Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
vitca, сещам се в момента само за Руми от www.fitnesinstruktor.com Тя има доста разнообразни тренировки, както и варианти за начинаещи. Може да ги разгледаш. Успех  Hug

# 301
Kath ,ти си супер   bouquet
Отдавна мислех да започна и аз да си съставям програма
според тонуса ми и според това как се чувствам ,но все не смеех  Peace

Това скачане на въже ми е много сложно а искам  Blush
Купих си и мисля да започна да скачам  Peace

# 302
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мен ме тръшна вирус иот една седмица не съм тренирала. Ще ми се пръсне главата, много гадно, ама иначе на работа ходя, щото нямало кой да им работи.  #2gunfire
Няма ли да минава вечееее  Sad

# 303
Мен ме тръшна вирус иот една седмица не съм тренирала. Ще ми се пръсне главата, много гадно, ама иначе на работа ходя, щото нямало кой да им работи.  #2gunfire
Бързо оздравяване ти желая и бързо влизане във форма   bouquet

# 304
  • au bout du monde
Днес стават 2 месеца откакто тренирам сериозно Laughing
Чувствам се много по-добре в кожата си. Преборих се с постоянната умора и отпадналост Party
За себе си открих,че най-добре се чувствам като тренирам сутрин след като стана на гладно Peace

Успешен тренировъчен ден  на всички!  bouquet

# 305
Аз пък вчера нищо не можах да направя през деня ,освен кардиото сутринта.Много се чувствах изморена и ме болеше лявото коляно.
Днес направихме с малкия една разходка с колелетата около 7 км.,чудя се дали да направя след малко коремни преси или да почивам? Преди малко станах от сън.Спах 1 час.
Уж трябва да съм заредена с енерги я,но на обяд ми се спи.

# 306
Уф ужасно е,знам..Вече почти 10 дни и аз влача вируса и не мога още  да се излекувам напълно-носа ми тече,в главата напрежение и болка....Пожелавам ти бързо да оздравяваш! Hug
Аз смятам днес малко по-късно да поспортувам-тае бо и нещо за корем ще направя.В ПМС съм и се чувствам ужасно подута Confused

# 307
ВЪПРОС: защо тренировките на открито са по-натоварващи от тези на закрито?

Правя тренировките на Джо Дилън през ден. Качвам се на ходещата пътека, грабвам си гирите (по 2,5 кг на ръка) и тръгвам. Програмата на пътеката е за 5,6 км в час, разчупен терен. Тренирам 30 мин. без проблем. Това са ми около 3600 крачки.

За навън взимам 2-килограмовите дъмбели. Скоростта на движение е същата, кварталът ни е с разчупен терен. На 5-тата минута вече пуфтя. На 2500 крачки трябва да забравя за гирите. Като се прибера, ръцете ми треперят, докато си правя протеиновия шейк.

Единствената разлика, за която се сещам, е в температурата на въздуха, но днес например, тази разлика е в рамките на 2-3 градуса.

А, и че навън кучето ходи до мене. Ама то не ме дърпа, не спира, вързано е за кръста ми. Почти е като да го няма.

Та какво е вашето обяснение? Упражненията са същите, старанието ми е същото, теренът е почти същият, а дъмбелите са дори по-леки.

Бързо възстановяване на вируслясалите!

# 308
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мойто май ще се окаже ангина, седя на работа и незнам къде се намирам, натова отгоре немога да намеря кой да ме замести утре  Tired
За тренировки немога и да мисля, цялото тяло ме боли все едно са ме трепали, а главата ми идва да я отрежа и хвърля някъде  Sick
Само правя масажа с вендузите против целулит и се моля да няма големи поражения върху резултатите (макар и малки), които постигнах...

# 309
Мойто май ще се окаже ангина, седя на работа и незнам къде се намирам, натова отгоре немога да намеря кой да ме замести утре  Tired
За тренировки немога и да мисля, цялото тяло ме боли все едно са ме трепали, а главата ми идва да я отрежа и хвърля някъде  Sick
Само правя масажа с вендузите против целулит и се моля да няма големи поражения върху резултатите (макар и малки), които постигнах...
Пробвала си си със хомеопатичните Тонзилотрен?
Или със спрея Невен и прополис?
Това са нещата ,който ме спасяват за болно гърло или сливици ,децата също  Peace

А аз искам да попитам  Thinking
Може ли да си направя една тренировка от скачане на въже ,клекове и лицеви опори и
на повторя  Blush
Вярно ,че на въже не съм скачала много и едва ли ще скачам много ,нооо това
нали ще е като една трениворка  Rolling Eyes
Днес ми беше много лошо и се надявам да не се разболея  ooooh!

# 310
Аз съм си правила тренировка само със скачане на въже и коремни преси.. голямо потене пада, има ефект. А и само скачане на въже да е, пак става Simple Smile

# 311
Аз съм си правила тренировка само със скачане на въже и коремни преси.. голямо потене пада, има ефект. А и само скачане на въже да е, пак става Simple Smile
Супер   bouquet
Да се похваля направих 150 скачания на въже  Blush
За мен си е постижение ,защото до скоро не можех и 50 да направя  Peace

Може ли някой да ми даде линк към тренировки на Зузка , но да няма много трудни
упражнения в тях Blush

И още нещо?
Скачането на въже и бягането еднакви мускулни групи ли включват или
трябва да се бяга и скача?

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 20:15 от Mавина

# 312
Отчитам се с Turbo fire - Sculpt 30 class + Core 20 class, само силова.

Чета ви,чета...Фея кръстница, аз лично съм се убедила, че ходенето навън натоварва повече петите, както и краката, като цяло. Това е така, може би, защото пътеката е леко мека на стъпване, освен това е гладка, сравнявайки я с пътна настилка. Роля играе и вятъра, според мен. Освен това, ходенето на вън е някак по-натъртващо, по пътеката се ходи по-гладко и меко, по-леко. И аз се чудя защо скачането на въже почти не ме поти, докарвам го към по 20 мин, а 10 минути бързо ходене (даже не тичане) на пътеката, ме изпотява много повече. Е...тук даже е по-странно  Laughing явно съм свикнала с въжето..Може би и навика играе роля.

# 313
Навика определено играе роля. Друго ще е да почне някой да скача на въже, който до сега е тренирал само Румяна да речем или Зузана или каквито и да било тренировки и е нямало някакво подскачане.. след втората минута ще е в пот. Да не говорим за 20. Просто промени начина на скачане - дали ще е по-забързано, дали ще са 20 подскока обикновени + 20 с високо вдигнати колене и пак отначало. Не подскачай 10 минути в едно темпо, редувай както темпото, така и вариациите.  Simple Smile

# 314
Бързо оздравяване на болните.

Фея Кръсница, намерих една статия  http://www.bb-team.org/articles/3998_byagane-na-otkrito-ili-byagane-v-zala

При мен същият начин на трениране, кардио и силова.

По въпросът за глада за сладко, беше ми неудобно да задавам въпрос/сигурно често дискутиран/ на момичетата от темата за НВ ВМХ/не съм на този режим/. Но помня, че го бях чела някъде там. Сега се разрових и го намерих, ако някой се интересува -
"като изтерясате така за сладко, си вземете кашкавал, масло, сирене, бри и първо тях изяжте
след това минете на Линд 90% ако все още ви е трудно
като не забравяйте и водата
съвременните хора често бъркаме жаждата с глад
затова при такъв глад първо пийте много вода
моята практика е вода и кафе-лате с 5гр Линд 90%"
W'A'S'P'

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 21:54 от allexa

Общи условия

Активация на акаунт