Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 661
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Кардио 3 и на мен не ми хареса. И аз правя или тае бо, или кардио 2. Ако не ме домързи особено много, може би ще направя едно от двете довечера, ако ме домързи - утре Simple Smile

# 511
Аз днес съм на Chalean Extreme - Lean 1 Simple Smile

# 512
  • Sofia
искам да си сваля Brazil Butt Lift, дали има някъде линк за сваляне?

# 513
Еми на 1-ва страница има линк Simple Smile

# 514
  • Sofia
видях го след като си пуснах постинга.
Някой правил ли го е, как е да сподели впечатления

# 515
Аз съм правила само определин тренировки от него - не цялата програма....и това, което правих доста си е натоварващо за дупето мисля, че са много добри упражненията, но кардиото е доста танцувално и ако не си падаш по такива неща - може да не ти хареса много много. Другите мацки са по-запознати с тренировките за дупе - те ще кажат... аз съм по кардиото и силовите Grinning

# 516
Incheto21 -какво ти е впечатлението за Chalean Extreme ?
Сега свалям и трите диска. Ти следваш ли програмата или тренираш каквото ти е кеф?

# 517
Еми не, не тренирам по цялата програма - само силовите правя сега съм на Lean тренировките, които са най трудни мисля, защото се тренира и горна и долна част едновременно. Та впечатленията са ми много добри - кратки тренировки - 45 мин макс, обаче много добре те тренира и специално в Lean тренировките ме кефи, че много добре се тренира корема а бе въжбще всичко. Другото, което мен лично ми харесва е, че не се правят много повторения а се правят малко в Burn и Lean - 12 в Push - 8 обаче с максимална тежест демек трябва да използваш такава тежест, която да можеш да издържиш до 6 или 10 и м/у 6-8 и 10-12 трябва да не можеш те там му викат fail демек да си изтощена толкова, че да не можеш повече и самите повторения се парвят бавно и концентрирано, което е много по-трудно от колкото ако бързо си размяташ някви гири и така. Според мен лично това е най-добрия начин за силово трениране Simple Smile

# 518
Благодаря ти за информацията.
  bouquetЛогично е Лийн да е най-трудна,защото е за третия месец чак. Ще пробвам да карам по програма да видим какъв ефект ще има.

# 519
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ин4е, а ти какви тежести използваш в къщи по програмта. Колко кг гири4ки примерно ти е максималната тежест?

# 520
Aaa, Инче, и аз да се включа, защото ми беше поискала мнение за тренировките. На пръв поглед изглеждат стабилни, но няма как да ти кажа, преди да съм ги пробвала, а това след около час ще го направя  Peace Само че се чудех, коя от трите тренировки натоварва най-малко бедрата? Трябва ми тренировка с по-голям акцент в горната част на тялото, почти да не се усеща долу. Аз ги разгледах и трите, но само с гледане е трудно да прецениш кое къде натоварва, иначе забелязах, че и в трите има упражнения за цялото тяло..?

# 521
BTW, ще се включа и с коментар относно BRAZIL BUTT LIFT, защото сега го тегля. Принципно отдавна не съм тренирала сериозно дупето и искам да пробвам. Лошото е, че повечето "butt" тренировки, натоварват и бедрата, а аз съвсем умишлено избягвам да ги тренирам, много лесно трупам маса там и изглеждат зле... Ноо, ще видим, след като пробвам тренировките им.

# 522
Еми Кат в Lean тренировките да ти кажа си се натоварват бедрата, но мисля, че най малко е в 3-тата част.....
bob4enka най-тежката ми тежест е 5 кг иначе за някой съм с 2 кила, 3 и 4, но има и друго понякога примерно ми е леко 4кг, но 5 ми е много и нямам 4 и половина ии малко с мислене работя - демек представям си,че ми е по-тежко и така - на пръв поглед изглежда, че малко дигам ама това е, че е различно когато е бавно и когато е бързо и така пък и не е важно колко се дига, а е важно чувството Simple Smile

# 523
Аз съм тренирала по програма BRAZIL BUTT LIFT. Относно оформяне-ефекта е супер. Аз така се оттървах от бричовете. Но за стягане после трябва нещо друго. Поне при мен ефекта беше такъв.
П.С. Спазвах програмата стриктно. Изглежда на мен ми трябва нещо такова-да тренирам по план. Че иначе не ми се получават нещата.

# 524
  • Stavanger,Norway/ Varna
BG_Lady как така се оформяш ама не се стягаш, немог ада си го представя  newsm78

Ин4е, мерси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт