Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 241
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Страхотно  оформена тема!Благодаря!  bouquet

Относно контрастните душове знам,че те тонизират съдовите стени и по този начин стимулират венозното оттичане (което е свързано с лимфното и оттам с мастите) и прииждането на артериална кръв ,богата на кислород.Но те самостоятелно надали могат да помогнат.

Искам да се оплача.Вкрая на  февруари си записах  мерките и след това спортувах,вярно нередовно,но все пак спортуване.Вчера се меря и  ужас-точно проблемните зони си стоят същите на см,макар и по-стегнати.Вече 1 седмица съм на хранителен режим и Боди Ревилюшън,след още 2 седмици ще се отчета да видим как ми се отразява отрицателния калориен баланс за 3 седмици в сантиметри.

# 16
Тук е POP Pilates http://www.youtube.com/watch?v=LHfe0rG_THk&feature=bf_next&a … L60CA4E6B2254FC6A. Специално това видео за вътрешната част на бедрата е супер . Благодаря за препоръчването  bowuu
раче,благодаря ти и аз че го припомни.Направих го и наистина е трепачка за вътрешната част на бедрата WinkХареса ми определено и ще го правя редовно.Малко тъп въпрос,ама дали има опасност от тези упражнения пак да ми се надуят мускулите? newsm78 Confused
Преди това направих ето това и по-точно за долна част на тялото.Много съм доволна ,мисля да го правя редовно да видим дали ще помогне да понамаля тез ми ти бедра.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3552876 

# 17
  • 1st floor
Уау, темата е страхотна!!! Инче, браво!!! Благодаря и аз за труда да събереш всичко на едно място, при това красиво оформено, със снимки!!! Чудна първа страница е станала!!!  Hug И все забравям да ти кажа, че аватара ти е страхотен!!!  Peace

Момичета,  колко сте активни, едва ви изчетох!!! Laughing Браво и на вас!!! Аз продължавам с Джилиан по плана. Не съм тичала от понеделник и бедрата днес бяха спаднали с един см. Та се поуспокоих малко. Ще продължа да тичам, защото ми харесва, но ще поразредя малко дните...и ще стоя нащрек със сантиметъра... Mr. Green Ако не намаляват бедрата, поне дано не се увеличават...Заплюх си няколко линка от края на миналата тема, благодаря на Kath и MALVINA /тегля и аз Джаки, да не изпусна  Mr. Green/...

# 18
Страхотна нова тема.
Не пиша, но ви чета, за да не се отпускам. Все така основно с ПОП Пилатес и разнообразявам с някоя от тренировките на Руми.

# 19
Страхотна е станала новата тема. Heart Eyes Поздравления и адмирации за труда на Инчето.
Зарибихте ме и мен с този поп пилатес. Но мисля да приключа първо с Революшъна на Джилиан.
Точно тази тренирвка на Джаки не я бях виждала. Но се зачетох в коментарите и май не е много добра. За сега не мисля да я свалям. От кръговата й обаче и аз съм много доволна. Особено в областта на корема ефекта беше много добър. На мен обаче слабото ми място са дупе и бедра. Затова се замислям за поп пилатеса. И по този повод да питам по-опитните. Как да редувам клипчетата от линка на 48-ма страница от предишната  тема ,за да има ефект? И каква е минималната продължителност на тренировката? Полага ли се почивка? Благодаря предварително за съветите  bouquet

# 20
Ехаааааааааа, MALVINA, много, много благодаря!  bouquet  bouquet Hug
Нови тренировки на Джаки, по-точно новопубликувани, но по-стари от тези, които имаше до сега в руския торент.
Нямам търпение да си ги тренирам, вече си ги включих в папка Джаки. Само две думи да кажа, ефект до сега видим съм видяла най-вече от Джаки, тренирам вече не помня от колко години, към 20, не отричам другите треньори, нито тези при които съм ходила в БГ, но най-ефективни за мен специално, с най-бързи и видими резултати са нейните тренировки.
Мога да говоря много, но не искам да досаждам или да се опитвам да я натрапвам. Всеки сам върви по своя път и това е негово право.

# 21
Минавам да се запиша,да не се забравим...Че нали напоследък рядко пиша.За разлика от вас-не мога да изчета всичко Laughing Радвам се,че така се развива темичката.И Инчето много добре я е оформила Peace Хайде дубав ден,момичета Hug

# 22
Много се радвам, че на всички ви харесва темата Simple Smile
НеПоКоРнА радвам се, че ти харесва аватара ми - от време на време си търся някакви надъхващи снимки ама няма много с този размер....
Иначе за съжаление вчера не успях да тренирам, защото имах други работи за вършене и за това днес ще си направя тренировката от вчера - Chalean Extreme - Lean 2 + Yoga Zone - Flexibility. Много ме е яд, че ми се объркаха тренировките - днес трябваше да тичам ама пък имах извънредна лекция рано сутринта и заради вчера...а бе ужас, но тичането ще е утре - няма да се откажа - тамън се появиха някакви готини мъжки индивиди в парка Grinning

# 23
Инче страхотна темичка си спретнала, много ми харесва   bouquet
За днес се отчитам с 30 мин. крос тренажор и Jackie Warner - Power Circuit Training 40 Min Total Body Circuit

# 24
  • In transit
Инче, много хубаво си оформила темата!   bouquet
Днес ми е много петъчно и уморено, но мисля пак да обърна внимание на Джаки...колкото издържа.

Искам да се оплача.Вкрая на  февруари си записах  мерките и след това спортувах,вярно нередовно,но все пак спортуване.Вчера се меря и  ужас-точно проблемните зони си стоят същите на см,макар и по-стегнати.Вече 1 седмица съм на хранителен режим и Боди Ревилюшън,след още 2 седмици ще се отчета да видим как ми се отразява отрицателния калориен баланс за 3 седмици в сантиметри.
и аз съм така и взех да се притеснявам. Започвам и аз с този отрицателен калориен баланс и дано има ефект. Ще чакам да споделиш как е при теб. Hug

# 25
Момичета, може ли някой да ми обесни какво и колко преди и след тренировка трябва да се яде, благодаря ви предварително!!!! Laughing Laughing Laughing

# 26
Привет на всички  bouquet
Записче с отчет за днес TurboFire - Fire 30 Class (мноооого съм доволна, исках нещо кратко и интензивно). Правя я за първи път, а ги имам от миналата година само че тогава не ми стигаха силиците за нещо такова Mr. Green Иначе Stretch и Sculpt от Fire си ги ползвам редовно за допълнения към някое кардио.
Довърших се с POP Pilates: Butt Blaster като този път я направих цялата. Издъхнах само два пъти за секунди, но продължих. Как ми парят сега крачката... Laughing В крайна сметка мисля да я правя редовно, натам съм тръгнала. Отново голямо мерси за линка  Heart Eyes
Отивам да ви чета докато малката спи. Утре мислим да направим малък преход в планината, а в неделя да открием плажния сезон Peace
vitaivan не съм спец, но поне час, час и нещо преди тренировка аз лично не хапвам нищо или най-много някой плод. Дори и вода не пия много тогава, защото винаги правя първо кардио и не мога да скачам с бълбукащ корем Laughing След тренировка съм само на вода или прясно изцеден сок. Хапвам около час по-късно.

# 27
И аз тук Simple Smile Продължавам тихо и скромно с Джилиън и от време на време прибавям Тифани или нещо друго кратко. От тази седмица подновявам и вечерната йога. Лошата новина е, че съм качила 3 кг, добрата е, че имам само + 1 см в обиколките и като цяло сега сантиметрите са по-малко от периода, в който бях на тези килограми.

# 28
poster ето линковете за Ποπ Пилатес, които съм си запазила аз от предната тема. Правила съм само първия 2 пъти засега, но много ми харесва:
http://www.youtube.com/watch?v=7Q7L673i8OY&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=LHfe0rG_THk&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=7I-c-yw5ZrQ&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=UT4UlsoQchY&feature=relmfu
Това е за начинаещи - http://www.youtube.com/watch?v=lCg_gh_fppI&list=PL60CA4E6B22 … p;feature=mh_lolz
Това за корем - http://www.youtube.com/watch?v=a1DS7G9OjfQ&feature=bf_next&a … 6A&lf=mh_lolz

Относно темата мога да кажа, че е перфектно направена. Страшна си Инче!!!  bouquet

# 29
  • София
Инче, страхотна си! Темата е супер!

Мерито, аз питах за целулита - благодаря за куража, че все пак ще изчезне със спорт (и дано да е преди края на юли, че тогава ще се показвам на плажа по бански Simple Smile). Благодаря и на останалите за споделения опит. Контрастни душове не съм пробвала, ще взема да пробвам ако имам време, че моите душове са обикновено на скорост Simple Smile

За днес - 8цата на Джилиан. 4-часовото ходене беше заменено с 2-часово ходене и 1 час чистене, че се развали времето и прибрах детето по-рано, иначе още щяхме да сме навън и да обикаляме из парка.

Общи условия

Активация на акаунт