Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 289
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Привет от мен Simple Smile Днес още не съм тренирала с Били, защото имам едно питане. Имам зверска мускулна треска от два дни тренировки и едвам се движа. Уместно ли е да тренирам и днес?
В такива случаи съм продължавала с тренирвоките, но ако ми е мъчително и болезнено правя почивка поне 1 ден.Зависи до каква степен ми е мускулната.Така, че най-добре е да прецениш сама.Но все пак тренировката не трябва да е на всяка цена и най-вече да я правиш с удоволствие,а  не да ти е мъчение Peace

# 631
И аз днес имах мускулна от вчера, но днес тренирах. Сега вече няма и помен от болката.

След днешната тренировка си усещам мускулите на дупето напрегнати.  Laughing

Аз съм 1.60 и съм 46 кг. Слабичка съм и не искам да отслабвам, но проблемни зони са ми дупето и бедрата.  bowuu

# 632
  • Благоевград
Привет от мен Simple Smile Днес още не съм тренирала с Били, защото имам едно питане. Имам зверска мускулна треска от два дни тренировки и едвам се движа. Уместно ли е да тренирам и днес?
В такива случаи съм продължавала с тренирвоките, но ако ми е мъчително и болезнено правя почивка поне 1 ден.Зависи до каква степен ми е мускулната.Така, че най-добре е да прецениш сама.Но все пак тренировката не трябва да е на всяка цена и най-вече да я правиш с удоволствие,а  не да ти е мъчение Peace

Усещам болка, като се ставам от леглото и се движа. Клякането ми е трудно. Болят ме прасците и вътрешната част на бедрата. Може да пробвам да се пораздвижа малко, колкото да не е без хич, защото утре ще ми дойде и няма да мога да тренирам 5-6 дни, а след тренировка се чувствам много добре и четенето за изпитите минава по-гладко. Ще помисля още малко и ще споделя резултати по-късно Simple Smile

# 633

Усещам болка, като се ставам от леглото и се движа. Клякането ми е трудно. Болят ме прасците и вътрешната част на бедрата. Може да пробвам да се пораздвижа малко, колкото да не е без хич, защото утре ще ми дойде и няма да мога да тренирам 5-6 дни, а след тренировка се чувствам много добре и четенето за изпитите минава по-гладко. Ще помисля още малко и ще споделя резултати по-късно Simple Smile

Днес направи по-лека тренировка  Peace Сковаността ще изчезне няколко минути след като започнеш да тренираш. След тренировката ще имаш значително успокоение на болката  Wink

# 634
Чудесна тема! Мотивирах се и от утре започвам!  Hug newsm10

# 635
  • Благоевград

Днес направи по-лека тренировка  Peace Сковаността ще изчезне няколко минути след като започнеш да тренираш. След тренировката ще имаш значително успокоение на болката  Wink

Благодаря ти!  Hug

# 636
  • София
Привет! Днес - 12ката на Джилиан. Много ми хареса!

# 637
Ако правите група   във ФБ да свиркате,ей!Аз през деня не мога да влизам във Фб,че в офиса имаме филтър.Да не взема да изпусна купона Grinning

# 638
Tina_star много е лошо да се претренира, особено в случай, че те боли толкова много. Според мен е най-добре да си починеш днес   bouquet

# 639
  • София
А, изпуснала съм дискусията за Фейсбук групата. Аз съм ЗА, а междувременно ще помоля Кат и на мен да ми прати това, което е написала, на ЛС - много ще ми е интересно да го прочета.   bouquet  bouquet

# 640
Днес нямам никакво лично време, защото го оползотворих за 75мин. тренировка + душ. Отчитам с две тренировки за корем по 10мин. от Fitness Blender това http://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo&feature=fvwrel и това http://www.youtube.com/watch?v=08Bi8hMdwa4&feature=relmfu
и Body Combat 41. Дръпнала съм няколко от руския торент и ще казвам мнение. 41 е добър, от 30 също съм доволна - лее се пот  Mr. Green

# 641
Здравейте,момичета!Приемате ли нови в клуба на трениращите?Тренирам по програмата Brazill butt lift близо 4-5м. За това време отслабнах 2-3кг. ,дупето ми се оформи,талията -също, но не се стегна виси,а вътрешната страна на бедрата се люлее.Не искам да отслабна.Какво да правя? Явно сланинките ми са много.Трябва да увелича кардиото ли?Ако има група във ФБ ще ме включите ли?

# 642
Днес нямам никакво лично време, защото го оползотворих за 75мин.

Това на веднъж ли?  Shocked без почивка?

Инак здравейте. Следя ви от известно време и ви се възхищавам на постоянството.

Днес си взех 2 гирички по 1 кг и сега си мисля, че ще ми идват малко леки  Thinking

# 643
Джия, зависи от упражненията - има някои, за които ще са ти тежки и други, за които ще са ти леки. Като започнеш да ги правиш ще видиш сама. Например Тоник Мат на Силвия - еднокилограмовите ми бяха тежки.
И аз съм За фейсбук групата, сега да видим кого да накиснем да я направи  Mr. Green

# 644
О, мацета, как сте?   bouquet

Като направите група във фейса, да не спрете да пишете тук, ей! Изтрих си профила преди доста години и не ми се влиза.. да не ме изоставите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт