Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 419
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
BG_lady, какво ще рече това, че не си се стегнала? Т.е. изгорила си повече мазнините, отколкото да натрупаш мускул ли? Аз тая дума "стягам", не я разбирам, съжалявам .  Rolling Eyes

# 526
Здравейте момичета   bouquet
Намерих един руски сайт с много тренировки на Зузана ,обяснения ,начини
на трениране ,трениране ,програми за трениране  Hug
Абе доста инфо полезно има  Peace
Ако някой иска може да го разгледа  Peace
http://fitnesdomaonline.ru/

Аз днес ще съм на Zuzana - ZWOD # 1  Peace
Едва ли ще приключа тренировката с времето на Зузка ,нооо
ще подобрявам времето по-нататък  Mr. Green

# 527
Ми да опитам да обясня. Бричовете изчезнаха,дупето се оформи ,но сякаш започна да се тресе повече. Малко лаишки обяснено,но.... Т.е.-както Кат казва-сякаш топиш мазнини,но не оформяш мускул. И това не само според мен,а и според милото.
Но на друг може да подейства различно.

# 528
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тоест- дупето се повдигна и отстрани ти из4езнаха бри4овете ли, така 4е дупето става по- заобленко и повдигнато?? Питам щото и аз искам същия ефект, гадните бри4ове, нямат махане и ако е така да ги мятам и тези тренировки. Crazy

# 529
Неродена мома, пробвай днес This is Tae Bo ако искаш. То също е час, но за разлика от Ripped Extreme, който е 30мин. интензивно кардио + 30 мин. силови е само кардио (интензивно). За мен тези двете са едни от най-добрите тренировки на Били
От шестте тренировки на Били, които имам, точно тази я нямам. Линкче?  Praynig
Вчера реших да пробвам едно HIIT от фитнесблендъра, но не успях - не съм още на това ниво. Затова смених и направих друго. Днес се върнах към Били и направих 50 минутното Tae Bo Insane Abs, добре ми се отрази.

# 530
Тоест- дупето се повдигна и отстрани ти из4езнаха бри4овете ли, така 4е дупето става по- заобленко и повдигнато?? Питам щото и аз искам същия ефект, гадните бри4ове, нямат махане и ако е така да ги мятам и тези тренировки. Crazy
Точно Peace

# 531
Интересна тема, ще се опитам да я следя. Макар, че пред компютъра трудно се получават тренировки.

# 532
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте!
Момичета, моя приятелка имаШЕ страхотни бричове, толкова ужасни, че като си намереше панталон, който да й става в краката, горе , в талията , стоеше ужасяващо широко, не я бях виждала няколко месеца, но когато я видях  #Crazy с някаква плодова диета и Brazzill Butt Lift нямаше и помен от бричовете й. аз лично бях смаяна.... имам го файлчето ама от мързел, че трябва да тегля нова програма , която да поддържа DVD формат не съм го пробвала дори го бях забравила!  newsm78
благодаря на BG_lady, че припомни !!!
мен днес нещо ме мързи, то вали , спира, а и времето супер подтискащо, но успях да карам колело днес, а сега ще тегля някакво програме и ще опитам от бразилките хаха дано успея да  #2gunfire бричовете...
бтв от вчерашната тренировка на Jackie днес супер много си чувствам (положително) външната част на дупето....
усмивки момичета

# 533
Айде, ето ме и мен, най-сетне, с отчет за днес:
Сутринта -> 5 пъти изкачване и слизане по стълбите + 15 мин интервално каране на вело
Сега -> Lean extreme circuit 1 и понеже не ми стигна, направих и circuit 2, а след това се довърших с Insanity - extreme ABS  Two Hearts

Инче, относно Lean extreme - останах доволна, даже си ги правих и упражненията за бедра, какво да се прави  Laughing ..не е като тренировка във фитнеса, но комбинирайки двата кръга г/д го докарах.

bouquet

# 534
Бобченка, Бг Лейди,
бричовете на мацката са се махнали главно от диетата, а дупето се е повдигнало от тренировките, защото е оформила малко мускула. Бричовете са мазнини, а мазнините, пак казвам, не се махат със силови упражнения. Т.е. комбинацията от кардиото (има и такава част в BRAZIL BUTT LIFT) + диета + упражнения = бразилско повдигнато дупе  Crazy Hug

# 535
Цитат
От шестте тренировки на Били, които имам, точно тази я нямам. Линкче?

Неродена мома,заповядай:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3338790
Аз си дръпнах  1 тренировка Комбат и май след малко ще я метна GrinningДнес въпреки,че цял ден не спира да ме боли глава/ниско кръвно пак/,много ме се тренира Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 17:43 от MALVINA

# 536
Дами, имам една идея. Предлагам да напиша нещо като информативна статия за най-важните стъпки при подбирането на тренировки и хранителен режим и да го качим в един докс примерно, за да го има в следващата тема. Тук, както виждам, се пълни с нови хора, което е прекрасно, но повечето идват с хиляди  въпроси и ние само повтаряме, и повтаряме...май малко информация ще свърши работа? Предлагам, след като я напиша, да Ви я покажа, за да кажете мнението си и ако всички са съгласни, да я пуснем в следващата тема. Така, като се появи някой новак, само ще го изпращаме на първа страница  Grinning

# 537
Kath, голяма си сладурана  Heart Eyes
Ако имаш повече време напиши. Трудно ще е, много хора, различни виждания. Пиша от години във форума и колкото и информация да има на 1 страница в една тема, все има някой недоразбрал. Затова от сега ти казвам да не се ядосваш.  Simple Smile

# 538
Kath, голяма си сладурана  Heart Eyes
Ако имаш повече време напиши. Трудно ще е, много хора, различни виждания. Пиша от години във форума и колкото и информация да има на 1 страница в една тема, все има някой недоразбрал. Затова от сега ти казвам да не се ядосваш.  Simple Smile
В никакъв случай не очаквам въпросите да спрат и да няма повече "недоразбрали". Просто често се появяват хора, които нямат и най-елементарната база, която им е необходима, за да дадат си дадат старт. Преди няколко дни, една дама (в този сайт) ме попита в лично съобщение, дали било вярно, че сладоледът няма почти никакви въглехидрати  #Crazy .... Просто искам да извадя най-важните първи стъпки, които са необходими. Това няма да е трудно и ще елиминира, ако не всички въпроси, то поне глупавите  Grinning

# 539
  • Sofia
Мила Kath, при това море от информация в интернет, ми се струва абсолютна загуба на  време и усилия да пишеш статии. Който има желание, може да се информира. Въпросите няма да спрат никога, каквото и да направиш, моят съвет е да си спестиш това удоволствие.
АЗ днес потренирах със Силвия-Tonique Mat, от една седмица си правя  като добавка към спорта масаж с вендузи  и нямам търпение да видя  какви ще бъдат резултатите. Мисля, че има ефект, но е рано да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт