Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 399
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Да питам Каth за кой HIT 25 CLASS  става въпрос - на Шалийн и това за корема - Abs 10 class моля поясни , ако е възможно! Аз съм почивка днес, ама си мисля за утре какво да правя!

И двете са от Turbo Fire  Peace. То в Chalean, има ли изобщо HIIT тренировки?   newsm78

# 571
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте мацки !!!!

да се отчета за днес Шон с cardio abs и отново Brazil butt lifter нещо май ми допадна това бразилското хаха ...
Дяволче това, което си посочила, fast and furious ми е любимо, когато нямам време, а имам енергия  Wink
Мавинка аз преди да почна да тренирам с лаптопа, повече тренирах по схеми, които сама си правех или мои приятели фитнес инструктури са ми правели..
и от нещата, които съм изпробвала предпочитам кръговите тренировки, съчетание на няколко упражнения, 3-4кръга  с повторяемост по 20 повторения , и в една тренировка се съчетават няколко различни по вид кръгове, но на мен това ми е скучно, освен ако не съм във фитнеса .
усмивки

# 572
  • 1st floor
Дяволче* , мерси за 20 - минутката.  Hug Тегля веднага... Grinning

# 573
Някой прави ли си собствени тренировки?
И ако да ,какви са основните упражнения ,които
винаги включвате?
Аз вчера си направих една тренировка от 10 мин. ,обаче
супер изцеждаща  Mr. Green

Та ,Кат беше публикувала една тренировка и който не обича да тренира всеки ден едно
и също ,това е идеален вариант за разнообразие и за по-добра мотивация  Hug

Кат ,когато си съставяш тренировка ,ще я публикуваш ли? Hug
На мен ще ми е от полза и мотивиращо да изпълнявам други тренировки ,които
не са винаги пред лаптоп  Peace
Какво ще кажете момичета за идеята?  bouquet
Сега видях мнението ти. Да, ще ги пускам  Hug

Някой може ли да даде 20-минутната тренировка на Insanity от друг сайт или в докс? Аз нещо не успях да си направя регистрация в този сайт, нещо хич ме няма с руския, а и ми излиза и на двата ми имейла, че вече има потребител с такъв имейл  Shocked никога не съм се регистрирала преди, мисля, че нещо системата им се е объркала...

# 574
  • 1st floor
Kath, ние имаме обща регистрация там.  Grinning Паролата и потребителя са на първа страница, под линка към руския сайт. Peace
ПП: User: bgmama , Password: bgmama

# 575
по повод регистрацията bgmamma и bgmamma, съответно юзър и пасс
спортистки днес съм активна, ей сега врътнах едно турче 5 кръга по 4 вида упражнения хихи за горна част и съм много доволна хихи

# 576
Да се отчета и аз  Laughing Max Cardio Conditioning на Шончо  Heart Eyes + http://www.youtube.com/watch?v=gF-nJkS_FjI
Хайде да се покажа и аз  Laughing http://store.picbg.net/pubpic/00/F6/67a3f2eecde800f6.jpg (1,57см/56-57кг) Има още какво да се желае   chef

И аз благодаря за 20минутното на Шон  Peace
Ето линк за тези, които не могат да го свалят от руския сайт - http://www.4shared.com/video/I5ARFnkc/Insanity_Fast_and_Furious.html

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 09:30 от MeRiTo`

# 577
Здравейте момичета! Имам 2 деца и съм на 39 години, което значи че съм  " зряла и дебела лелка" Laughing Имам си бая коремче. Моля ви се помогнете ми да го стопя като ми препоръчате упражнения за стягане. Уж ходя на LPG и на разни други процедури ама явно без упражнения няма да го бъде. Ще трябва да се поузоря, няма как. Благодаря Ви

# 578
Здравей и дорбе дошла Ilyova
първо нито си дебела, нито си лелка, за зряла мога да кажа , че си понатрупала опит, но човек е на толкова на колкото се чувства.. и евала, че искаш да направиш нещо за събе си, а и не само  Wink
има различни тренировки, важното е да прецениш правилно с какво да започнеш, с нещо, което е по-натоварващо или с нещо - по-леко. това може да определиш ти спрямо нивото ти на физическа активност... и начин на живот, подбери така нещата, че първите ти дни да не те демотивират и да се откажеш и мускулната треска е нещо хубаво, хихи  Thinking ама когато не е прекалена   Wink
разгледай първата страничка, там има тренировки, но е важно да се тренира цялото тяло, за да има цялостен тонус и ефект .... и знай , че за да има резултати трябва търпение , воля и правилен хранителен режим, изключващ фаст фууд и другите му кукита........  а за въпросните процедури те само биха допринесли към ефекта от оформено тяло....
май се позалях с писането...  newsm78

момичета мен ме подгони часовата разлика..... а само се замислям , че след няколко дена ще стане още по-голяма  newsm78 направо не се виждам хахахах  Whistling нищо малко мотивация и айде!
усмивки

# 579
Турбо Файъра е на Шалийн, имам го и съм го правила, но нямам това за корема!
Днес ще съм на някой от комбатите и двете неща за корем, дето ги писах, едното от права позиция!
Успешен ден, мили момичета и добре дошла на новото момиче!

# 580
Здравейте момичета! Имам 2 деца и съм на 39 години, което значи че съм  " зряла и дебела лелка" Laughing Имам си бая коремче. Моля ви се помогнете ми да го стопя като ми препоръчате упражнения за стягане. Уж ходя на LPG и на разни други процедури ама явно без упражнения няма да го бъде. Ще трябва да се поузоря, няма как. Благодаря Ви
Добре дошла в клуба на трениращите   bouquet   bouquet   bouquet
И изобщо не си лелка  Peace
И аз имам две деца ,ама не се давам още  Mr. Green
Както каза Shems ,избери си тренировка ,според това дали си тренирала или не.
Ако не си ,избери нещо леко ,като в последствие минаваш постепенно на
по-трудни тренировки.
В началото ще ти се струва ,че не можеш да изпълняваш упражненията ,че са много
трудни ,обаче в последствие ще видиш как твоето тяло става по-устойчиво и
ще можеш да правиш по-трудни упражнения.
Можеш да си избереш няколко тренировки и да си ги редуваш за да не ти
омръзва да правиш всеки път едно и също  Peace
Аз в началото започнах да тренирам с Руми http://www.youtube.com/user/Fitnesinstruktor
Тренировки има във вариант за начинаещи и във вариант за напреднали  Peace
/между другото в началото не можех да правя по 3 кръга на тренировката а по 2/ Peace
Важното е да започнеш от някъде  Peace

# 581
Добро утро! Hug

Ilyova,добре дошла в клуба и от мен! Simple SmileСамо да ти кажа,че и аз съм на 39г ,ама това хич не значи че съм ''зряла и дебела лелка''.И аз хич не се давам и дори и да звучи самохвално минавам и за 30г FlutterКоремчета и кълки имат и 20годишни..Особено сега на каквото се нагледах по баловете ooooh!Така,че спри да се определяш като лелка,защото съм сигурна ,че не си PeaceВиждам,че девойките са ти дали насоки и затова няма да го правя и аз.Спорт,разумно хранене и упоритост-това е формулата. Peace
Аз довечера ще метна 20минутката на Шон.Дяволче*,благодаря че го сподели Hug
Освен него едно от 2-те за корем ,което пък evich даде.Вчера правих и това ,което е на земя и мога да кажа ,че също е много добро.Днес имам сериозна мускулна треска на корема.
Хубав ден и успешна седмица,момичета! Hug

# 582
  • 1st floor
Къде са тия лелки с две деца?! И аз имам два броя, но хич не ща да се вписвам в редицата на лелките!!!  Naughty Даже в началото на месеца ходих да записвам  щерката за кандидат - гимназистки курсове след седми клас. И шефката на школата ми извади да попълвам бланка за курсове за 12-ти клас...Помислила ме за бъдеща абитуриентка, не за майка!!!  hahaha
Отивам да скокна едно Тае Бо, за да си затвърдя позицията на НЕлелка!!!  Mr. Green А довечера - Джилиан 11. Почти съм на финала и взе да ми става трудно...

# 583
Много сте писали!Завърнах се от почивка и се залавям пак със спорта.Днес Джаки корем вчера Джаки долна част.Гледах на Кат една от тренировките - направо от гледане се изпотих,а на моето ниво ми е рано да я пробвам http://www.youtube.com/watch?v=ks3MfP58fLU&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw пускам да видите кое имам предвид

# 584
Щък ,това е тренировка на Зузка  Peace
Тази мадама прави неини тренировки  Peace

Аз вече се прехвърлих на тренировките на Зузана  Hug
Вярно е много са изтощаващи ,но ефекта е УАУ  Peace
Тази седмица ще тренирам със Зузка и неините ZWOW  Peace
А може и да тренирам от бодирока с нея пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт