Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 271
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес бях цял ден на изпит по норвежки,че ми трябва сертификата за гражданство. 4 часа писмен, после усте, много забавно. Но нямах време да ям и накрая бях гроги. Въпреки това потренирах малко- 17 минутката от блендъра и два рунда силово с 10 кг - клек, български клек, напади и сумо клек. Между другото, като започвах,преди два месеца, от 20 клекя, бях после една седмица в реанимация, сега мога и 100 да направя. Много странно, не мърдам на мерки, ама изглеждам по- добре в дънките, чак си се харесвам. Въпреки това, пуснах дневник в бб- тийм,че май не ми е наред храненето.

# 691
kassi, кардиото на Мишел е определено по-натоварващо от Алехандро Peace Общо взето сега след като прегледах целия пакет който съм смъкнала почти няма тренировка по-малко от час. Има една половинчасова за корем, която скоро ще пробвам и ще свиркам но ми се струва супер  Peace Тренировките са интензивно интервално кардио повечето и се препотих само докато ги преглеждах  Shocked
Честно казано ненатоварващо кардио не съм правила мисля, защото иначе какъв е смисъла от него newsm78 Препоръчвам ти обаче горещо Beachbody - TurboJam, както и на Тя. Момичета, мисля че това определено ще ви допадне  Hug Били също има по-леки тренировки (по-старите му ако се не лъжа). Погледнете и SlimIn6 на Debbie Siebers, по моя преценка много добри също и не толкова трудни.
bob4enka, надявам се всичко с изпита да е на 6  Peace Сподели моля те по-нататък отзиви за този дневник, защото при мен положението е същото. Определено съм оформила добре, но на кила почти нищо не съм смъкнала за два месеца. Тренирам добре, храня се колкото мога правилно и вече и аз недоумявам  newsm78

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 00:05 от bilyana333

# 692
  • Благоевград
Tina_star много е лошо да се претренира, особено в случай, че те боли толкова много. Според мен е най-добре да си починеш днес   bouquet

Благодаря за съвета! Ще почивам до неделя, защото тези дни няма да има възможност да тренирам, но реших да е поне 3 пъти седмично, докато вляза в ритъм Simple Smile

# 693
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Леле мацки! аз днес ви хвърлям по едно оче, ама оставих ви за малко и не мога да ви стигна хихи, което само ме радва, тотално съм гроги сега и само ще споделя отчета:
Billy Blanks - Tae bo Insane Abs, уникално ми се отрази днес, много добра тренировка, утре съм сигурна, че ще имам мускулна на корема , всяко "зло" за ДОБРО  Wink завърших с 2 х 10 лицеви с тесен хват и 15 лицеви от ромбоидните .....

усмивки момичета и хубав ден!!!

# 694
  • Stavanger,Norway/ Varna
bilyana333 ще споделя, въпреки, че досега никой не се е включил със съвети.
Иначе, аз кантара не го гледам, не ми е важен. Меря се с метъра. Ама сантиметрите не падат, да не кажа, че качвам сантиметри докато тренирам и ги махам до първоначално в дните в почивка. Имам по 2, средно до 3 почивни дни. Това на мен ми говори, че мускула си расте докато тренирам, ама и сланинката си стои, щом промяна в мерките няма. А аз искам да я разкарам. Сериозно се замислям за някакви бърнъри, колкото и да мразя добавки...

Не съм спала цяла нощ и днес се събуждам убита. Неможах да тренирам преди работа, успах се. Остава следобед.

Слънчев ден, момичета   bouquet

# 695
Необикновена  Hug (предния път малко те прекръстих  Laughing извинявай ) ето нещо за теб, което пуснах преди, но е важно и полезно за всички http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384423.0, ако иска Кат може да го включи в първа страница.Изобщо много от съветите на Поци могат да се ползват.Той е голям приятел на темата ни, но се позагуби за жалост.

Касси, става въпрос за малка протеинова закусчица все пак  Mr. Green

Кат, за пореден път ще ти кажа да обърнеш внимание на темпото.Знам, че спорта ти е стрст, но мисли за натам дете.Важно е.Тялото има предел на възможности и иска да ти каже нещо.До къде я докара с рибеното масло?Вече във всеки пост ще те питам  Laughing Притесняваш ме да знаеш.

Shems, мацката от аватара ти има убийствено тяло.Дай боже всекиму !

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 10:12 от tqna

# 696
  • 1st floor

Сега се чудя дали след такъв крос ще имам сили и за тренировки.Не искам да ги спирам,че взеха да ми харесват много. Mr. Green

Аз понеже тичам докато ме държат краката, после нямам сили и си правя тренировките  вечер, а бягането е сутрин. Или пък редувай дните. Знам, че не е хубаво да се бяга всеки ден или да се прави каквото и да е едно и също.

# 697
Може ли да ми препоръчате по-умерено кардио.Изтеглих Шон но ми е много интензивен,с много подскоци.Изтеглих Боб и Трейси но не ми допаднаха.
Каси ,тренирала съм с Боб и все още тренирам с него и ми допада страшно много.
Гледаш го един миличък и докато ти се хили насреща ти "светва" маслото за
отрицателно време. Mr. Green  Joy
Ти кое не харесваш?
Ще споделиш ли?
Дългите тренировки ли?
Аз правя неговите втори ,които са до половин час и съм много доволна  Peace
Той залага на силовите тренировки ,не толкова на кардиото  Peace

Щях да публикувам на Джилиан една тренировка ,която ми хареса много ,но
не мога да я открия  newsm78
Тя е: Cviceni-Jillian Michaels - Maximize back in action
Разбиваща е!
Има доста кардио и не те оставя дъх да си поемеш  Laughing
Има я на сайта и.

# 698
Здравейте мацки - първо искам да се оплача, чее нямам време тия дни никакво....изпити, предаване на някви неща, насам натам само ии даже нямам време да ям, което ми се отразява супер много на енергията (нормално де) иии нямам сила за тренировки....вчера не успях да си направя йогата на Боб просто не бях яла от сутринта до 5 часа иии от къде сили.... Sad но както и да е то ще свършат тезиз неща иии се връщам с много тренировки...
Днес - Chalean Extreme - Lean 2 Simple Smile

# 699
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте мацкиии!

Shems, мацката от аватара ти има убийствено тяло.Дай боже всеки му !
И аз дълго я гледах и й се възхищавах ! с постоянство и малко желание може да се получат много близки резултати.... 

Спортистки днес малко интервално ходене с няколко торбички , почти имаха тежеста на гири 3кг - 30мин
Ако може на ушенце да споделя онзи "мръсник" кантарчо не беше мърдал  в продължение на 1 месец и нещо , от вчера съм в МЦ, а по принцип тогава задържам вода. Но мръсникът вчера показа -1кг, а днес ме "стимулира" с още -0,500кг , супер нещо нереално ми се вижда, защото нито си промених режима на хранен през тия няколко дни, смених само тренировките вкарах малко Били Бланкс, а очаквах дори да скочи в отчитането на килцата ми през МЦ ..... нещо чак не мога да повярвам, доста ме съмнява  newsm78
усмивки момичета   bouquet

# 700
  • 1st floor
Инче, тъкмо се чудех къде се затри... Hug Успех с изпитите!

А на мацките дето казаха, че Шон не бил страшен - нищо подобно  Naughty!!! Така ме изпоти и измори, че не успях да завърша до края с него...продължих още 20-тина минути с Били Бланкс, до където имах сили...Ама ще го мъча пак някой ден!!! Crossing Arms

Shems, браво за минусите!!!

# 701

Сега се чудя дали след такъв крос ще имам сили и за тренировки.Не искам да ги спирам,че взеха да ми харесват много. Mr. Green

Аз понеже тичам докато ме държат краката, после нямам сили и си правя тренировките  вечер, а бягането е сутрин. Или пък редувай дните. Знам, че не е хубаво да се бяга всеки ден или да се прави каквото и да е едно и също.
Мда, и аз след кроса нямам сили. Ще оставя другите упражнения за по -късно.

# 702

Както и да е, искам да ви пусна линк към една интересна тренировка, която открих http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2050275 Идеална е за рано сутринта, докато съседите спят. Няма почти никакви скоци, само "ходене" по различни начини, с разтворени крака, със затворени, с повдигане и т.н. Използват се и едни ластици, които пак са, един вид - resistance bands - но са по-обикновени (ще ги видите във видеото). Мисля даже, че могат да се измислят алтернативни варианти с някакво разтегливо коланче или обикновен ластик. Единственото кофти е, че тренировката не е интервална. Но все пак е добра възможност за онези, които са възпрепятствани от лоши съседи. Освен това винаги е хубаво да се разнообразява, а не да стигаме до там, че организма ни да свикне изцяло с HIIT.

bouquet

Аз съм много доволна от Лесли - точно за нея писах в предишния си пост, хем не е трудна, хем си ставаш вир вода и особено за хора с много наднормено тегло я препоръчват. Аз я правя обикновено, когато съм в МЦ или ме мързи да подскачам с Джилиан или Шон. Тя има и една интервална тренировка, в която се редува ходене с тичане около 30 мин. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2050186 Не може да се сравнява с Шон, но пак е хубава (и единият от трениращите е много симпатичен младеж - обикновено не ги заглеждам, но този ми направи впечатление) Simple Smile

# 703
Днес обърнах достойно внимание на Мишел  Mr. Green С две думи направих Michelle Dozois PeakFit Challenge D.09 Core Dynamics 25мин. и фит теста PeakFit Challenge D.01 Intro & Fit Test, който сам по себе си е една интервална тренировка - 5 разгряване + 20 интервална(10 упражнения по 60сек. с малка почивка)+ 5мин. cool down. Страхотно препоръчвам Core Dynamics  Peace
Инче, успех на изпитите! Да ги сбориш достойно  Hug

# 704
Привет, дами! Simple Smile
От известно време правя тренировките на Джилиан и се чувствам много прекрасно, но искам да попитам..възможно ли е бедрата ми да са порастнали  Rolling Eyes  и ако да, да спра ли да намаля ли натоварването им, т.е. към кои тренировки да се насоча Grinning

Общи условия

Активация на акаунт