Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 403
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Преди малко - 206 час каланетика!   newsm08

# 541
Малвина, благодаря ти  Hug Дърпам, да видим дали ще го издържа.
Свалих си и бразилските дупета, ще ги пробвам и тях  Laughing Изобщо - разнообразие да има!
Кат, лошо няма, но не мисля, че има една-единствена универсална истина, която да опишем в 1 страница текст и тя да важи за всички хора и всички случаи. Хиляда треньора препоръчват кардио, други хиляда - силови тренировки, трети хиляда - йога, четвърти - пилатес и т.н. Да не говорим пък за хранителните режими как всяка година излиза по някоя нова, хитова диета, отричаща напълно принципите на предишната, и тя на свой ред следващата година е заменена от нова такава. Надявам се да ме разбереш правилно, в никакъв случай не омаловажавам усилията, които хвърляш за темата   bouquet

# 542
Не знам защо решихте, че ще ми представлява кой-знае какво усилие..няма да е някаква безкрайно дълга информация, а просто най-важното, събрано на едно място. Точно, защото в интернет е пълно с информация, хората често се подвеждат с грешната такава. А тук, всички сме минали през тези неща и знаем, ако не - кое трябва да правим, то поне - кое със сигурност не трябва  Laughing Освен това, в интернет информацията е безкрайна и разпръсната, а има сигурно 10 неща, които са най-важни и достатъчни за старт. Аз често получавам въпроси, включително и в лични съобщения, които с 5 думи могат да се обяснят, но като трябва на ден по 10 пъти да го повтаряш, ти става досадно. Аз няма да спра да се обяснявам, защото все се старая да помогна с каквото мога, но защо да не се улесня поне малко?
Нероден мома, именно в това е проблема. Простата истина е, че по-ефективен вариант от кардио + силови тренировки няма, а диетите не действат, освен ако не ги превърнем начин на живот.

Както и да е, аз само предлагам  Peace

# 543
Впрочем, един въпрос към момичетата, които са пробвали BRAZIL BUTT LIFT --> как отворихте файловете? Аз ги маркирам всичките и ги поставям в специална програма за DVD и последният диск се отвори, но другите два не стават? Освен това - не откривам кардиото,а уж трябваше да е в третия диск....

# 544
Кат - от първия диск хващам файла VTS_01_1 и го отварям с Уиндоус медиа плеър. В третия диск имам Кардио. Я провери - да не би да не ти се е свалил файла докрай и затова да ти дава такива грешки?

# 545
Не, торента е наред...а по твоят начин не ми се получи на мен. Преди успявах да отворя третия диск, сега и него не мога  Laughing

# 546
Тръгнааа! Дадох му форсиран старт, за минутки ми зареди и сега тръгват  Peace
Утре ще пробвам кардиото, изглежда забавно  Laughing

# 547
Brazzill Butt Lift - има ли го в руския тракер? Аз не го намерих, сигурно не търся както трябва.
От замунда не мога да тегля.
Днес почивам.

# 548
Кат-не отричам положителния ефект от диетите. Но при Бразилското дупе има ефект дори без специална диета(аз поне не спазвах). Упражненията не ми бяха супер натоварващи,но ефекта наистина беше супер.Чак сега се прибрах от работа и се мятам на Шалийн по програма-днес ден едно.

# 549
Brazzill Butt Lift - има ли го в руския тракер? Аз не го намерих, сигурно не търся както трябва.
От замунда не мога да тегля.
Днес почивам.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2961624
трябва да е това
Търси с Beachbody - Brazil Butt Lift,иззлизат всички дискове Wink

# 550
MALVINA  Hug Тренирам отскоро -3 седмици. Кг. не мърдат, но дънките са ми чувствително широки.Явно пак трябва да преразгледам хранителния режим.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 22:29 от Тя

# 551
MALVINA  Hug Тренирам отскоро -3 седмици. Кг. не мърдат, но дънките са ми чувствително широки.Явно пак трябва да преразгледам хранителния режим.
Моля,няма проблем HugГледай мерките,не килограмите.Килограмите може и да тръгнат нагоре,защото мускулите са по-тежки от мазнините.

Спокойна нощ на всички! Hug

# 552
При мен винаги е така, видимо отслабвам, но килограмите не мърдат  Peace

# 553
Кат  Hug направи си блог и го сложи в подписа си, ако искаш.За мен ще е полезно.Много се радвам, че започна да пишеш при нас.На мен лично много неща са ми интересни и въпреки, че доста знам се забравя.
Можеш да започнеш да мислиш по въпроса за професията, за която спомена преди  Peace Усетих те аз  Wink

Много ви се радвам и на теб и на Инчето  Hug Колко сте младички, а вече толкова добре запознати със правилното хранене и спорта.Похвално е! Браво   bouquet

Гардже и аз ти ги броя вече  Laughing  Peace

Ей, Марги  Hug бях забравила за Силвето аз.В понеделник сутрин ще и позволя да ме тормози пак  Laughing

# 554
Бг Лейди, напълно възможно е  Peace На първо място, най-важни са гена, индивидуалното устройство на тялото, бързината на метаболизма... на различните хора, различните упражнения и диети, им влияят по различен начин. Има хора, които, за разлика от теб (явно си голяма късметлийка), дори с диета и тренировки едвааааа-едва свалят килограми. Само можеш да се радваш   bouquet

Към другите момичета - нормално е мерките да се променят по-бързо, много преди кантара да се е повлиял. Сигурно го знаете, но аз напомням -> мазнините са много, много, много по-леки от мускула.
Ето една показателна снимка

Tqna благодаря за сладката идея  Mr. Green Hug и други хора са ми предлагали да го направя..но, като се замисля, че вече е пълно с подобни блогове и някак си ми се убива желанието. Но със сигурност, когато един ден се сертифицирам (или това, или следващото лято), ще си направя направо сайт, но това - живот и здраве, има време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт