Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 223
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте и от мен.  newsm53
Записвам се в темата с 6 week 6 pack.  Аз съм слаба, но с тенденцията да качвам в областта на паласките. Надявам се да ги изчистя, и същевременно да натрупам "мускули" в други части на тялото ми, благодарение на разни програми за тренировки, споменавани от вас. Ако имате препоръки - добре дошли са.   bouquet

# 721
Здравейте   bouquet
Вчера бях на йогата на Джилиан  Peace
Тази жена няма милост  Laughing
Изкефих се....днес пак ще съм на нея  Peace
Здравейте! Цяла сутрин се чудих дали да се запиша във вашата тема и чак сега се реших.
Бях си обещала, че ще започна със спорта в момента, в който BMI-то ми достигне 24... още малко ми остана, но мисля да започна от днес, тъй като имам малко проблеми със стреса и мисля, че спортът ще е добър начин да разпусна.
Аз съм МНОГО начинаеща. Не съм спортувала активно, имам няколко месеца "стаж" във фитнеса от преди няколко години, но това е. И ми личи.  Embarassed Опитвала съм се да правя 1-2 неща от тази темичка, от които стигнах до извода, че аз подскоци не мога да правя - най-вероятно защото още са ми много килограмите. Мисля да започна с едно клипче за начинаещи на Руми и като усетя, че ми е лесно да мина нататък. Ще трябва да си набавя гирички и "килимче", но временно ще карам и без тях.
Какво бихте ми препоръчали вие? Колко често да тренирам и какво? Нямам някакви проблеми с травми, нито пък здравословни, така че единствено подскоците бих искала да огранича... засега.
За храненето ми - аз съм на режима на Дюкан. От лентичката в подписа ми можете да видите откъде тръгвам и къде искам да стигна.  Simple Smile

Решила си много добре да започнеш с Руми  Peace
Аз бях започнала с нея като и сменях всеки път тренировките  Peace
За тренирането аз в повечето случаи тренирам през ден.
А за времето което тренирам е до 40-45 мин. не повече  Peace
Не обичам дългите тренировки и дори тренирам само по 10 минути ,когато
нямам време.
Използвам много натоварващи интензивни тренировки и 10 минути са достатъчни
за мен лично. 
Пожелавам ти да постигнеш килограмите и тялото които ти желаеш   bouquet
Успех   bouquet

# 722
  • да има едно лесно - на мотора
Понеже съм доста впечатлена изрових цялата тренировъчна програма Michelle Dozois - PeakFit Challenge 2011 и ви пускам линк за сваляне http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3578568
По мое скромно мнение това е 100 пъти по-добро от Brazil Butt Lift кардио частта (и двете тренировки са построени на един принцип- интервални кръгови), защото Мишел използва много прости, изчистени движения от които да извлечеш максимално полза, вместо да си плетеш стъпките с Алехандро  Mr. Green Но пак казвам, мое мнение - споделям и не го налагам  Hug
bilyana333   bouquet Да не остана назад  Mr. Green , изтеглих програмата. Току що завърших
Michelle Dozois PeakFit Challenge D.05 Cardio Interval Burn Такава пот се лее  Laughing аз играх 30 мин и после разтягането .
Още веднъж - благодаря на "трениротърсачките "    bouquet ( по идея на Пипи Дългото Чорапче  Laughing )

# 723
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте Прекрасни!!!

Честит 1ви юни на всички, в които още живее детското!!! да получите най-желаните подаръци smile3521
Момичета днес стартирахме деня с

и хубавата новина, че един юнак, с когото си играх скоро се е ошарил, само си представям какво ли ще е ако и аз стана шарено хамелеонче хаха  Shocked (не съм карала варицела)
усмихнат ден

# 724
Shems ,страхотен старт на деня си направила   bouquet
Браво   bouquet
Аз напоследък клоня със тренировките на Зузка ,защото са
кратки и много натоварващи  Peace
Не обичам дългите тренировки или да правя по няколко на ден.
Залагам на една кратка ,но много динамична  Peace
Като на Зузка  Peace

Честит 1 юни   bouquet
Във Всеки от нас живее по едно дете....нека не забравяме това   bouquet

# 725
  • Stavanger,Norway/ Varna
Супер са на Зузка тренировките, ама не ме кефи как са й пораснали бедрата, преди повече ми харесваше. Затова ги избягвам тези тренировки, не искам да ме сполети същото. Въпреки,че тя може и допълнитело да ги тренира,знам ли...
Аз днес преди работа правих фит теста от тренировките на Мишел. Довечера мисля да правя кръг 1, гледам,че е силова.
Дойде ми най- после, бях започнала да се шашкам.
Трябва да направя вкусно десертче на моите мили дечица днес и ще ги заведа да си изберат по една играчка.

# 726
  • Благоевград
здравейте момичееееееееееета  Wink
 welcome нови ентусиастки!! Много се радвам, че се увеличаваме!!!!   newsm44
Днес се размазах буквално с Billy Blanks - Ripped Extreme, тренировката е околко 1ч и 2мин и е размазваща, препоръчвам я горещо ! Втората й част беше с дъмбели, осуквания на бицепс и трицепс, така ми трепереха, горейки мускулите, че не е истина  newsm65 , довърших се с 2 х 20 лицеви опори с тесен хват - т.нар ромбоидни, 1 х 15 от тези, които tqna беше постнала, ръцете плътно до тялото.... е уникално беше   jumpuu
усмивки!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА!   bouquet

Тази тренировка я споменахте още преди няколко страници, може ли линк, че в замунда не я намирам, а предишния, който беше даден, нещо не успях да се справя  Embarassed  Hug
Аз тези два дни не съм тренирала, физическа невъзможност. Установих, че за 2 дни напълно ми минава мускулна треска и са момента реших, че ще тренирам през ден, докато свикна, че имам инсулин за сваляне  Laughing
Хубав ден от мен  Hug

# 727
Здравейте и честит празник  Grinning

Идвам да се отчета със Синдито Shape.Your.Body.Workout.(1992). Не мога да повярвам, че издържах до края, цели 40 минути. Е , с едните преси малко се скатавах, ама като цяло съм доволна  Whistling

Искам още да тренирам, но усещам вече мускулната треска и няма да се напъвам. Днес ми беше втората сериозна тренировка.

В момента си тегля insanity. Доста място трябваше да освободя на диска заради него, дано да си струва.

# 728
От кои тренировки се хвалите, че растат мускулите на бедрата?

П.П. Дано мненията ми в темата не ви се струват глупави и наивни, новобранка съм.  Peace

# 729
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
tina_star http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3636827 , съфорумките тук имат регистрация Username  bgmamma
Password bgmamma

ето тук още няколко тренировки, но не намирам точно тази http://thepiratebay.se/search/tae%20bo/0/99/0

момичета до сега правих стани клекни и върти се в кръг, сиреч, оправям си багажа нали отново ще се изнасям ...... а като гледам не знам дали ще ми остане време за друга тренировка днес.... и ме е яд, обичам да путъвам ама с тия часови зони и полети да му писне на човек .........
усмивки

# 730
Честит 1 юни на всички   bouquet
bob4enka, раче  Hug Аз и ставам фен на Мишел - това е точно типа тренировки от които се нуждаех! След Чалийн и Били я нареждам към най-добрите инструктори на които съм попадала  Peace
Добре дошли на новите момичета   Hug Ако сте начинаещи и целта ви е сваляне на килца наблегнете на кардио. В началото тренирах по 3-4 пъти седмично, после по 5. Започнете с по леко кардио, не се пресилвайте от началото. Важното е да си изберете тренировки, които ще ви допадат. Добре е да съчетавате и със силови. Прегледайте линковете на 1-ва страница и тренировките, които споменаваме тук и питайте  Wink
Pure Adoration, момичетата коментираха че им нараства обиколката на бедрата с  Jillian Michaels

# 731
  • 1st floor
Аз днес се отчитам с Джилиан 11. Едно упражнение ме тормози и не мога да го направя. Та вместо него правя лицеви с ръце до тялото. 11-ката ми харесва , но признавам, че душицата ми взема!!! Crazy

От кои тренировки се хвалите, че растат мускулите на бедрата?
От Боди революшъна на Джилиан на мен ми пораснаха.

А от вчерашния Шон имам мускулна треска на прасците ...  Simple Smile

# 732
В момента си тегля insanity. Доста място трябваше да освободя на диска заради него, дано да си струва.

Insanity не е особено подходяща за начинаещи, прекалено натоварваща е. Мен поне още ме е страх да посегна към нея, а вече имам към 4-5 месечен ежедневен тренировъчен стаж зад гърба си Simple Smile
Днес пак кардио 3 на Джилиън, през уикенда ще се отдам на Били Бланкс.

# 733
Благодаря ви, дами.   bouquet

# 734
  • au bout du monde
Днес Cadrio Axe + Bum Bum - Beachbody. Накрая вече едва дишах.

Общи условия

Активация на акаунт