Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Инче ,невероятно оформление   bouquet  bouquet  bouquet
Просто бонбон  Heart Eyes

Момичета днес видях корема си и мога да кажа ,че виждам вече
добре да се оформят мускулите Hug
Имам още работа по долната част на корема ,но резултатите са простоооо  Heart Eyes
Кефя си се и се надъхвам  Mr. Green Laughing

# 31
Момичета, може ли някой да ми обесни какво и колко преди и след тренировка трябва да се яде, благодаря ви предварително!!!! Laughing Laughing Laughing

Кардио тренировката е най-ефективна сутрин на гладно . Първо, защото сутрешната кардио тренировка ускорява метаболизма за целия ден. Второ - ако тренираш на пълен стомах, тренировката е некачествена и гориш калории от приетата храна, а не излишните мазнини, натрупани по тялото ти. Трето - нивата на инсулин и глюкоза са ниски сутрин, а глюкагона е висок, като тази комбинация спомага топенето на мазнини.

Силовата тренировка не трябва да се прави сутрин на гладно. Това е опасно! За да тренираме силово имаме нужда от сила и енергия. По принцип е най-добре да се прави 1, до 2 часа след храна, но и в никакъв случай непосредствено след хранене.

След тренировка, независимо дали е кардио или силова, трябва да се хапва.

Дано да съм била полезна  Hug

# 32
Аааа, сега да допълня какво съм тренирала след сутришното ми кардио:

http://www.youtube.com/watch?v=08Bi8hMdwa4 + http://www.youtube.com/watch?v=5oj9-4ZQes4

Hug

# 33
Отчетът ми за днес :
1.Плуване преди работа (малко замръзнах ама нищо,заслужава си)
2.След работа - коремни преси,дъмбели за ръцете и за гърдите
3.След малко си пускам и малко Джилиан и аз да видим колко ще смогна  Mr. Green

# 34
  • 1st floor
Аз си вървя по план с Джилиан, но ми се наложи да преместя неделната почивка в сряда, та днес още съм на 7-цата. До края на седмицата ще наваксам, като не почивам последния ден. Вече ми станаха лесни упражненията, само това с лицевите на един крак не можах да го направя /през това време си правя 4-5 истински лицеви, а на там - на колене/...Чакам с нетърпение следващата седмица, сигурно пак ще има ох и ах на новите 9 и 10... Mr. Green А и новото кардио ще пробваме!!! Grinning

# 35
  • Sofia
Инчето, страхотна тема, подравления за добрия вкус и благодарности за положения труд! Като я видях и ми се оправи настроението.
Поддържам мнението на Diva относно ефективността на тренировките на Джаки. Аз също съм и страхотен фен! За малко време човек постига бързи и забележими резултати. Някой може ли да метне новите тренировки в докса?
Аз напоследък  от мързел  правех  най- често Mat Workout-а на Сивия Визенберг, пускам си филм и мятам крака насам натам,а мъжът ми ми се любува Laughing
Мисля да пробвам новите на Джилиан(с осемте нива) и Джаки(тези, за които спомена Malvina), отзиви за тях?
TedyV , мога да кача инасанити в докса, но конкретно за кои 3 тренировки става въпрос?Напиши заглавие, а не номер, защото така не мога да се ориентирам .АЗ нямам всички тренировки, но ако ги имам, ще  се постарая да ги метна .
A eто и съветита на Джаки, за които спомена Tqna:
http://caloriecount.about.com/forums/weight-loss/jackie-warners-tips
Поздрави Heart Eyes радвам се ,че ви има Hug

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 22:02 от Margi

# 36
  • In transit
Тази вечер си пуснах Jackie - Xtreme Timesaver Training, леле на 15-тата минута вече лазех по земята, 2 кофи пот излях и щях да умра. Доста интензивна и натоварваща ми се видя.
Май фаворит от нейните тренировки остава тази: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1262561 също много пот се излива за час от мен, но поне темпото не е толкова високо и интензивно.

# 37
Марги  Hug Благодая ти за сайта.Аз нали мин.година сменях лаптопа и ги затрих.
Радвам се, че и ти и Дива сте тук   bouquet

Момичета, все забравям да ви пиша по повод маратонките.Загледайте се в тези, които носи Руми.Нейните са Найки, но това няма значение.Имам предвид типа.Този тип са най-добри поне според мен.Леки са с еластична подметка и са супер за домашни тренировки.Другите, които показа Непокорна са идеални за бягане навън, но за в къщи са тежки и даже може да се нараните помятайки крака насам, натам  Laughing

Отивам да чета Джаки.Лека нощ на вас и хубав уикенд   bouquet

# 38
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте момичета. Неможете да си представите колко мотивиращо ми действате. Стига ми само да ви прочета и се мятам да тренирам колкото и да съм уморена. Малко на нагосрно ми идва - работя на две места, само с 3 почивни дни в месеца, после и децата, добре, че мъжът ми е поел къщата  Crazy и гледам и тренировките да вмъкна, но някак си успявам.  Simple Smile

Днес си свалих фитенс асистент програмата и толкова висок калориен разход ми даде като нормален, че дори и  да се тъпча, пак ще съмс дефицит  ooooh! За днес дефицита ми според програмата е 1500 калории  Shocked.Май нещо не е достоверна  Thinking
Както и да е. Тренирах днес със фитнес блендър- кардио и после 20 минути бедра и дупе. По- леко днес, че нещо ме стяга сърдечната област цял ден, явно е от умора  Rolling Eyes
Вече 3 седмици тренирам и мога да кажа, че виждам резултат. Определено съм се позатегнала, днес и съпружеското тяло констатира. Основно тичам интервално и тренирам с Руми, но отбрани упражнения.
Ще погледна сега тази Джаки. Иска ми се да следвам програма някаква, но след като ви прочетох, Джилиан ме плаши малко. Имам доста набити крака и неми се иска още да раста, макар и стегната. Мисля да се насоча към пилатес, ако ще ме поиздължи  Thinking

# 39
Поздравления за новата тема!  bouquet
Момичета, много сте ми полезни. Черпя с пълни шепи от вашите тренировки. Радвам се на постигнатото. При мен също положените усилия дават своя резултат,.......макар и бавничко!
Приятна вечер!!!

# 40
Като чета темата по това време и като гледам някакви тренировки и ми идва да скоча и пак да тренирам  Joy

# 41
  • here, there, everywhere
Margi, много ти благодаря. Липсващите тренировки са 09.Max_Cardio_Conditioning , 08.Max_Interval_Plyo, 12.Max_Interval_Sports_Training. Наистина е жалко заради 3 тренировки да не мога да направя програмата правилно.
Гледам много хвалите Джаки. По-бързи ли са резултатите с нея отколкото с Джилиян? Гледам всички тренировки напоследък са по 30мин, но се чудя дали това е достатъчно...

# 42
TedyV, можеш ли да сваляш от тук http://www.4shared.com/ ? Да ти ги кача там Simple Smile
Max Interval Plyo.
Качвам Max Cardio Conditioning....

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 09:33 от MeRiTo`

# 43
  • here, there, everywhere
Мери, не знам дали мога от там. Не съм пробвала. А линкът към докса дава грешка (или аз съм голяма бяла птица и правя нещо грешно) Laughing

# 44
Добро утро! Simple Smile
Минавам да дам отчет от тази сутрин  с тае бо за корем и да ви пожелая хубави почивни дни!
Цитат
Като чета темата по това време и като гледам някакви тренировки и ми идва да скоча и пак да тренирам

GrinningИ аз съм така.Сутринта съм станала рано рано ,нямаше 7 часа и първата ми работа беше да си направя кафе и да видя какво сте писали.Едва изчаках да стане поне 8ч.,че да заподскачам-еми то сърце не трае Joy
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт