Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 243
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм За фейсбук групата, сега да видим кого да накиснем да я направи  Mr. Green
Еми младичките Blush
Девойки,и аз се размазах от тренировки.Направих 20 мин на Шон ShockedЕдва не се гътнах, а  се кефих че вече мога да правя тренировките му.Мога, ама не съвсем-тази е смъртоносна. CrazyСлед това метнах  Turbo Fat Burner на Били /30 мин/ и след това тренировка за корем от фитнесблендер 35 мин.Тотал 85 мин. -днес надмимах себе си.Чусвствам се като преродена.Сега с кеф ще си хапна една шопска с чаша айрян.  chef

Хубава вечер и най-вече спокойна-без земетръси ! Hug

# 646
И аз като Гарджето: нямам вече ФБ активен акаунт поради съображения за сигурност на информацията. Няма да направя компромис и да се върна. "Против" съм създаването на ФБ група, понеже ще ми липсвате.

Гардже, драга, нищо не си изтрила. Профилът ти все още съществува, но не е активен. За съжаление каквото си качила, си остава собственост на Зукербърг.

# 647
Фея, знам, да.  Hug
Аз моя го изтрих преди 4 години, добре, че имах съвсем малко инфо там. Simple Smile
и аз не бих се върнала.

# 648
И аз не обичам Фейсбук.Имам акаунт на който няма нищичко и нямам намерение да качвам, коментирам, приятелствам и всякакви подобни.Не ми харесва.

Кат  Hug изпрати и на леля бележчица на лични плиййз  Praynig

Аз пак бях в залата.Подариха ми 2часа в два различни дни с личен треньор  Party Това, защото съм редовна и защото направих 6месеца членство. Беше ми полезно.Досега тренирах само в класове, където правех упражнения, които и вие правите в къщи.Сега треньорката ми показа малко от машините и как да ги използвам, че не съм запозната с тях Blush Измери ме и след две седмици пак.Ща, неща трябва да се съобразявам и с храната.Няма да се излагам я  Laughing
Имам време и за домашните тренировки.Изобщо готвя се усилено за морето  Flutter
Малко остана   grinning039

# 649
Продължавам с Комбата, и вчера го правих, ама след бача и нещо ми беше некомфортно !
И аз съм за фейсбука, ще се включа!

# 650
Добро утро ,момичета   bouquet
Фейсбука се превърна в тема ,защото има притеснения ,че
ако има група там ,тук няма да се пише.
Аз лично влизам във фейса за малко и ще продължа да пиша тук  Peace
Там влизам да си пусна публикации на Зузка ,Руми и разни такива  Peace

Днес навлязох в МЦ  Laughing и ме боли много /явно е от промяната на времето/
защото така не ме е боляло откакто започнах да тренирам  ooooh!
Днес ще пропусна тренировка ,но утре сигурно ще бъда на
йогата на Джилиан  Peace
И ще карам на нея няколко дена  Peace

# 651
Добро утро мацки  Hug
За сега се отчитам с HIIT 15, защото нямам време, но като се върна ще си направя йогата на Боб Simple Smile
Весел и усмихнат ден!

# 652
Вчера разбрах, че в парка до нас можело да се карат ролери за левче за неопределено време и днес мисля да отида да покарам със систъра  Crazy

# 653
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте хубави спортистки!!!
Идеята за място, където може да се качват клипчета да се коментира  ми допада, но и не съм привърженик на този клюкарник- Фейсбуук!!! и го ползвам по задължение, когато екстремно трябва да намеря някого  Wink

Вчера "леко" ме разсеяха, добре де доста  Embarassed и забравих да се доотчета - вечерта направих отново една хубава разходчица 4+км(в началото на деня имах 6км) та ми се посъбраха 10тина км + Cardio 45 мин на Billy Blanks, отдавна не съм тренирала с него, дори в началото на тренировката си мислех, че ми идва нещо "лекичка" хихи е, грешах , в края й бях доволно задъхана и уморена , довърших се с 2 х 10 лицевки с тесен хват  Wink
Невероятен ден пожелавам! много ме радвате момичета и това, че и още мацки се включват!
 Wink
п.с MeRiTo` завиждам ти благородно!!! когато бях ехееее "млада" обожавах, сигурно имах поне 4 чифта, на които яко изтърквах колелата, но уви .......   
усмивки

# 654
  • София
Добро утро!

И аз като Инчето правих HIIT 15 и след малко - йогата на Джилиан, само да си събера душата.

# 655
  • 1st floor
Добре дошли на новите попълнения в темата!!!  Hug

Cardio 45 мин на Billy Blanks...
Аз го правих в понеделник след мнооого дълга пауза, през която го бях отписала като "лесно"...Е, станах вир-водица и вече два дена имам мускулна на д-то и задната част на бедрата... Mr. Green

Имам въпросче - като какво кардио бихте определили Кардиото на Били Бланкс - интензивно, нормално, интервално? newsm78

Иначе си продължавам по плана с Джилиан. *Адинка*, и на мен много ми хареса 12-ката. И номер 11 ми допадна, след скучните 9 и 10, които не харесах.

# 656
За днес 20 мин вело , като на края съчетах въртенето на педалите с гирички  за горна част  Laughing

# 657
Имам въпросче - като какво кардио бихте определили Кардиото на Били Бланкс - интензивно, нормално, интервално? newsm78
Aми според мен интензивно,макар че някои от тренирвоките клонят и към интервално. Май ми е трудно да определя с точност newsm78 Обаче пък ги обожавам неговите тренировки.Към момента тренирам с него,Шон и упражненията за корем от фитнесблендера-основно тези които се правят от  изправено положение./евич беше пуснала линк/Тази комбинация ми е екстра на този етап и май вече имам резултати, но за сега нищо няма да казвам.Ще се поФаля, когато нещата станат по-видими Wink
 Hug

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 13:26 от MALVINA

# 658
  • 1st floor
Да ви кажа на ушенце  Mr. Green, че от Тае Бо-то най-бързо свалях кг и см. С Джилиан пък пооформих, това което се подаде от долу... Laughing

# 659
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк

Моето усещане е, че е интервално преминаващо в интензивно, защото във втората част на упражненията (там където вече почна да се лее пот) натоварването на големи мускулни групи в съчетание със задържането на баланса си и "почивка" butterfly e разбиващо  newsm26
Фенка съм на Billy, въпреки че му изневерявам честичко, но определено неговите тренировки са много добри, Insanity също е много добро, но при прекаляване при мен се обади 1ното коляно и прасците...
усмивки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт