Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 268
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • 1st floor
Днес се отчитам с Джилиан 9!  bowuu Ще ми се да си включа още нещо, но все не ми остава време.

# 376
  • да има едно лесно - на мотора
Добър вечер  bowuu
Момичета , чудесни сте !
Аз да си кажа - уж " тренирана " с Джилиан , Руми, Джаки ... от 2 дена си изнамерих въженце ( получено преди 4 години  Mr. Green от ОМВ като подарък ) Та след 15 минутки с Джаки скачам 6 мин интервално с него. 500 подскока. Няма такова потене ... А аз не се потя лесно . На 6тата минута сякаш ще умра ( да не чете Mamacita  Laughing  ) . Чувствам се идеално .
Продължавам с въженцето  Peace

# 377
  • 1st floor
Предизвиквате ме да си купя и аз въже!!!  Mr. Green Предполагам, че натоварването е по-голямо от "фалшивото" скачане на въже?  newsm78

# 378
Предизвиквате ме да си купя и аз въже!!!  Mr. Green Предполагам, че натоварването е по-голямо от "фалшивото" скачане на въже?  newsm78

Аз тренирам и по двата начина и...ооо, със сигурност скачането СЪС въже е по-натоварващо. Особено ако си вземеш въженце с по-тежки дръжки. Моето цялото си тежи доста, а и дръжките направо саа.. То така се явява и отлично упражнение за ръцете  Grinning

# 379
Я да питам бегачките: чували ли сте за босоногото бягане?

Ако не сте, при него стъпалото се движи обратно на бягането с класическа спортна обувка. Сиреч, вместо да се стъпва първо на пета, се стъпва първо на пръсти. Така цикличността при бягане в много по-плавна и енергията се разпределя по-добре => по-добро КПД. Вкл. мускулите на стъпалото стават по-здрави.

Има хора, които наистина си бягат така, на босо, независимо от терена. За нас, останалите, има Вайбрам ФайвФингърс. Аз ползвам такива от доста време и от опит казвам, че няма по-удобна обувка. По-стабилни са дори от Keen, а това определено значи много. Стабилността идва от възможността и пръстите на краката да бъдат използвани при движение. Особено при катерене по скали, дървеса и камънаци.

Другото предимство е, че ФайвФингърките държат крака много по-добре вентилиран, особено когато е горещо. По-добре дори от минималистични сандали.

Единствен недостатък според мен е, че задължително трябва да се пробват преди първа покупка. Аз имам малки и тънки стъпала, обикновено 35-36 номер, а според Вайбрам съм 38.

# 380

Аз тренирам и по двата начина и...ооо, със сигурност скачането СЪС въже е по-натоварващо. Особено ако си вземеш въженце с по-тежки дръжки. Моето цялото си тежи доста, а и дръжките направо саа.. То така се явява и отлично упражнение за ръцете  Grinning
Много по-натоварващо е  Peace

А като стана въпрос за босо трениране ,аз в къщи тренирам боса  Mr. Green
За първи път като пробвах ,ми се подбиха краката  Crazy
Боляха ме една седмица  ooooh!
Обаче сега ми е най-добре да тренирам боса  Peace

# 381
Добро утро на ранобудните   bouquet
Аз едва си държа очите отворени, че при мен е време за сън, но искам да ви споделя какво ми се случи днес.Обикновено в понеделник ходя на спининг и ако имам време оставам за Бодикамп.Днес треньорката отсъстваше и имаше заместник.Видях го едро момче уж нe много атлетично, викам си ще потренирам.Леле направо попаднах в лудницата  Crazy Момчето носеше фанелка с надпис Insanity the Asylim.И като ни почна 1час без почивка Insanity.Имах чуството, че умирам  Shocked Laughing
Преди време бях свалила тренировката на Шон, но ми се стори много подскачаща и всъщност никога не пробвах.На тези от вас, които са го правели шапка им свалям  PeaceТо много хард, ама много.После се разрових и намерих интересно предаване от февруари тази година на Др.Оз.Гостува Шон Т.
Ето, на който му е интересно http://www.youtube.com/watch?v=ndotmJhaypk

А тук е 15минутката създадена май спецялно за предаването http://www.doctoroz.com/videos/shaun-ts-miracle-15-minute-workout
Можете да пробвате.

Раче  Hug преди 2год. някъде излизах с колелото навън и като стигна до парка (беше наблизо) слизах и почвах с въжето  Hug Лесно за разнасяне и много ефикасно  Peace
Скоро ще имам пак време и ще подновя карането на колелото и въжето.Благодаря, че ме посетихте!

Малко дългичко стана, но още ме държат емоциите от тренировката, като се има впредвид, че хич не долюбвам кардио тренировките.Обаче беше супер!

Хубав ден   bouquet

пп.Оле момичета сега прочетох.Дано всички са добре  Praynig Отивам да чета новините.Дано всичко е минало  Sad

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 07:29 от tqna

# 382
Привет и от мен на ранобудните! Днес ми е нетренировъчен ден, но минавам да видя как са всички след гадното земетресение   Confused ...Аз съм от София и тук, на седмия етаж, едва запазих баланс при ставането от леглото  Sad Всички добре ли са?

# 383
Привет и от мен на ранобудните! Днес ми е нетренировъчен ден, но минавам да видя как са всички след гадното земетресение   Confused аз вкъщи, на седмия етаж, едва запазих баланс при ставането от леглото  Sad Всички добре ли са?
Аз съм от Сливен ,но и тук си се усети доста добре  Shocked
Аз съм на 10-ти етаж  Tired
Дано всички са добре  Hug

Аз днес ще съм със Зузана и нейното ZWOW #4  Peace
Ще включа и скачане на въже  Peace

# 384
  • 1st floor
Добро утро и от мен, но като гледам доста от съфорумките са станали отдавна, още към три...Беше гадна нощ...дано не се повтаря най-силния трус!!! Мислех сутринта да отида да потичам,но нямам никакви сили и сега така зверски ми се доспа, че не знам как ще издържа деня. Мен по принцип паниката не ме хваща на момента /което е добре/, но в по-късен момент ме втресе и сега ми се гади. Та спорта сутринта ще го отложа и довечера ще си продължа с Джилиан. Хубав и безземетръсен ден на всички!!!

# 385
Малеее мацкии - ужасно беше тая нощ - толкова се уплаших направо сърцето ми щеше да изфръкне, а принципно не съм плашлива....както и да е дано да не става повече...
Иначе след малко се мятам на Chalean Extreme - Lean 3 Simple Smile

# 386
Не се плашете, бе хора! Маите си го казаха. Идва!  tooth thumbsup tooth

# 387
Момичета,минавам да ви '' видя '' как сте.При нас в Бургас нищо не се усети,но съм преживявала сериозни земетресения и знам какъв е ужаса..Силно се надявам кошмарната нощ,която сте имали  да не се повтаря! Hug
Аз вчера правих силова за горна част на тялото на Шон Т.И изобщо от 1 седмица правя негови тренировки плюс малко ПОП Пилатес основно за крака.Добре ми се отразяват.Били много го харесвам,тренирокивте му са много зареждащи но малко ми поомръзнаха.При мен обаче все още стои проблемът с храненето.Особено вляза ли в ПМС и направо получавам пристъпи на глад и буквално ми става лошо,ако не ям.Но няма да спирам да се бора и с това,стремя се да съм на нисковъглехидратно хранене,да съм с отирцателен калориен прием...Все ще се получи в един момент и упоритите 4-5кг ще паднат.
С това скачане на въже и мен ме запалихте и тези дни ще изровя моето и започвам.
Момичета,хубав и спокоен ден ви пожелавам. Hug

# 388
  • au bout du monde
В Пловдив се усети доста добре. Имах една мисъл в главата- нека спре по-бързо Praynig Събудих се точно преди да започне от някакъв шум. Мислех,че котката нещо прави, а то какво стана.

Днес пробвах Insanity - Plyometric Cardio Circuit. Всеки ден може ли да се прави или е по-добре да се редува с нещо друго Thinking

# 389
След седмица със Start It Up вече нямам мускулна треска. Сменям със следващата част.

При нас в гр. Гоце Делчев също се усети земетресението, та даже и вторичните. Събудихме се и слезнахме пред блока. Стояхме там около час, не ни се качваше. Не можах да мигна след вторичните, сама съм вкъщи, а много ми се спи, но ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт