Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 211
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Мери, не знам дали мога от там. Не съм пробвала. А линкът към докса дава грешка (или аз съм голяма бяла птица и правя нещо грешно) Laughing
Max Interval Plyo
Max Cardio Conditioning
Max Interval Sports Training
Така?

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 12:50 от MeRiTo`

# 46
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ви ден момичета  Hug
И аз съм като "омагьосана " от темата - рано - в 7.30 влязох да ви " видя '.
Естествено , че си изтеглих Джаки  Mr. Green Няма да се цепя от колектива  Mr. Green
направих програмата за долната част на тялото  с 3 кг. гири. Хареса ми  Peace
Хубав ден  Hug

# 47
Здравейте мацки  Hug
Направех една анкетка - интересно ми е кое се предпочита повече Simple Smile
Иначе днес тичах интервално 1 мин тичане 1:30мин ходене, но ми идва в повече за това ще го намаля и ще е 30 сек тичане и 1 мин ходене и дано да мога да го докарам до 5 пъти Simple Smile

# 48
Кардио сутрин преди закуска, силова преди вечеря  4-5 дена в седмицата. През останалите дни пилатес. Така мисля да тренирам, когато съм в силата си. За сега съм само на кардио+силова. Пилатеса все още го разучавам.

# 49
tqna, margi  и всички останали спортуващи момичета Hug  bouquet

Изиграх новите/стари/тренировки на Джаки, за които MALVINA даде линк, горна част добре натоварват ръце, рамене, гръб, втора част - за долна част на тялото съчетава упражнения за крака и корем малко по-леко е натоварването защото се акцентира върху повече мускулни групи. Но аз имах нужда точно от това, защото се бях поозорила последните 2 дни с тези само за крака и само за корем.
Приятни почивни дни момичета!
И аз като вас, ако има едно лесно всеки ден да съм на тепиха, но не винаги става, здраве да е!

И да уважа и автора на темата, Инче благодаря за труда! Аз правя само силови тренировки с гирички. Кардио се старая да вкарвам в ежедневието си като изкачвам стълби, разхождам куче, и всякакви хобита свързани с много движение.

# 50
Отчетох се в анкетата WinkАз си карам на кардио и смятам да прибавя и пилатес.Но имам тепърва да го разучавам.Между другото след тренировката за крака на Били + 10минутното клипче за крака ,което мисля че рачето го пусна,днес имам боли много дълбоко в мускулите.Не е типичната мускулна трекса,а болката я усещам много навътре.И съм буквално с около 2 кг отгоре JoyЕ,този път обаче не се притесних,защото ми е ясно че това натежаване е от тренировката.Сега ще си дам ден -два почивка.
Оффф обичам почините дни,но не и постоянното ми желание да похапвам нещо по време на тези дни....И за да не посягам към грешни неща,ръфам само листа от марули... Joy Joy

# 51
Привет момичета
Инчето   bouquet, темата е страхотна   bouquet!
 да се отчета два дни почивка  Peace , но свалям Джаки да я погледна и явно ще редувам Джилиян с разни други тренировки / само Джилиян ми писва пък искам да довърша 30days Shared  Peace
Хубав уикенд  Hug

# 52
Здравейте, за днес се отчитам с 20 мин. крос тренажор и Jackie Warner - Personal Training with Jackie 30 Day Fast Start. Доста добре натоварва горната част, ръцете още ми треперят Simple Smile

# 53
  • here, there, everywhere
Мери, не знам дали мога от там. Не съм пробвала. А линкът към докса дава грешка (или аз съм голяма бяла птица и правя нещо грешно) Laughing
Max Interval Plyo
Max Cardio Conditioning
Max Interval Sports Training
Така?

Наистина съм ти много задължена. Така имам достъп до файловете и следобед ще ги дръпна„ Hug Hug Hug

# 54
  • Sofia
TedyV, виждам че са ти качили тренировките.Успех!
Моята госпожица е болна и кисела, днес съм сама с нея, май няма да мога да потренирам.

# 55
Здравейте  bouquet

Инче,чудесна тема си оформила,бравоо за труда !

Гласувах с кардио+силова,но понякога и йога правя.

Днес -кростренажор 20 мин след събуждане. Довечера ще правя нещо,но не зная още какво  Laughing

Лек ден от мен.

# 56
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Crazy

Ей сега станах и бързам за работа, няма да мога да тренирам, ще се прибера чак към полунощ  Rolling Eyes Немога дасе събудя днес, голям сън,голямо нещо.
Хвърлих око на тази Джаки, ето това намерих http://www.youtube.com/watch?v=7mhuhzBmU3s. Сигурно е стара тренировка, но сега я виждам и много ми харесва на пръв поглед. Точно такива тренировки харесвам, прости като изпълнение (че на мен координацията ми куца и аеробиката ми идва като висше изкуство  hahaha), но същевременно натоварващи. Определено мисля известно време да тренирамс нея вече, а сутрин да правя тае бо (на Били отдавна съм фен) вместо кардио тренировка.
Аз всеки ден се гледам в огледалото и немога да сенарадвам на резултатите.Определено има разлика и то з анякакви  си 3 седмици при това три до 4 пъти максимум седмично. Мисля, че интервалното бягане има голяма заслуга, но тук времето пак се развали и трябва да му търся заместител  Rolling Eyes

Прекрасен ден ви пожелавам   bouquet

# 57
За днес почивка Peace
Пробвах на Джаки програмата Crunch
еми не е за мен ,много сложна ми идва Blush

Със Зузка ми се ще да тренирам ,пробвах ама явно
бая тренировки трябва да изтренирам ,че да
стигна и нея  Blush
Повечето упражнения са ми прекалено трудни за изпълнение Blush

Някой знае ли на телефон самсунг чат 330 дали има интервален таймер  Rolling Eyes
Че не ми се купува отделно  Peace

# 58
Повечето телефони нямат. Всъщност до сега не съм срещала телефон да има интервален таймер. Моя, уж дето се води смартфон, даже и хронометър няма  Shocked Shocked
Ето ти един интервален таймер в интернет - http://www.online-stopwatch.com/interval-timer/
Като цъкнеш на добави интервал и вече нагласяш колко време ще тренираш, какъв да е звука и дали да повтаря дадените секунди втори път и го добавяш. След това добавяш второ време, което ти е почивка и т.н. Дано да го схванеш, че една приятелка не можа, а аз не можах да схвана тоя, който тя ми даде  Joy но не му пазя линка. Ако не ти допадне и ако тренираш пред компа потърси някой друг "интервален таймер" в интернет.  Peace

Наистина съм ти много задължена. Така имам достъп до файловете и следобед ще ги дръпна„ Hug Hug Hug
Радвам се, че помогнах.  Hug

# 59
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
рак пустинник, bilyana333, благодаря за линковете за ПОП пилатеса - точно тези търсех   bouquet  bouquet Сега ги правих - аз привикнах вече доста на подскачането и клякането на Шон и си мислех, че ще ми е лесно, но тези тренировки направо ме изцедиха. Не знам обаче дали ги правя правилно, защото извъртях 3 клипчета едно след друго и ги правих само по веднъж  (за крака, за дупе и за вътрешната част на бедрата) newsm78
Днес ходих уж да пазарувам в Мола и реших да вляза в магазин за хранителни добавки - що ли ми трябваше... в признак на умопомрачение си купих някакъв фет бърнър за жени, уж изцяло билков - Ultimate nutrition perfect diet for women - съдържа мате, гуарана, кайен, горчив портокал и бяла върба. После по целия път към къщи се измъчвах защо го купих и дали да го пия... в крайна сметка пих едно хапче преди тренировката, но още се чудя да го пия ли занапред и дали няма да ми навреди (особено защото мислим към юли да се захванем сериозно с бебеправене)... Мъжът ми ми се накара, че се вманиачавам вече. Четох после разни коментари в американски сайтове - общо взето на няколко места даже пишеше, че може и да няма никакъв ефект, не е много силно и си било някакво хапче за отслабване. Някоя от вас пила ли е някакви добавки? Наистина май взех да се вманиачавам...

Общи условия

Активация на акаунт