо слон ппед твоите кила Simple Smile 62-63.
Какво не им харесва6е на 53-то. Всеки сам си се усе6та, но за мен си слби4ка И може малко да ка4и6 даже.
Пак казвам ти си ре6ава6 как се 4уства6 аз само казвам мое мнение Simple Smile

# 437
Привет,момичета!
tqna,Мавина,аз и друг път съм ви го казвал-изглеждате страхотно!
tqna,видях в една друга тема снимка от завършване на сина ти.Благородно ти завидях и си пожелах и аз да имам такава снимка с моя син! Hug
А вече много пъти съм го писала,но и аз имам проблем със сваляне на кг.Не съм дебела,но имам 4-5 излишни кг и това е. ConfusedДиета вече не мога да пазя-минах пред Дюкан,90 дневна и т.н. Сега правя опити да намаля калориите,но към момента не особено успешно.Днес съм в МЦ и съм като ламя..Еми направо лошо ми стана за сладко ,после за солено...Уфф ConfusedИначе спортувам ,минимум 4 дни в седмицата.Наблягам на кардиото/основно тае бо/ обаче ефект особен не виждам.Идея нямам вече какво да правя..Еми измрънках ви,ама нещо китката ми е накриво днес Embarassed
Пожелавам ви хубава вечер! Hug

# 438
Пи6а от тел. Мавинке, аз съм направо слон ппед твоите кила Simple Smile 62-63.
Какво не им харесва6е на 53-то. Всеки сам си се усе6та, но за мен си слби4ка И може малко да ка4и6 даже.
Пак казвам ти си ре6ава6 как се 4уства6 аз само казвам мое мнение Simple Smile
Тяна уааау  Heart Eyes
Изглеждаш страхотно  Peace   bouquet
Проблема на килограмите 53 е ,че се чувствам дебела  Tired
Тежат ми и съм тромава ,дори когато започнах да тренирам бях толкова и
когато подскочех или бягах имах чувството ,че ще ми паднат корема и гъзо  Joy
Докато сега нямам тресящи се зони  Laughing
Искам още да стегна корема....това е единствената зона ,която
иска още малко стягане  Peace

Момичета ,благодаря ви за подкрепата   bouquet   bouquet   bouquet

# 439
  • 1st floor
Mавина, на мен ми харесваш кльощава.  Grinning  Ако добавиш малко релеф, ще бъдеш екстра!!! Аз пък страдам от обратното - лекия релеф го докарвам, ама е леко скрит от малко мазнинка!!!  Mr. Green И съм дребна, та всеки грам в повече ми личи!!! Tired
Вчера вечерта ме тръшна паниката от земетресението /след дъжд качулка е мойто  Laughing/, та като чух, че има още трусове и идва нощта , нещо хич не ми беше до Джилиан. Направих десятката тази сутрин, а сега ще наваксам с кардиото, за да си влезна в плана.

# 440
Малко се позабравих  Laughing
Сутринта правих 15минутната на Шон; а сега подкарах max cardio recovery (47мин) + p90x ab ripper (17 мин) + на Джаки (20мин) за горната част на тялото и отивам да се къпя и да вечерям  Laughing

# 441
Mавина, на мен ми харесваш кльощава.  Grinning  Ако добавиш малко релеф, ще бъдеш екстра!!! Аз пък страдам от обратното - лекия релеф го докарвам, ама е леко скрит от малко мазнинка!!!  Mr. Green И съм дребна, та всеки грам в повече ми личи!!! Tired
Вчера вечерта ме тръшна паниката от земетресението /след дъжд качулка е мойто  Laughing/, та като чух, че има още трусове и идва нощта , нещо хич не ми беше до Джилиан. Направих десятката тази сутрин, а сега ще наваксам с кардиото, за да си влезна в плана.

Благодаря ти   bouquet   bouquet   bouquet

Аз днес оспамих ,ама искам да питам  Rolling Eyes
До сега търсих книги за сваляне на фитнес и здравословно хранене  Crazy
Не открих нищо  Tired
Или аз нещо не търся като хората или....... ooooh!
Намерих в Замундата ,колекция от книги ,но на английски  Tired
Ако някой може да ми даде линк за сваляне на тези книги ще съм ви
много благодарна   bouquet 

# 442
Мавина, в сайта на Хеликон има много. Разгледай там в определената категория. Simple Smile

# 443
Мавина, в сайта на Хеликон има много. Разгледай там в определената категория. Simple Smile
На мен ми трябва да си ги сваля  Peace
Все пак ,благодаря ти   bouquet
И да не оспамвам повече утре ще е моето предизвикателство  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=69ol43VYgr8&list=UUrd4Hfglr4E … &feature=plcp
Това първото упражнение Dive bobers ще го правя за начинаещи и
Pistol Sqat също  Peace

# 444
На мен ми трябва да си ги сваля  Peace

Не съм разбрала, съжалявам.  Flutter
В читанката сигурно си проверила? Тук - http://booksbg.org/booksbg/ също може да видиш, но има лимит от 5 свалени книги за 24 часа.

# 445
Сега се връщам от работа и ви прочетох на спокойствие.

Благодаря на всички   bouquet За мен е важно, че се чуствам добре.

Мавина  Hug нали не те засегнах с поста си.Ти разбира се си знаеш най-добре.Нещо обаче сега като прочетох поста ти за мерки и килограми ме озадачи.Аз на тези килограми сега 62-63 и само с около  два сантиметра по-ниска имам горе-долу мерките, които си дала ти за 53кг  Thinking
На ръст 165-6 - талия - 67, ханш 97 и бедро 53,5  Mr. Green  Цел по 1см. отвсякъде още  Joy
Знам, че мускулите тежат, ама чак пък толкова  newsm78

За съня да ви кажа.Чела съм и съм експерементирала със себе си, когато се наспя добре, кантарчо е усмихнат сутрин.Да, ама и аз не мога да спя.. Не мога да спя повече от 4-5 часа на нощ дори и в почивните дни.Луда работа  Laughing Като почивам ставам правя кафе и по някое време се опитвам да подремя пак.Трябва да почиваме, ама пусти стрес все сме забързани и не обръщаме внимание много, много.

Мълвина виж какво писах на Неродена мома.Същото бих препоръчала и на теб + много разходки ей така, без цел дори.В красивия ни град поне има къде  Heart Eyes и на плаж скоро ще се ходи  Party

# 446
# 447
За 15-минутката на Шон Т

Вчера не стигнах до нея, но днес валеше, та метнах кучето на бягащата пътека да се разхожда, а аз заподскачах с Д-р Оз.

Да ти кажа, Тяна, тая треренировка ми се видя малко несериозна. Не, че не се изпотих и не се задъхах. Ама започнах да усещам натоварване чак към 12-тата мин. Темпото и отскоците ми не бяха по-слаби от тези на лелките зад Шон, а те окапаха без време. Къде са ги намерили тез жени? Ако наистина са тренирали по Insanity програмата в продължение на 60 дни, тези дами трябваше да не спират грам! Според мен те са наблегнали на диети, не на тренировки. Или поне не с такава интензивност, каквато следва да е истинска Insanity тренировка.

Както и да е. Ще добавям и 15-минутката за разнообразие от време на време Simple Smile

# 448
Фея те тука най-много на гастралните пръстени (между другото това е направо самоубийство даже за смъртен случай от позната чух) и шейкове за отслабване наблягат, нали знаеш  Wink
Все пак инсанити е програма за дом. тренировка и кой колкото могъл  Joy Да не мислиш, че са луди като нас да влагат 100%
Ходя често и ги наблюдавам, уж спортуват, ама все чийтват и бързат да си ходят, че са гладни  Joy или докато чакат за тренировката хапват по някое десертче уж за енергия пълно със захар или пък чули, че трябва да пият рибено масло и жена 150кила сигурно смяташе колко да си купи за да пие 6 хапчета по 1200мг. на ден  Shocked
Направо съм се нагледала на куриози с дебеланки и дебеланковци тук, но не е по темата.

Извинете за спама   bouquet

Честит празник на българската писменост и култура!Честит празник на всички учители и на всички завършващи абитуриенти и абсолвенти   bouquet
На всички, киото почиват весели празници   bouquet

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 07:14 от tqna

# 449
tqna ,не си ме засегнала   Hug
Харесвам ,че вие момичета сте честни и казвате
това ,което виждате  Heart Eyes
Аз самата не харесвам кльощави натури и като видя
натури като Инчето и Мерито и Кат и на другите момичета ,ми се
иска да съм като тях  Heart Eyes
А Зузана е била същата кльоща като мене и я гледам ,че сега
е по-оформена и знам ли Laughing
Може и аз като нея да се поналея след време  Laughing

Десн съм на ето това http://www.youtube.com/watch?v=69ol43VYgr8&list=UUrd4Hfglr4E … &feature=plcp
И после излизане с малкия  Laughing
И бягане след него и колелото му  Joy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ   bouquet   bouquet    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт