Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Мавина  Hug не бях я виждала скоро Зузана.Много е променена.Не ми се струва много във форма.Гледам я 5 планка на кръст не може да издържи и с това пъшкане непрекъснато  Laughing
Ти прегледай пак Джаки и без това си приличате  Wink Казвай на мъжо, че искаш гирички послучай 24май и почвай  Laughing

Кат навихте ме с Фея и аз ще пробвам суринта и ще пиша  Peace
Весело изкарване довечера  Party

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 08:05 от tqna

# 451
Здравейте, дами. Честит празник на всички, бъдете здрави, културни и просветени.
Отчитам вчерашния ден: след кардиото сутринта направих 1 час тренировка във фитнеса, после направих една 15-минутка с фитнесблендер за коремче и се довърших и аз с 15-минутката на Шон. На мен обаче, след всичките тренировки, особено след силовата и кардиото сутринта, тази 15-минутка ми се стори стабилна. Всъщност, факт е, че аз винаги се старая повече, отколкото е показано на клипчето, за да извлека максимум полза от тренировката, така че може и това да е причината.
Днес мисля да направя една кратка силова тренировка у дома, понеже нямам време и възможност да се потя и къпя, нали съм на бал довечера и цял ден ще ми е на "тъгъдък" Grinning
  bouquet

# 452
Честит празник мацки
Тамън свършвам с Chalean Extreme - Lean 2
Имам въпрос - може би Кат ще може да ми каже - ако третираш силово - 3 пъти седмично, но не тренираш всички мускули на веднъж всеки път, а примерно първия път бицепс трицепс и там крака малко другия ден рамена и т.н има ли значение с кое се започва - дали трябва да са под някъв ред или не?

# 453
  • София
Честит празник!

Тъкмо приключвам с Били, много добре ми дойде. Понеже ми остават още само 2 седмици с Body Revolution, свалих No More Trouble Zones и Killer Buns and Thighs на Джилиан и ще ги пробвам и тях.

# 454
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро. Едва се вдигнах днес. Като спя малко повече от редовните 6 часа, после ми е гадно. Днес съм втора смяна и мислех да си отспя. Събудих се освирепяла от глад, със световъртеж и главоболие. Натова отгоре съм в ПМС и едва удържам на глада за сладко. исках много да тренирам,ама...
Хапнах сега, пих кафе, пека се на терасата и съм се размазала. Мисля преди работа да врътна едно кардио от фитнесблендъра и после някоя по- лека тренировка от Руми или бодирок  Thinking

# 455
Kath, нещо не успявам да ти го пратя на лични, мисля че ти е препълнена кутията, явно много като мен ти пишат Embarassed  love001
Мила, взимам Метформин 3 пъти на ден, заради инсулиновата резистентност, а тъй като нямам цикъл, съответно и овулация, взимам комбинация от женски хормони - дуфастон и естрофем, по специална схема. Като цяло естрофема го взимам всеки ден, а прогестерона 10 от 16 до 26 ден на цикъла. Kath, мила, ако се храня по зоната, но с продукти само в зелено, ще е по- добре нали, поне за начало. Crazy До месец трябва да започна стимулацията за инвитро и затова съм ти много благодарна, че ще ми помогнеш с по-леки упражнения за този период, защото спорта е много полезен за подобряване чувствителността на инсулина, а на мен ми трябва да ми понижат инсулина за успешна стимулация Rolling Eyes Нещата са малко сложни и съм искренно благодарна, че така ми помагаш, голям мотиватор си ми, ще се примеря и ще си изпратя мерките, искаш ли, ако това ти помага за подбиране на упражненията  love001  love001  love001

# 456
Добро утро. Едва се вдигнах днес. Като спя малко повече от редовните 6 часа, после ми е гадно. Днес съм втора смяна и мислех да си отспя. Събудих се освирепяла от глад, със световъртеж и главоболие. Натова отгоре съм в ПМС и едва удържам на глада за сладко. исках много да тренирам,ама...
Хапнах сега, пих кафе, пека се на терасата и съм се размазала. Мисля преди работа да врътна едно кардио от фитнесблендъра и после някоя по- лека тренировка от Руми или бодирок  Thinking
Руми има и леки тренировчици ,за бодирока не знам..
Честно казано не ме кефи оная кльоща /също като мене/  Joy
Една такава бойна и едно стреснато говори  Laughing
Ама всеки си преценя де   bouquet  Mr. Green
Мавина  Hug не бях я виждала скоро Зузана.Много е променена.Не ми се струва много във форма.Гледам я 5 планка на кръст не може да издържи и с това пъшкане непрекъснато  Laughing
Ти прегледай пак Джаки и без това си приличате  Wink Казвай на мъжо, че искаш гирички послучай 24май и почвай  Laughing

Кат навихте ме с Фея и аз ще пробвам суринта и ще пиша  Peace
Весело изкарване довечера  Party
Да имам и на Джаки Fast start 30 days ще я видя  Peace
Аз и с нея съм тренирала и общо взето не са и леки никак тренировките  Peace
Аз харесвам да тренирам с различните треньори ,така не ми омръзват и не тъпча на едно място  Peace

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 13:25 от Mавина

# 457
Vitaivan изчистих си писмата, можеш вече да ми пращаш. Аз в лично ще ти напиша нещата, за които си ме помолила.
Incheto21 Има мнооого варианти за комбиниране на упражненията. Някои хора разделят само упражненията за горна част, от тези за долна. Т.е., ако тренират 3 пъти седмично, редуват, например: понеделник горна, сряда долна, петък горна част; следващата седмица започват с долна, и така.... Други хора комбинират упражнения за близки мускулни групи, примерно: в един ден тренират гърди и рамене; в друг ден тренират бедра и прасци.... Има и хора, които пък тренират така: днес 3 вида упражнения за гръб + 3 вида упражнения за рамене + 3 за крака и т.н., утре - други 3 вида упражнения за гръб + , с други 3 вида упр. за крака + 3 за рамене.. Сещам се и за още един начин - някои хора тренират в 1 ден само 1 мускул, например - всички видове упр. за гръб.........
Вариации, колкото щеш. От тук нататък всичко зависи от това какви цели гониш. По принцип, най-често бодибилдърите и културистите тренират с разделяне на различните мускулни групи, в различни дни, и това е така, защото при тях претренирането е много опасно. За тях периода на възстановяване е от изключително значение. Е, разбира се, има и жени, които тренират така, даже аз лично харесвам този метод на трениране. Друг е въпроса как ще прецениш, че искаш да си ги разпределиш.
Единствения сигурен съвет, който мога да ти дам, е да увеличиш силовите дни до 4. За 3 дни, особено с разделяне на мускулните групи, няма да постигнеш кой-знае какво.

# 458
Инчеее, сега попрегледах малко в интернет, открих едно мнение на човек от един друг форум, което ми се стори полезно:
Според това на кое искаш да наблегнеш:
1ви ден:  или Гръб + Бицепс + Корем
          или Гърди + Трицепс + Корем
2ри ден:  това което ни си избрал за 1ви ден
3ти ден:  почивка
4ти ден:  крака + рамо + корем
5ти ден:  почивка
6ти ден:  упражненията от 1ви ден
7ми ден:  упражненията от 2ри ден
8ми ден:  почивка
9ти ден:  упражненията от 4ти ден
10ти ден: почивка
11ти ден: упражненията от 1ви ден
12ти ден: упражненията от 2ри ден
13ти ден: почивка
14ти ден: почивка
15ти ден: упражненията от 4ти ден
16ти ден: почивка
17ти ден: упражненията от 1ви ден(приеми 17ти ден все едно е 1ви ден, и повтаряй всичко в последователността и интензивността все едно започваш от 1ви ден.
Ако някой ден нямаш възможност да тренираш и пропуснеш, не бери грижи, просто си продължи последователността от следващия.
А сега ето и защо това е най-оптимален вариянт.
Гръб- голяма мускулна маса, бицепс-синергист; тоест след като си тренирал гърба- бицепса ще ти се е натоварил прилично, така че ще ти са нужни само 1-2 упражнения да го доизпомпаш.
Гърди- средно голяма до голяма мускулна група; трицепс синергист; същия принцип както при гръб- бицепс
Крака- голяма мускулна група; рамена- средна мускулна група. Не си пречат.
Корем- стабилизатор при почти всички многоставни упражнения, този мускул може много трудно да бъде претрениран, така че можеш да го включваш във края на всяка тренировка, пък ако ти е кеф и в нетринировъчните дни.

Това е мнението, малко е дългичко, ама..  Laughing

Чакайте, че аз забравих да се отчета за днес:
Това видео 2 пъти http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Quick-Simple-Ton … dio-Boot-Camp/9i/ + http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Upper-and-Lower- … ne-Strengthen/97/ + http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/20-Minute-Home-U … rkout-Routine/8b/

# 459
Мерси Кат за много изчерпателния отговор - аз тренирам с една програма - Chalean Extreme и понеже там силовите са цялостни - не само горна част, а горна и долна, но има разделение на горната и те са и така наименувани - Lean1, Lean 2, Lean 3 е просто се чудех ако ги обърна на обратно от 3 да почна после 2 и 1 дали има някакво значение. И да ти кажа честно с тези силови доста си се тренира поне за мен де и мисля, че ми стигат - ако имаш желание Кат виж ги и сподели мнение Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 14:04 от Incheto21

# 460
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз се насилихи тренирах с фитнесблендъра 17 минутното кардио и после пак с тях 5х5х5 за дупе. Малеее колко се изпотих, ама то е многото вода дето пия а сега като съм в ПМС много я задържам. Пия поне 3 литра сега като е топло, отделно към 2 кафета, и пак не пишкам като преди. Мразя го този ПМС  #2gunfire #2gunfire

Ама дави кажа събудих се, сега ще изведа детето на площадката преди да тръгна за работа.  Grinning

# 461
Инче, може ли линк към Chalean extreme, защото на първата страница, открих 2 линка от thepiratebay и не знам кой точно да тегля. С удоволствие ще ги видя, и без това ме заинтригува  Grinning Peace

# 462
http://thepiratebay.se/torrent/4715663
Ако не можеш да теглиш от там - по скайп мога да ти ги пратя Simple Smile

# 463
Момичета ,честит празник!  bouquet
И аз след чудесния празничен предиобед  ударих един следобеден сън,сега пия кафе и след това ще направя интервално кардио на Шон.Чувствам се много енергична и най-вече по- лекичка.След като ми дойде МЦ спаднах с 3кг Shocked
Слънчев следобед и спокойна вечер на всички! Hug

# 464
Ето това ми е любимата на Джаки http://www.youtube.com/watch?v=7mhuhzBmU3s
+корема, но не го намирам в Ютуб.

Аз сега започвам с 15мин. на Шон + Джилиян "No more trouble zones", която си ми е най-на сърце  Grinning

До скоро!

Малвина Браво   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт