Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 400
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Браво, Мери, аз още не съм на нивото на Инсенити, но се подготвям всеки ден да го стигна  Mr. Green
Отдавна май не съм писала, сега ще споделя вчера и днес какви ги свърших, че преди това вече не помня  Laughing
Вчера си направих Кардио2 на Джилиън, много ми хареса и го допълних с упражненията за корем от изправен стоеж от фитнесблендъра (много го обичам този сайт), последвани от 5-часова разходка по магазините  Laughing
Днес се обърках и направих 6-тата тренировка на Джилиън вместо 5-ата, допълних с ПОП пилатеса за начинаещи.
Лошото е, че комшиите от долния етаж са помолили да не им тропам толкова рано сутрин, че ги събуждам (в 6.30)  Crazy, а вечер нямам пък сили за тренировка. И единственото помещение, в което мога да тренирам остава коридорът....... а там е тясно, та сега се чудя къде и как.

# 76
Здравейтеее  Hug
току що свършвам с Chalean Extreme - Lean 3 + Yoga Zone - Flexibility Simple Smile много съм доволна Simple Smile
Слънчев и усмихнат ден!

# 77
Неродена мома, не знам колко ти е широк/дълъг коридора, но в мойта квартира мога да твърдя, че нямам удобно място за тренировка, но някак си се побирам. Винаги има начин, щом имаш желание Peace Първоначално ме мързеше да местя масата, където стои лаптопа и тренирах на място широко 80см, дълго около 2 метра, може и повече. Сега за Инсанити ми трябва повече място и реших да местя все пак гадната неудобна маса на това място, на което преди тренирах и широчината на второто място е 1,10см и дълго около два пъти по толкова. Пак не е кой знае колко, но се побирам. Разбира се, че за разните му упражнения се местя ту по дължина, ту на широчина, няма как да съм само в едната посока. Така, че пробвай  Peace По-добре ще е, отколкото да спреш да тренираш заради едните му комшии  Laughing Laughing

# 78
Къде можем да намерим други упражнения на Джилиан ?

# 79
  • au bout du monde
Днес пробвах Jackie Warner - Power Circuit Training, хареса ми.

# 80
  • Пловдив
Запис Mr. Green

# 81
  • София
Днеска се отчитам с ПОП пилатес за корем и размятах пудовката Simple Smile

# 82
Много обичам да тренирам Heart Eyes , но Имам следният проблем подуване на краката обикновено след работа и Ви Моля да ми помогнете да намеря някакви упражнения за това ,ако има  Praynig
дайте ми някакви идеи какво да направя
мислите ли ,че разделното хранене и тренировка сутрин ще ми помогне

Благодаря Ви   bouquet

# 83
Добро утро, момичета! Хубава седмица на всички и ползотворни тренировки!

poster, аз съм пила няколко пъти такив тип хапчета, само едно действаше и то страхотно, но му смениха формулата. Иначе въпреки, че са билкови, хич не са толкова безвредни. Не искам да те плаша, но по-голямата част от тия "билки" съдържат кофеин в доста големи дози, като идеята е да засилят енергията ти и съответно да забързат метаболизма. В съчетание с лека диета и спорт трябва да отслабнеш. Този род хапчета се пият 1 месец след което се прави пауза( за да не се привиква към съставките). Не превишавай дозата от 1-2 хапчета за ден въпреки написаното на опаковката и не пий от тях следобед или вечер, защото ще имаш нарушения на съня. Ето тук има подробно описание кое как действа: http://sncbg.com/perfect-diet-for-women-90-caps-p-652.html и моя съвет е да се консултираш с лекаря си заради високата доза кофеин и защото Yerba Mate действа на мозъчно ниво (действа подтискащо на апетита).  Peace

Mikkey, благодаря ти много за съвета! Ще помисля още малко и ще видя дали да ги пия, но като че ли взех да се разколебавам окончателно.

Аз вчера почивах - след пилатеса онзи ден, вчера се събудих с имах ужасни болки и схващане, учудващо за мен не в краката, а около гръбнака - понеже през цялото време като правех упражненията се мъчех горната половина на тялото ми да не мърда (люлеех се като люлка направо напред-назад като правих упражненията, на които лежиш на една страна) и явно съм се стягала прекалено - много труден този пилатес колкото и да изглежда лесно, но мисля довечера пак с него да се пробвам.

Ravvenr, и аз имам същия проблем с краката - лятото се подуват двойно, понеже седя по цял ден на работа. Миналата година ходих и на лекар даже, защото се бях уплашила - двойни ми ставаха долу в стъпалата и глезените. Докторът ми каза, че имам плоскостъпие и ми препоръча да си купя ортопедични стелки (което така и не направих  Embarassed , защото докато се наканя дойде зимата и тогава вече го нямам този проблем). Питах го може ли с нещо да си помогна за подуването, а той ми каза да се мажа с Лиотон и че друго нямало какво... Аз си мислех, че може да е и от килограмите, защото миналото лято бях качила малко, но сега въпреки че съм отслабнала вече и тренирам, пак започнаха да ми се подуват краката само като се позатопли малко...

# 84
ravvenr проблема с краката и аз го имах, и никак не е за пренебрегване, доведе до много спукани капиляри и болки до безсъние. Определено всяко движение, удобните обувки и оптимални килограми ми решиха проблема. Няма да стане да разчиташ само на сутрешните тренировки или поне при мен е така, тренировките са си тренировки, но лятото забравям за високите и неудобни токчета /важно е ходилото да извършва цялостно движение-пета-пръсти-пета, това подпомага мускулите и изтласкването на кръвта/, движа се винаги, по всяко време, било то и до ставане до принтера, за кафе и т.н, у дома и там където може краката никога не ги оставям да висят на долу, обикновено си придърпвам съседния стол. Включвай в тренировките всякакви упражнения тип свещ, препоръчвам ти докато стоиш на свещ /т.е стоиш само върху раменете и главата, останаата част от тялото е високо във въздуха, ръцете придържат кръста/ да правиш кръгови движения на ходилата, кръгове навътре и навън, облекчението се изпитва в същия момент, тези упражнения в поза свещ много помагат както за краката така и за предпазване от прословутите болести на щитовидната жлеза, получава се масажиране и оттам нещо като превенция за бъдещи заболявания.
Дългичък ми стана поста, но понеже съм се напатила тази тема никак не ми е безразлична и затова искам да помогна всекиму с каквото мога.

Приятед ден момичета, новата тренировка на Джаки направо ми обтегна мускулите на ръцете и раменете, така че два дни едва вдигах каквото и да било. Laughing, но така знам че растат и се оформят.

На всички по една  Hug

# 85
Днес си направих 5-тата тренировка на Джилиън, която засега се очертава като най-трудна за мен, особено третия "рунд" с ластиците, но ще се мъчим взаимно, няма къде да ходя. След това направих и Тифанито с коремните танци, а довечера мисля да разтегна снага на едночасова йога.
Мери, мерси за съвета, аз го измислих - по-тихите упражнения ще си ги правя в хола на килима, а където има кардио и подскоци, ще излизам в коридора, който горе-долу е приемлив като ширина.

# 86
Здравейте момичета! Днес правих 40 мин Джаки и 2 часа разходка с бързо темпо из града  Grinning

Хвърлих око на тази Джаки, ето това намерих http://www.youtube.com/watch?v=7mhuhzBmU3s. Сигурно е стара тренировка, но сега я виждам и много ми харесва на пръв поглед. Точно такива тренировки харесвам, прости като изпълнение (че на мен координацията ми куца и аеробиката ми идва като висше изкуство  hahaha), но същевременно натоварващи.
Лелее тук има едно упражнение дето като клекна не мога да стана  Embarassed

За днес почивка Peace
Пробвах на Джаки програмата Crunch
еми не е за мен ,много сложна ми идва Blush
Опитайте тази, най лека е от останалите като упражнения, но е доста интензивна: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1262561  Peace

poster, аз съм пила няколко пъти такив тип хапчета, само едно действаше и то страхотно, но му смениха формулата. Иначе въпреки, че са билкови, хич не са толкова безвредни. Не искам да те плаша, но по-голямата част от тия "билки" съдържат кофеин в доста големи дози, като идеята е да засилят енергията ти и съответно да забързат метаболизма. В съчетание с лека диета и спорт трябва да отслабнеш. Този род хапчета се пият 1 месец след което се прави пауза( за да не се привиква към съставките). Не превишавай дозата от 1-2 хапчета за ден въпреки написаното на опаковката и не пий от тях следобед или вечер, защото ще имаш нарушения на съня. Ето тук има подробно описание кое как действа: http://sncbg.com/perfect-diet-for-women-90-caps-p-652.html и моя съвет е да се консултираш с лекаря си заради високата доза кофеин и защото Yerba Mate действа на мозъчно ниво (действа подтискащо на апетита).  Peace

Благодаря ти   bouquet    bouquet   bouquet

Да се оплача  Cry
От събота насам нещо ми стана и толкова отпаднало се чувствам ,че
изобщо не ми е до трениовки Confused
Имам да пиша бизнес план  Confused
Отделно още бумашини и тормоз по телефона и съвсем се сдухах  Confused
Даже ми е толкова отпаднало ,че ми иде да се тръшна да спа а няма как,
защото трябва да започна да работя по бизнес плана и отделно
едни други неща да попълня  Confused
На всичкото отгоре съм с МЦ и направо ми се реве  Confused
Дано утре ми се поразмине и да ударя една тренировка ,макар и
нещо много леко  Confused докато си възвърна силите пак  Tired

# 87
Мавина, тренирай сега и ще ти мине отпадналостта. Винаги, когато ми е мързеливо и смотано и хич не ми се тренира, ставам, обличам се и тренирам и после ми е много яко. Пробвай! Винаги работи  Peace

# 88
Здравейте мацки
днес съм на The Method - Precision Abs + Dance to Fitness - много приятно Simple Smile

# 89
Къде можем да намерим други упражнения на Джилиан ?
Здравейте,аз да си повторя питанката,че от Ютуб ми е трудно през 15 мин да сменям клипчето,ще се радвам да ми помогнете.За днес :
1.Тичкане в парка преди работа
2.Коремни преси - 200
3.Клекове & напади
4.На степер-а

Общи условия

Активация на акаунт