Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 204
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Привет, момичета! ИНЧЕ, честит празник, мила! Желая ти много здраве, щастие, късмет, верни приятели, много усмивки, много любов, големи амбиции и само постигнати цели  Hug

Дами, днес няма да тренирам, гледам, че вие много добре се справяте, но аз направо съм за реанимацията.  Laughing Снощи беше сууупер луда нощ, цяла вечер, не съм седнала дори за 5 минути, от 12, до 6 сутринта танци-манциии..и това ако не е едно СТАБИЛНО кардио  Laughing Всички бяхме много хубави, а и аз с какъв тоалет се бях барнала, хихих...  Crazy
Лошото е, че съм спала само 3 часа, много е зле положението, някакво стабилно безсъние ме гони. Sad

Сори за спама, а сега по темата:
Момичета, упорито издирвам кардио, което НЕ натоварва пряко прасците. Единственото такова, за което се сещам е карането на вело, но е адски скучно ии, като цяло, не обичам велото.
Прасците ми от тези подскоци, въжето и всичко останало, са станали огромни, ужаааасни са :X
Давайте идеи, ако се сещате за нещо  Hug

# 481
Инче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!  Hug   bouquet Бъди винаги себе си, много здраве, обич и положителни емоции!!!!
Неродена мома, пробвай днес This is Tae Bo ако искаш. То също е час, но за разлика от Ripped Extreme, който е 30мин. интензивно кардио + 30 мин. силови е само кардио (интензивно). За мен тези двете са едни от най-добрите тренировки на Били
Тяна, бузите на Изабела са подложени на ежедневно щипане Mr. Green Благодаря  Hug
Евич, аз също щях да те питам същото. В руския тракер има много комбат, много нещо. Разногледа станах, препоръчай ти кое си правила моля   bouquet

# 482
Тяна, за Джо Дилъновите тренировки ходиш по каквото искаш: бягаща пътека, улица, в парка... Вървиш и вдигаш гирите. Това е цялата философИя.

ЧРД на Инчето и от мен!

# 483
  • 1st floor
Инче, честит рожден ден и от мен!!!

Много здраве ,щастие, любов и бъди все така упорита във всичко, което правиш!!!   bouquet Дори и на рождения си ден не спираш тренировките!!!  Grinning

Вчера се отчитам с Джилиан 9, днес е ред на номер 10.  bowuu Нещо съм поизоставила бягането, но сутрин нямам време. Другата седмица ще го подновя, надявам се...

Мавина, така си се снимала, че на мен ми изглеждаш по-висока от 167.
И аз това си го мислех... Laughing Бая високичка си на снимките...

# 484
Инче,чеситит рожден ден!Пожелавам ти само поводи за усмивки и от всичко хубаво по много!!

Привет на всички! Hug

Аз след малко ще направя Ripped Extreme на Били
Цитат
Евич, аз също щях да те питам същото. В руския тракер има много комбат, много нещо. Разногледа станах, препоръчай ти кое си правила моля 

и от мен същото питане Simple Smile

# 485
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ин4е, 4естити празник, много успехи и много лЮбов   bouquet

Кат и аз откога го търся такова кардио, ама май няма. Гледам да избирам такова, на което най- млако се ска4а, или там където има подскоци, заменям с бърпита. Ако намериш, свирни, 4е съм като жената на Шрек в краката  ooooh!

Аз днес не тренирах. Имах доста къщна работа, после ходихме на плаж и сега съм на работа и време не остана. Понеже искамд а правя по 2 по4ивни дни в седмицата и ги планирах събота и неделя, та сега дали да направя и утре една по4ивка и да си по4на седмицата от неделята, или да тренирам утре и да по4ивам пак в неделя. В голяма дилема съм  Crazy

# 486
Отчитам с ето това за корем - http://www.youtube.com/watch?v=2k9fUP7_MWI&feature=relmfu 35мин. + Body Combat 30 аз направих 50 мин. Много съм доволна като цяло Heart Eyes
Този комбат горещо го препоръчвам и аз, особенно когато искаш да топиш мазнинки и да съчетаваш с антистресова терапия, върши добра работа  Mr. Green Лошото е, че съм на 4 етаж и сигурно ще ме погнат и мен скоро съседите. Хубавото е, че не тропам много, защото играя боса и скачам на пръсти Party

# 487
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте!!!

първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНЧЕ !!! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, океани от любов и нежност и продължавай така упорито да градиш целите си!! приятно прекарване на празника !
Момичета и аз се присъединявам към това с подскоците и кардиото , няколко дена скачах на въже или пък с Шон тренирах и направо прасците ми бяха станали УаУ, не че не ги и усещах така де хаха!
да се отчета за днес Jackie Warner - Total body workout , чувствам се доста "премазана" използвах по-тежки дъмбелчета и ефекта беше
 newsm57
въпрос към ФеяКръстница прегледах качените снимки и ми се иска да попитам, има ли и друга интересна информация в книгата на Joe, има ли я в Borders, да й хвърля едно оче ....

усмивки момичета!!!

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 20:25 от Shems

# 488
  • 1st floor
Кат и аз откога го търся такова кардио, ама май няма. Гледам да избирам такова, на което най- млако се ска4а, или там където има подскоци, заменям с бърпита. Ако намериш, свирни, 4е съм като жената на Шрек в краката  ooooh!
И аз се записвам в редиците при вас...

# 489
Първо, честит рожден ден на Инчето, много здраве, късмет и успехи в спорта и слабеенето!
Билянка, правила съм 20, 21, 22, 30,33, 36, 37,38, 39, 41, 42, 43, 44, 46 имам някои които още не съм правила, но съм супер доволна. Ако нещо те интересува, пиши!
Аз от руския тракер не мога да тегля, та ако има там 48, 49, 50, 51 - ми качи нещо на докса, пиши нещо което на тебе ти трябва и те интересува!

# 490
Днес почивам и реших да започна да се упражнявам
на упражнения ,които не мога да правя  Peace

Лицеви опори за напреднали -15 /чак аз се учудих ,че мога да правя толкова,
преди това можех до 5/
Pistols /за начинаещи/ -20
Dive bobers /гмуркане/ -10
страничен планк -20

# 491
Девойки, всички , които се интересуват от Комбата, да пишат и ще качвам на докса, просто не бях изчела, като писах първия път!

# 492
  • да има едно лесно - на мотора
Честит рожден ден Инче ! Бъди все така позитивна !

Момичета , съвсем се побърках ...  Mr. Green Станах като Алф - искам всичко  Laughing . ей на - Руми и тя пуснала нови тренировки , и Combat искам да пробвам , и кардиота на Шон , дето тяна даде линка ... кое по напред . А пък повече от 40 мин сутрин не мога да тренирам . Иначе сега лятото поне карам колело вечер .
Браво за 15те лицеви опори Мавина . Аз засега съм на 12 без почивка  ( от тези трудните де ) .
Хубава вечер  Peace

# 493
Мацки много ви благодаря за прекрасните пожелания. Невероятни сте и много ви обичамм. Бъдете все така готини и позитивни! Целувам ви всички!

# 494
Привет красиви   bouquet

newsm59  Инче, желая ти да си много здрава и много щастлива!

Аз днес почивам от фитнеса и исках да направя Джаки или Синди, но като съм се разшетала и разготвила от сутринта взех, че огладнях.Сега хапнах и не става вече.Дано намеря време днес.

Общи условия

Активация на акаунт