Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 402
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
tqna, благодарско!

Мисля още дълго време да досаждам с отчетите за каланетиката  Joy
Допада ми, а и все още я преоткривам. След толкова много часове все още има упражнения, които не правя перфектно.

# 556
Днес - HIIT 30 Simple Smile
Кат викам да си направим един общ фитнес, в който няма да има многоо уреди ще има повече свободно място и ще правим яко кардио и ще водим лекции и ще обясняваме на хората какво е полезно Stuck Out Tongue Grinning

# 557
  • да има едно лесно - на мотора
Е това вече е приказка  Peace Laughing

# 558
Днес - HIIT 30 Simple Smile
Кат викам да си направим един общ фитнес, в който няма да има многоо уреди ще има повече свободно място и ще правим яко кардио и ще водим лекции и ще обясняваме на хората какво е полезно Stuck Out Tongue Grinning

И да си тропаме на воля,нали?Ето днес пробвах Комбата,ами на моменти имаше здрави подскоци...Наложи се да го прекъсна,защото в 8ч сутринта не върви да заподксачам върху главите на хората  ConfusedТа идеята е страхотна Wink
Обаче какво ще правим тези,които не сме от София. Thinking
Kath,иформацията която даваш, както и съветите лично на мен са ми полезни.И наистина идеята да си направиш блог или пък нещо такова ,бих казала че е много добра.И в този ред на мисли ,ти какво мислиш за фет бърнарите?Много изчетох,знам че не са безвредни ,а някои дори и опасни.Обаче мисълта да си купя все повече назрява в мен ConfusedМного трудно се получават при мен нещата и ми се иска да подпомогна изграянето на мазнините Rolling Eyes

# 559
  • Stavanger,Norway/ Varna
Малвина ти си знаеш най- добре, ама като ти видях снимките, незнам какво още ще изгаряш, толкова си ефирна  Rolling Eyes
Аз едва 4акам да ми свърши смяната и да се прибера да тренирам. Много ми се тренира, тъкмо моите ще са на плажа и няма да ми се моткат децата наоколо. Мисля да направя 15 минутното Хийт от фитнесблендъра и после бразилското дупе  Mr. Green

# 560
Малвина ти си знаеш най- добре, ама като ти видях снимките, незнам какво още ще изгаряш, толкова си ефирна  Rolling Eyes
Аз едва 4акам да ми свърши смяната и да се прибера да тренирам. Много ми се тренира, тъкмо моите ще са на плажа и няма да ми се моткат децата наоколо. Мисля да направя 15 минутното Хийт от фитнесблендъра и после бразилското дупе  Mr. Green
Бъркаш ме с Мавина GrinningАз хич,ама хич не съм така ефирна като нея Confused

# 561
Мави, и аз много мисля за фетбърнър и все не мога да избера, пък после се разколебавам ,не знам!
Днес съм почивка, че вчера след трите неща, които направих наведнъж, бях почти скапана, а изкарах и една вечерна смяна на бача.

# 562
  • да има едно лесно - на мотора
Kath , при все че има много блогове , аз с удоволствие бил чела твоя  Peace
 Не сте ме питали  Mr. Green , ама аз да си кажа - хич не съм ЗА тия фетбъръри.. И аз като Тяна уважавам само "рибеното масло" ( едно време го пиехме като едни червени топчета )   Laughing . Другото става с правилно хранене . Пак казвам ,че това е според мен . Не че не съм пила Л карнитин в пристъп " ако може от вчера да съм слаба " , но се убедих само в правилното хранене  Peace и всекидневни тренировки , дори  и да са по 30 мин.  Peace
Днес - упражненията за корем от фитнесблендера и малко скачане на въже .

# 563
раче,всяко мнение ми е ценно,така че казвай си WinkИ това,което си казала е абсолютно вярно Hug
Аз имам проблем с пристъпите на глад и те ми бъркат цялата система.Внимавам с храната,гледам да не ям гадости,броя си калориите и хоп дойде време за ПМС и край...Направо ми става лошо,треперя и то не за ябълки и моркови ,а за тесто,сладко...Явно е на хормонална основа,защото преди не бях така.Като минах 36г и започна този проблем Rolling EyesВече се обърках и как да се храня,та явно затова въпреки спорта нямам намаляне ни на обиколки ,ни на кг ooooh!

# 564
Бъркаш ме с Мавина GrinningАз хич,ама хич не съм така ефирна като нея Confused
Малвинче ,аз не се харесвам а харесвам натури като Кат и Инчето  Peace
Ама нали знаеш кой каквото няма това иска  Laughing
Чуждата кокошка -патка  Joy

Днес почивка  Peace

# 565
Днес подхванах Били Бланкс - This is Tae Bo, стигнах до 25 минута и ни дойдоха гости, стояха час и нещо и след това вече бях гладна, обядвах  Crossing Arms Днес тренировката ми беше саботирана.

# 566
Аз съм ЗА fat burner-ите, но зависи от много неща. Принципно, ако имаш малко килограми за сваляне, трудно ще ги свалиш с fat burner, няма магия на този свят. Аз лично пия някои добавки. Преди, като имах повече парички си купувах протеин на прах, много добра добавка е! Сега съм само на l-carnitine и аминокиселини. L-carnitine също е добра добавка, някои хора го използват за изгаряне на мазнини, но мен по-скоро ме знабдява с енергия и сила.
Повечето фет бърнъри са безвредни, ето защо си струва опита,  но с ясната нагласа, че е възможно просто да пропилеем малко пари (:

Инче, грандиозна идея  Peace Grinning

Отчет: HIIT 25 class + Brazil butt lift CARDIO + Abs 10 class

# 567
Здравейте, отдавна не съм писала, но ви следя редовно, а и няма с какво да се похваля, сега съм зациклила и от към кг и от към см, но в най-скоро време знам, че това ще се промени  Wink
Тъй като напоследък обсъждате Insanity  и аз я правя, тъй като прекратих Джилиан, нещо дали ми по-омръзна, дали защото при тази програма нещо килограмите ми спряха да слизат надолу, както и мерките. Та минах на Insanity като се сетя, че в началото като започнах домашните тренировки не можех и една тренировка да изкарам от тази тренировка, а сега успявам, че понякога си правя и по някоя силова на Джаки. Та в тази връзка попаднах на тази тренировка, не знам дали сте попадали на нея, но е убиец, нищо че е 20 минутна  Simple Smile http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3219801

# 568
Някой прави ли си собствени тренировки?
И ако да ,какви са основните упражнения ,които
винаги включвате?
Аз вчера си направих една тренировка от 10 мин. ,обаче
супер изцеждаща  Mr. Green

Та ,Кат беше публикувала една тренировка и който не обича да тренира всеки ден едно
и също ,това е идеален вариант за разнообразие и за по-добра мотивация  Hug

Кат ,когато си съставяш тренировка ,ще я публикуваш ли? Hug
На мен ще ми е от полза и мотивиращо да изпълнявам други тренировки ,които
не са винаги пред лаптоп  Peace
Какво ще кажете момичета за идеята?  bouquet

# 569
Да питам Каth за кой HIT 25 CLASS  става въпрос - на Шалийн и това за корема - Abs 10 class моля поясни , ако е възможно! Аз съм почивка днес, ама си мисля за утре какво да правя!

Общи условия

Активация на акаунт