Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 325
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Навика определено играе роля. Друго ще е да почне някой да скача на въже, който до сега е тренирал само Румяна да речем или Зузана или каквито и да било тренировки и е нямало някакво подскачане.. след втората минута ще е в пот. Да не говорим за 20. Просто промени начина на скачане - дали ще е по-забързано, дали ще са 20 подскока обикновени + 20 с високо вдигнати колене и пак отначало. Не подскачай 10 минути в едно темпо, редувай както темпото, така и вариациите.  Simple Smile

Съгласна съм напълно. Но аз именно така тренирам. Никога не правя монотонни тренировки, винаги са различни вариации на табата или HIIT, много са разнообразни и богати на движения, различни методи на изпълнение и т.н. Но има и друго, в което съм сигурна - това, че се потиш, не е най-важният фактор, който играе роля. Потейки се, през порите ти не излиза мазнина, все пак... просто отделяш вода. По-важно, според мен, е как чувстваш тялото си. Аз може и да не се потя с въженцето, но цялото ми тяло се тресе от главата, до петите и усещам много ефикасни натоварване.   bouquet

# 316
Да, и това е така. Всеки е различен. Аз например, ако не се изпотя на тренировка и имам чувството, че нищо не съм направила. Но не само да ми стане топло, да текне един ред, да го избърша и до там. Цялата ми тренировка трябва да е такава. Затова и се влюбих в Инсанити  Laughing И съм много доволна както след самата тренировка, така и като цяло от постигнатите резултати до сега.  Heart Eyes

# 317
Kath, ти какво тресеш? Тресат се тези, като мен, които имат още мазнинки, а ти си само мускул. Wink  Simple Smile
Сигурно си в много добра физическа форма, за да не се потиш при толкова подскоци. Какъв пулс вдигаш?

Скрит текст:
Днес един пост не мога да напиша без да ме изхвърли системата, а после и не мога да вляза, нямало такъв потребител. Такова нещо не ми се е случвало до сега.  Twisted Evil

# 318
  • 1st floor
Отчитам се с Джилиан 9.  bowuu

# 319
Kath, благодаря за отговора. Не усещам натоварване в петите. Ходя по много, в общия случай с Vibram FiveFingers, по различни повърхности. Имам здрави стъпала и силни прасци.

Allexa, благодаря за статията. Не се бях замисляла за това, че пътеката издърпва крака назад, като така намалява натоварването.

И двете обяснения обаче са за краката, не за ръцете. На мен ръцете ми отпадат по-бързо, когато тренирам навън. Мога да продължа да ходя, но да работя с гирите - не. Може би ще трябва да сканирам страници от книжката на Джо Дилън, за да видите упражненията. Тогава ще добиете по-добра представа за какво иде реч.

# 320
Какво ще ми препоръчате за корем, ханш и крака?
И с какво мога да заменя постелката?

# 321
Какво ще ми препоръчате за корем, ханш и крака?
И с какво мога да заменя постелката?
HipHop Abs, Insanity, тренировките на Румяна.. в началната страница има линкове Simple Smile
С одеяло, което не ползваш.. аз нямам постелка и ми е много интересно дали няма да ми ръби. Май не е кой знае каква разлика с/без постелка.

# 322
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох и аз имам мерак за постелка, ама си 4акам заплатата. Хвърлям едно одеало нагънато на пода, когато стане време за постелка.
А сутрин като си правя кардиото, си взимам килим4ето от банята и постилам на паркета и ска4ам на него, 4е съседа отдолууууу- горкия.

Ох, още 4ас до края на смяната  Tired

# 323
Аз не разбрах, че специално за ръцете става въпрос. А възможно ли е ръцете ти да са най-малко тренирани? Или ако има движения на ръцете, навън да са повече и различни от тези на пътеката- друг терен, тротоар, куче и др. препятствия. Лично нямам опит, опитвам се да разсъждавам. newsm78 Grinning А има ли резултати с този начин на трениране?

elssss 
Постелка ако нямаш, одеало става. На стр.1 Джаки евентуално, зависи дали си напреднала или начинаеща, Руми - фитнесинструктор. Според мен задължително слагайте нещо на замята, не лягайте директно на пода.

# 324
А възможно ли е ръцете ти да са най-малко тренирани? Или ако има движения на ръцете, навън да са повече и различни от тези на пътеката- друг терен, тротоар, куче и др. препятствия. Лично нямам опит, опитвам се да разсъждавам. newsm78 Grinning А има ли резултати с този начин на трениране?
Не, ръцете ми са в чудесна форма. От години работя с дъмбели по системата на Джо Дилън. Мускулите ми са добре изразени и издържливи. Откакто имам АнтиГравити хамака, добавих към тренировъчния си режим и силови с хамак.

Няма как навън движенията да са различни. Циклите са еднакви, движенията - също. Вкъщи не се пестя по време на тренировки, а гирите са по-тежки. Теренът навън на места е с по-малък наклон от този, на който тренирам на пътеката. Бобтейлът ходи до мен, неизменно с глава до коляното ми. Ползвам тази каишка на Stunt Puppy, така че дори не мисля за кучето. Препятствия няма - тротоарите са в изрядно състояние, асфалтът е гладък като масло.

И аз минах през твоите разсъждения. Не мога да открия причината, да му се не знае. Дразня се!

О, резултати има. Упражненията на Джо Дилън съчетават кардио и издържливост. За мен това са най-подходящите упражнения: не ме отегчават, не ме пренатоварват, не вдигат шум, а водят до видима и привлекателна разлика във външния ми вид.

# 325
  • 1st floor
Упражненията на Джо Дилън съчетават кардио и издържливост. За мен това са най-подходящите упражнения: не ме отегчават, не ме пренатоварват, не вдигат шум, а водят до видима и привлекателна разлика във външния ми вид.
Заинтригува ме , ако може пусни един линк.

# 326
Непокорна, мога да пусна линк само към сайта на Джо Дилън. Той е всъщност частен треньор, с когото аз съм имала щастието да работя два пъти. Упражненията му са толкова прости, че няма защо да бъдат демонстрирани чрез видеа в Тубата. От друга страна обаче, Джо сам си е разработил тренировъчния цикъл и го популяризира или чрез частни посещения (всички разходи за сметка на домакините, вкл. самолетни билети и хотел; заплаща се и самото обучение) и с книга, която Джо наскоро издаде.

Само да ми остане време, ще сканирам част от илюстрациите на книгата, която имам, и по-точно тези, които показват упражненията.

П.П. Като отвориш сайта, виж Санди, жената на Джо. Забележи колко поддържано, но и елегантно е тялото й. Такъв е ефектът от съчетанието на правилното хранене, което Джо пропагандира + неговите тренировки. Аз лично предпочитам да имам този вид тяло пред вида на тялото на жените от BodyRock.tv

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 09:20 от Фея Кръстница

# 327
  • 1st floor
Само да ми остане време, ще сканирам част от илюстрациите на книгата, която имам, и по-точно тези, които показват упражненията.

Ще съм ти много благодарна.  Hug Отивам да разгледам сайта!!!

# 328
Уау, Фея Кръстница, и мен ме заинтригува..жена му му е по-скоро като дъщеря  Shocked много е готина! Ще очаквам да качиш упражненията  Hug

# 329
Само да се очета за тази сутрин: 1200 скока на въже + 6 пъти изкачване и слизане по стълбите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт