Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 225
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Мавинка, пробвай това, което е дала Мълвина на Джаки.Аз съм го правила и много ми допада.Ако имаш гирички малко по-тежички към 3кг. да речем е идеално.И с шишета става.Много бърз и тонизиращ ефект има кръговата.
Да вземеш да смениш това бавно паяче, с нещо по-скокливо  Laughing

# 61
За днес :
1.Бягане сутринта - бавно,после спринт (редуване) - 45мин
2.Малко Синди
3.Вдигане на дъмбели за ръце + гърди
4.Клекове с тежест за дупе

# 62
Мерито ,благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet
На мен ми трябваше нещо като за на вън ,ама щом твоя смартфон няма,
то тая пръчка ли ще има? Joy
Мавинка, пробвай това, което е дала Мълвина на Джаки.Аз съм го правила и много ми допада.Ако имаш гирички малко по-тежички към 3кг. да речем е идеално.И с шишета става.Много бърз и тонизиращ ефект има кръговата.
Да вземеш да смениш това бавно паяче, с нещо по-скокливо  Laughing
Ще взема да я пробвам  Peace
А това паяче съм го турила ,защото цял ден си играх да слагам и махам аватари
и се отказах накрая ,защото не приемало аватари по големи от еди колко си  Sad
И се отказах....ако някой може да помогне с радост ще го сменя  Mr. Green

# 63
http://picvalley.net/
Мавинка,ето тук можеш да си намалиш всяка снимка или картинка.Има опция сама да си зададеш размерите. WinkЗадаваш 160х200 ,колкото разрешава форума и си готова. Peace

# 64
http://picvalley.net/
Мавинка,ето тук можеш да си намалиш всяка снимка или картинка.Има опция сама да си зададеш размерите. WinkЗадаваш 160х200 ,колкото разрешава форума и си готова. Peace
Страхотно   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Още тази вечер ще го сменя   bouquet

п.п. Опитах ,ама явно не е за индианци  Blush

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 18:28 от Mавина

# 65
  • au bout du monde
Здравейте Party
Тази сутрин така ме мързеше, главата нещо ме болеше и хич не ми се тренираше, обмислях дали да не почивам. Но бързо се мушнах в спортния екип и си направих тренировката. Главоболието отмина и се почувствах страхотно Heart Eyes Добре че реших да се раздвижа, иначе щях да бъда като пребита цял ден Tired

# 66
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
преди малко метнах един ПОП пилатес за корем и скачане на въже Simple Smile
утре мисля да ходя да потичам сутринта, после съм на бач Sad

# 67
  • София
Добър вечер! Днес - Кардио 2 на Джилиан; дългите разходки и тичането след детето се подразбират  Joy

Отговорих и на анкетата - и кардио, и силова Simple Smile

# 68
Здравейте, сладуркии  Hug Днес ми беше нетренировъчен ден, но вникакъв случай почивен  Laughing От 15:00 до 21:00 обикаляхме по магазините  Shocked то не беше Пиротска, то не беше Витошка, то не бяха моловете  Laughing ....доволна съм  Crazy

Утре сутринта ще правя кардио и коремче, но се чудя какво да избера... някаква комбинация от двете ми се ще. Някакви предложения?   bouquet

# 69
Kath, мила, виждам че определено разбираш нещата и си компетентна по тази тема. Ако не е много нахално може ли да те помоля да ме ориентираш кои тренировки са подходящи за мен, аз имам инсулинова резистентност и поликистозни яйчници и въпреки че от февруари месец тренирам усилено съм си доста пълничка в корем, бедра и дупе. На хормонална терапия съм защото ми предстой инвитро и съответно апетита е на макс, от друга страна за да намаля инсулина , инвитрото го налага трябва да правя упражнения, които да са не са прекалено натоварващи тазобедрената става, защото като бебе съм имала локсация, но са ме оправили, просто тябва да внимавам, знам че от хормоналната терапия ми предстои напълняване, но се надявам с тренировки малко да намаля действието й. Много се надявам да ме посъветваш относно типове тренировки, изпълнявам колкото мога хранителен режим заради инсулина, но като цяло няма ефект, а от упражненията, които правя до сега имам чувство, че само правя мускули, а не отслабвам, сега съм на slim in 6. Ако може някой да ми помогне ще бъда много благодарна!!!!!  HugHug Hug Hug

# 70
  • In transit
Здравейте момичета! Днес правих 40 мин Джаки и 2 часа разходка с бързо темпо из града  Grinning

Хвърлих око на тази Джаки, ето това намерих http://www.youtube.com/watch?v=7mhuhzBmU3s. Сигурно е стара тренировка, но сега я виждам и много ми харесва на пръв поглед. Точно такива тренировки харесвам, прости като изпълнение (че на мен координацията ми куца и аеробиката ми идва като висше изкуство  hahaha), но същевременно натоварващи.
Лелее тук има едно упражнение дето като клекна не мога да стана  Embarassed

За днес почивка Peace
Пробвах на Джаки програмата Crunch
еми не е за мен ,много сложна ми идва Blush
Опитайте тази, най лека е от останалите като упражнения, но е доста интензивна: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1262561  Peace

poster, аз съм пила няколко пъти такив тип хапчета, само едно действаше и то страхотно, но му смениха формулата. Иначе въпреки, че са билкови, хич не са толкова безвредни. Не искам да те плаша, но по-голямата част от тия "билки" съдържат кофеин в доста големи дози, като идеята е да засилят енергията ти и съответно да забързат метаболизма. В съчетание с лека диета и спорт трябва да отслабнеш. Този род хапчета се пият 1 месец след което се прави пауза( за да не се привиква към съставките). Не превишавай дозата от 1-2 хапчета за ден въпреки написаното на опаковката и не пий от тях следобед или вечер, защото ще имаш нарушения на съня. Ето тук има подробно описание кое как действа: http://sncbg.com/perfect-diet-for-women-90-caps-p-652.html и моя съвет е да се консултираш с лекаря си заради високата доза кофеин и защото Yerba Mate действа на мозъчно ниво (действа подтискащо на апетита).  Peace

# 71
Kath, мила, виждам че определено разбираш нещата и си компетентна по тази тема. Ако не е много нахално може ли да те помоля да ме ориентираш кои тренировки са подходящи за мен, аз имам инсулинова резистентност и поликистозни яйчници и въпреки че от февруари месец тренирам усилено съм си доста пълничка в корем, бедра и дупе. На хормонална терапия съм защото ми предстой инвитро и съответно апетита е на макс, от друга страна за да намаля инсулина , инвитрото го налага трябва да правя упражнения, които да са не са прекалено натоварващи тазобедрената става, защото като бебе съм имала локсация, но са ме оправили, просто тябва да внимавам, знам че от хормоналната терапия ми предстои напълняване, но се надявам с тренировки малко да намаля действието й. Много се надявам да ме посъветваш относно типове тренировки, изпълнявам колкото мога хранителен режим заради инсулина, но като цяло няма ефект, а от упражненията, които правя до сега имам чувство, че само правя мускули, а не отслабвам, сега съм на slim in 6. Ако може някой да ми помогне ще бъда много благодарна!!!!!  HugHug Hug Hug

С удоволствие ще ти дам мнение и съвет по темата, ти ще прецениш дали да ме послушаш.

За инсулиновата резистентност знам, че за разлика от диабета, инсулина е в изобилие.. Би трябвало да имаш висока кръвна захар, трудно редуциране на мазнините (особено, както ти казваш, в коремната област), високо кръвно... казвам тези неща, за да се уверя, че това, което знам, е правилно - т.е. ти ще кажеш.

Първо - храненето: Увеличи приема на омега 3 и 6 мастни киселини, защото подобряват инсулиновата чувствителност. Избягвай обработвани въглехидрати (рафинирани) и приемай повече натурални. Избягвай храните с висок гликемичен индекс, ето ти една таблица http://zdravbadi.com/%D0%93%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B8% … %D1%82%D0%B5.html От въглехидратите най-добре са кафявия ориз, пшеницата, бобови растения. Не е добре да ядеш прости захари.. мед, обикновена захар,бонбони, сладоледи, не пий газирано или алкохол. Яж зеленчуци с ниско съдържание на нишесте, горски плодове, немазни меса, яйца, сурови орехи (богати са на омега 3 маст. киселини). Приемай лен, рибено масло, зехтин, избягвай да приемаш мазнини, преминали през топлинна обработка. Всякакви подправки са полезни, без сол. Намали солта. Пий много вода. Ето ти един списък със подходящи зеленчуци (открих ги след много ровене в интернет,не си ги измислям) :

Артишок
Аспержи
Авокадо
Листа от цвекло
Бок Чой
Броколи
Брюкселско зеле
Зеле (зелено и червено)
Карфиол
Целина
Цикория
Китайско зеле
Сибирски лук
Краставица
Копър
Чесън
Алабаш
Маруля (избягвайте айсберг)
Гъби
Лук
Магданоз
Чушки (всички видове)
Тученица
Живовляк
Репичка
Водорасли
Спанак
Домати
Зелените ряпа
Ряпа
Кресон
Тиквички

Относно тренировките - при инсулинова резистентност, най-добре са силовите тренировки. Но пък за сметка на това, аеробните горят по-ефикасно мазнините, особено в кор.област. Извод: съчетай ги. Тренирай с малки тежести, даже най-добре със собствено тегло (заради проблема с тазобедр. кост) и прави повече кардио. Не е необходимо да правиш кой-знае какво натоварващо кардио..по принцип най-ефективни са интервалните тренировки, и по-точно HIIT тренировките. Но в твоят случай, май ще е най-добре да тренираш, по добре познатия метод "дълго и монотонно кардио". Например върти велоаргометър за поне 45 минути, 2-3 пъти седмично. И още 2-3 пъти силова тренировка.

Надявам се да съм била полезна. Ако имаш още въпроси, пиши. Може да прехвърлиш въпросите си в лични съобщения, за да не спамим на момичетата (освен ако те нямат нищо против  Hug) . Успех   bouquet

# 72
Утре сутринта ще правя кардио и коремче, но се чудя какво да избера... някаква комбинация от двете ми се ще. Някакви предложения?   bouquet

Бърпи интервално.  Simple Smile

# 73
Първо - честит Гергьовден, момичета! Много здраве, щастие, любов, успехи с тренировките, с децата, успехи в живота - на всички, особено на именничките  Hug Hug Hug

Добро утрооооо
Станах раничко, пих кафенце и после тренировка   Rolling Eyes

В крайна сметка, ето каква я "надробих"  Laughing :

http://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ ох, ох..много добра тренировка!  Sunglasses Mr. Green После направих това http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU&feature=relmfu като някои от упражненията ги смених с други, тъй като нещо не са го измислили както трябва и ааадски много натоварват врата. С тази тренировка добре понатоварих abs-ките, но нещо не ми стигаше и направих и това http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/10-Min-Abs-Worko … que-Exercises/94/ .. това е.

Сега ще хапна кисело мляко с овесени ядки, малко пресен ананас иии реших да се поглезя с 2-3 блокчета мнооогоо черен шоколад (85% какао), ъйм, ъйм  smile3508

smile3503

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 09:13 от Kath

# 74
Ооо, да ви се похваля  Laughing Току що завърших тренировките от първия месец на Инсанити. Утре съм почивка (уж, ама да видим колко ще я спазя Grinning), след което започвам recovery week - една седмица една тренировка, което ми е много странно, след втория ден ще ми омръзне Grinning Иии после продължавам с втори месец   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт