Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 213
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Честит рожден ден Инче ! Бъди все така позитивна !

Момичета , съвсем се побърках ...  Mr. Green Станах като Алф - искам всичко  Laughing . ей на - Руми и тя пуснала нови тренировки , и Combat искам да пробвам , и кардиота на Шон , дето тяна даде линка ... кое по напред . А пък повече от 40 мин сутрин не мога да тренирам . Иначе сега лятото поне карам колело вечер .
Браво за 15те лицеви опори Мавина . Аз засега съм на 12 без почивка  ( от тези трудните де ) .
Хубава вечер  Peace
Раче ,не съм ги правила наведнъж  Blush  Peace
Редувах упражненията ,но до сега можех само 5 да правя за напреднали а сега
цели 15  Peace Чак съм учудена на себе си.....не вярвах ,че ще мога  Blush
До вчера правих лицеви за начинаещи /и все още правя / ,но важното е че напредвам  Hug
А най-голямото предизвикателство са тези пистолети  Laughing
Голям гърч ще си дръпна за да ги правя като Зузка  Crazy
Не можех да правя и гмуркането /беше ми много трудно/
но явно с всеки изминал ден тялото заяква  newsm44
А това е още по-голям стимул  Peace

# 496
  • 1st floor
Девойки, всички , които се интересуват от Комбата, да пишат и ще качвам на докса, просто не бях изчела, като писах първия път!
Ако качиш - свиркай!!! И аз искам да изтегля. Simple Smile

# 497
Девойки, всички , които се интересуват от Комбата, да пишат и ще качвам на докса, просто не бях изчела, като писах първия път!
Ако качиш - свиркай!!! И аз искам да изтегля. Simple Smile
И аз имам желание Simple Smile

# 498
Аз имам желание да видя 15 минутната на Шон - ако някой може да каже от къде да я изтегля...

# 499
здравейте! Simple Smile
аз вече си стягам задника и започвам тренировки яко вкъщи обаче   Laughing
кажете какво да си дръпна за стягане на тялото? основно стягане и горене мазнините на корема и вътрешната част на бедрата+ паласкитееее  Rolling Eyes
мисля се за тае бото на били бланкс  newsm78,имам и една книга http://www.book.store.bg/p40455/plosyk-korem-za-shest-sedmici-de … id-zinchenko.html която са описани доста упражнения-мисля и нея да ползвам и някакво кардио.....  Thinking
а с тренировките знам че и хранителен режим трябва,но за сега мисля едно прочистване с плодове и чай няколко дни а после на безвъглехидратната диета  Rolling Eyes
все пак да кажа
висока съм 162см. тежа 62кг. целта ми е да си стана отново 50-52кг.  Blush
дайте съвет  Praynig ,моля  Heart Eyes

# 500
Инка ето http://www.doctoroz.com/videos/shaun-ts-miracle-15-minute-workout

Аз днеска почивах  Grinning Скитосвах цял ден и нямаше време за друго.И утре е ден  Wink

пп. Фея мерси  Hug Ще си го купя  Party

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 03:05 от tqna

# 501
Shems, доколкото ми е известно Джо продава книгата си само през собствения си сайт. Ако имаш желание си я купи. Аз общо взето обобщих най-важното по отношение на храненето, суплементирането и тренировките.

В броя на Women's Health, който си купих днес, има упражнения за корем от Джилиан. Има ли интерес? Да знам дали да ги сканирам или не...

# 502
здравейте! Simple Smile
аз вече си стягам задника и започвам тренировки яко вкъщи обаче   Laughing
кажете какво да си дръпна за стягане на тялото? основно стягане и горене мазнините на корема и вътрешната част на бедрата+ паласкитееее  Rolling Eyes
мисля се за тае бото на били бланкс  newsm78,имам и една книга http://www.book.store.bg/p40455/plosyk-korem-za-shest-sedmici-de … id-zinchenko.html която са описани доста упражнения-мисля и нея да ползвам и някакво кардио.....  Thinking
а с тренировките знам че и хранителен режим трябва,но за сега мисля едно прочистване с плодове и чай няколко дни а после на безвъглехидратната диета  Rolling Eyes
все пак да кажа
висока съм 162см. тежа 62кг. целта ми е да си стана отново 50-52кг.  Blush
дайте съвет  Praynig ,моля  Heart Eyes

Здравей и добре дошла.
Първо, научи се, че тази дума "стягане", особено свързана с ТЯЛОТО, трябва да изчезне от речника ти. Всъщност, единственият начин, за който се сещам, че можеш да си "стегнеш" тялото е да се изправиш, да застанеш мирно на едно място и да си напрегнеш всички мускули едновременно (което, впрочем, е почти невъзможно Grinning) и това ще трае само няколко секунди, докато не се умориш и ги отпуснеш отново.. Е, до тук с иронията. Сега към същественото:
Много е добра идеята да започнеш някакъв хранителен режим, но да знаеш, че такова нещо, като "безвъглехидратна диета", няма. Има нисковъглехидратна и тя е много добър вариант, така че браво за избора. 
Запомни, че каквото и да правиш, не можеш да гориш мазнини само на едно място. С правилните тренировки и хранителен режим, ще гориш ефективно от цялото тяло.
Другото важно нещо е, че само с упражнения няма как да изгориш мазнини. Кардио тренировките горят мазнини, като се съчетават със силови упражнения, за тонус и силни мускули.
И последно - разглеждала ли си първата страница в тази тема? Ако не си, хвърли един поглед. Пълно е с линкове, от които можеш да си изтеглиш какви ли не домашни тренировки. Избери си нещо, попитай дали е правилният избор, и после започвай.
Успех   bouquet

# 503
Добро утро!
Сега качвам един комбат. Девойки, харесах много едни от упражненията за корем, за които някоя от вас беше дала линк от фитнесблендъра са , тези дето са от права позиция, днес ще ги пробвам. Ама има и да готвя, и съм на бач от 16 ч. , изобщо с времето съм зле.

http://dox.bg/files/dw?a=6475889e05

това е комбата,

http://www.youtube.com/watch?v=IqKVlBesypc&feature=relmfu

това е едното за корем,

http://www.youtube.com/watch?v=2k9fUP7_MWI&feature=relmfu

това е другото, споделете мнение, тези за корема, сигурно ги знаете!

Много целувки, мили приятелки и ако ви харесва комбата, всеки ден ще ви качвам по едно, имам около 15 различни!

# 504
evich, това от блендер за корем го правих вчера - аз пуснах линка. Става въпрос за 34мин. Много съм доволна, дългичко е, но си заслужава според мен!  Когато правя за корем от легнала позиция имам проблем с кръста, това определено е по-щадящо. Не съм спец, но на мен много ми допада.
Другото не съм го пробвала, но задължително ще го направя и него другата седмица!
Като цяло упражненията от фитнес блендер са много добре подбрани  Peace
Ще ти дръпна непременно тренировките комбат, които не можеш да си изтеглиш от руския торент и ще ти ги кача да си ги дръпнеш. Просто ако не успея сега през почивните дни, в понеделник ги имаш  Hug
Поздрави на всички и приятни почивни дни!   bouquet

Хвълих едно очо на руския - там са до 43 тренировките от комбат. Ще потърся по други торенти  Wink Междувременно кажи кои ти допадат най-много. Аз вчера правих 30 и препоръчвам  Peace

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 09:44 от bilyana333

# 505
Привет! Hug
Току що направих Ripped Extreme на Били и след него това,което evich е пуснала за корем/34мин/.И аз мога да кажа ,че си заслужава и че щади кръста.Изглежда лесно,но определено натоварва и мисля,че ще е ефективно.
evich ,благодаря за линковете  Hug
Аз определено проявявам интерес към комбата и сега ще си дръпна това,което си качила.Намерих ги в руския торент,но се чудя кои да изтегля.Ще съм благодарна да споделиш тези,от които си доволна.Искам да са натоварващи и пот да се лее Grinning
Момичета,хубави почивни дни!  bouquet

# 506
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро от работа.
Не тренирах днес сутринта и още се 4удя дали да си направя днес втория ден по4ивка или да тренирам. Искам и аз да го пробвам този Комбат и нямам търпение  Crazy. Май ще по4ивам днес пак, 4е ме 4ака плажа и ще правя комбата утре сутрин преди работа. Или пък, ще потренирам малко тежко за крака и дупе днес, клекове, напади и тн с гири от по 5 кг всяка. Иска ми се по- тежко, но нямам  Rolling Eyes Някой има ли серия от подобни упражнения с повторенията да ми предложи, нещо от което сте доволни.

# 507
Здравейте,

тъй като не намерих почти нищо писани за кака Синди, да попитам някой има ли впечатления?
една седмица правих 10-минутните й упражнения докато посвикна и вчера започнах с първата част от първия диск shape you body .... ?

# 508
  • София
Привет!

Преди малко - 10ката на Джилиан. Още се чудя дали следобед да не направя кардиото и утре да почивам, както е по план, или да си направя кардиото утре.  Thinking

# 509
  • 1st floor
*Адинка* , аз тази седмица съчетах в един ден десятката и кардиото, че предишния изпуснах...Но и обратното съм правила. Днес по план съм на кардио и мисля да правя второто или Тае Бо. Кардио 3 хич не ми хареса... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт