Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 858
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Ето и репортажа!
Скрит текст:
Предаваме директно от линейката на спешна помощ!
Вечерта на сватбата на Керим и Фатмагюл Илгаз,
една персона,силно ондулирана и стабилно подпийнала ,
хванала микрофона за да поздрави младоженците,
които вече са потеглили към къщата си за първата брачна нощ
(там имаме поставена камера,не се тревожете,всичко ще издадем!)
Песента,която решила да изпее по първоначални данни от свидетелите(Кадир и Мерием),много наподобява всеизвестната
"Тез' червени домати", разбира се, със съпровод на кръшни танци тип "лява ц*ца,едър бедър,дясна ц*ца,хоп,чупка в кръста"
Поради високото съдържание на алкохол в кръвта,песента повече е приличала на фъфлещо-хленчещо виене на чакал в тъмна нощ
(ако не ви се е случвало да чуете,моля ви,не съжалявайте! Много е дразнещо! Ще ви се прииска да си купите тапи за уши).
Танца завършил катастрофално,но без тежки контузии...
Бедната душица с огромни балкони била внимателно заведена в стаята й от охраната на сватбата,
а тя пускала ръце наред по тялото му  за срам на Рахми и повтаряла:"Къната,сватбата,къната,сватбата..."
Рахми цяла вечер будувал около нея,но към 3.00 вече заспал на леглото до "благоверната" си.
Сутринта се събудил от странен шум.
Мукадесита,която не могла да преживее щастието на Керим и Фатмагюл и липсата на такива пиршества и в нейния живот,решила да се отърве от живота.
Опънала едно въже върху полилея в тяхната стая,но вместо да се обеси, решила да се увеси с краката нагоре,а полата й се свлякла около балкона й.
Доколкото разбрах от Рахми,гледката била ужасяваща!
Мукадесита била с едни килоти от времето на баба му,които още повече загрозявали гледката на едрия й бедър...
След като я свалил от въжето,забелязал,че тя отново е влезнала в образ,въртяла очи,зъбела се, плюела наред като кобра,
 и си искала къна и сватба като на Фатмагюл и Керим.
Кадир и Мукадес,след като видяли за какво става въпрос се обадили в Спешна Помощ,но решили да не безпокоят младото семейство на медения им месец.
И ето линейката пристигна,качи с медицинския персонал и отвеждат Мукадес Кетенджи в усмирителна риза.
Аз се качвам с нея и Рахми в линейката ,а Кадир,Мерием,Фахретин бей,ще дойдат с колата.
Мукадес не спира да повтаря :"Сватбата,сватбата,сватбата,..."  да върти очи като гьозбеджийска циганка,а тиковете й раздрусват цялата линейка.
Рахми плаче,и обещава да я направи щастлива. Решава да й направи такава вечер и сватба и всичко,само да се оправи.
Ето,пристигаме в клиниката за душевно болни.
Завеждащия отделението преглежда Мадам и констатира лек шок и слабо шизофренично отклонение,което предпоставя оставане в клиниката поне за един месец.
Със сълзи на очи,оставяме Мадам в една стая ,която е тапицирана отвсякъде,за да не се нарани нашата девойка с едрия бедър.
Явно съдбата не прощава на никой за прегрешенията му!
Отивам при семейството и ги питам какво смятат да правят сега,а Кадир съвсем спокойно ми отговаря:"Сватба!"
И ето,докато Мукадес е в клиника и лечението подобрява общото й състояние,
всички се заемат с приготовленията за къната и сватбата.
Роклята е избрана по последните модели в магазините и перфектно открива гледката към ц*ците на Мадам Кетенджи!
 Цветът е слонова кост(разбира се,името отговаря на формите на слона,който ще я облече).
Обувките са с 15 сантиметра ток(голям смях ще е-кит на токчета!!)

След перфектните танци в нощта на къната,отметнатите коси и лекото земетресение,което се е усетило по протежение на улицата,на следващия ден силно ондулираната ни красавица с ярко червило, се появява с ефирната рокля,
прави една крачка към вратата,спъва се и се забучва като пирон  в пода! Ето ви едно ново земетресение!
Всички се попикават от смях,Рахми и Керим й помагат да се изправи,тя се усмихва, и ето купонът започва...
 Танци до зори,музика и песни, и една романтична вечер в хотел, с джакузи,и ето третото дете вече е на път...

За вас предаде кореспондента в  Истанбул:
Малчева!
newsm51 страхотно е smile3525

# 481
# 482
Много ми се иска да споделя моите мисли за Човеците Берен и Енгин и дали между тях има връзка
 и химия.
Тук според мен разковничето се крие дълбоко в моралните ценности на всеки един от тях.

Кое ме доведе до тази мисъл? Това са снимките, които бяха публикувани на Берен с майка й и баба й. Те изглеждаха много съвременно, като европейки с аристократично излъчване.
Енгин го видях на снимка, публикувана тук във форума с майка си, която беше забрадена.
Моята мисъл е свързана точно с това, че те са възпитани в различна семейна среда, която влияе в техният партньорски избор. Този морал на тяхното възпитание ги разминава като двойка в живота.

Между Енгин и Берен има дълбока човешка връзка. Тяхното познанство е от ранните им младини, когато са се харесали от формата  "Звездите на Турция". Тогава са се оценили и като характери и като емоция и  като приятелчета. Сигурна съм, че са преживяли и нещо романтично, което е приключило, защото са много  различни в следствие на възпитанието от семейната среда.
Но това не им пречи да се обичат. Точно тази човешка любов ги кара да изиграят така добре ролите си във филма. Имах и подозрения, че си отправят чрез ролите си и послания един към друг.
Между тях има много неизяснени въпроси. Дали ще си ги изяснят зависи само от тях. Но надали!
Така като гледам в нета се представя, че връзката на Берен с певеца се затвърждава, та не звам.
Този филм е бил голямо изпитание за тях и техните отношения. Струва ми се, че Енгин е спрял себе си.
Сещам се отново за снимката и забрадената му майка и си мисля, че баба му примерно може да е била напълно забулена. Забулените жени единствено само с поглед говорят и този  поглед показва много и страст и любов и укор и жал и всички чувства изразени само чрез поглед.
Енгин е свикнал да общува чрез лицеизраз и жестове  и да казва много с жестове. Това съчетано с красив глас, добра външност и благ характер  е истински магнетизъм, който го изстреля във филмовите висини. И ние усетихме този вулкан от талант на явлението ЕНГИН.

Дано не ви досаждам с моите " прозрения"

Страхотни наблюдения! Не се бях замисляла за това, но има голяма доза истина в поста ти!

# 483
  • Пловдив

Снимка към 74 серия.

# 484
Момичета, на гости и спешно искам линк за 71 и 72 серии на български! Много, много моля! Ванче, гледам си он Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЩе избия рибата! Heart Eyes

# 485
Малчева , newsm10  smile3521

Мариана, colorblindsmile3525 smile3525 за превода на този толкова емоционален момент между баща и син! Разплакващ и разтапящ едновременно.

# 486

Намерих този превод на англиийски на част от интервюто на Сердар и Бюлент и го преведох на български.
Engin is a great actor and very professionnal, he enters he's character with all his heart and emotions, they forget themselves while shooting with Engin.
SERDAR GÖKHANLA , talks about his role, he says that he is a father he knows all the emotions he is supposed to have towards his son
He talks too about his relation with engin, he says he doesn't see him as an other actor or like a friend; but truly like a son, because he's a good person, he says when he first met him, it was as if he knew him for years, and that's why he feels like Engin is his son.
Bulent says that Engin is the closest person to him in the cast, that he is a really respectable person, and that a person with his "heart" are really rare

Сердар споделя, че Енгин е страхотен актьор и голям професионалист. Той влиза в образа на героя си с цялото си сърцеи емоция , така че околните забравят себе си, а се потапят в героите си , когато снимат с Енгин. Сердар говори за своята роля, казва, че е баща и зпознава всички емоции, които трябва да изпитва към своя син в сериала. Говори за връзката си с Енгин, казва, че не вижда Енгин като актьор или приятел, а като свой син, защото той е добър човек. Казва, че първия път, когато го е видял, сякаш го е познавал цял живот и точно затова чувства Енгин като свой син.
Бюлент казва, че Енгин е най-близкият му човек от екипа, че той е достоен за уважение човек и е човек със сърце, а такива хора са голяма рядкост. 

Много хубави неща казват за Енгин. Чвно наистина е добър човек с голямо сърце.

# 487
  • Разград
Момичета, на гости и спешно искам линк за 71 и 72 серии на български! Много, много моля! Ванче, гледам си он Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЩе избия рибата! Heart Eyes

http://www.dailymotion.com/video/xqd392_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … 1-yyyy_shortfilms - 71
http://www.dailymotion.com/playlist/x21be9_tiigar4ii_yyyyy-y-y-y … yy/1#video=xqeu53 - 72

и като торент ги има в датата.

daizy_g,
цялото интервю го има преведено на втора страница на тази тема.

# 488
Момичета, благодаря за преводите!

Гери и Дани, честита годишнина. Явно май месец е месеца на сватбите и моята беше през май Simple Smile На 28 стават 6 години от нея! Бъдете здрави и не спирайте да се обичате!!!   bouquet

# 489
Много ми е чудно - как Берен може изобщо да мисли за друг мъж, при положение , че всеки ден до нея е такъв мъж като Енгин Акюрек? Аз  ли не съм в ред, тя ли?  Wink
Joy Joy Joy Joy JoyТя,тя...... Joy и на мен много пъти ми е минавало през ум това Laughing

# 490
  • В Града на Липите
colorblind благодаря   тази сцена направо ме разби

daizy_g  въобще не се съмнявах, че имат такова мнение за него, но ми беше приятно да го прочета.

Малчева  newsm10, както виждам, към Муки си по-благосклонна отколкото към Мустафа. Не е чудно, предвид, че си от фен клуба.

# 491
                     Герчок , Честита Годишнина , милкичка !!! Hug Hug Hug Hug  Още дълги години да те "държи" за ръката твойто мило !!! love001  love001  love001
Гери , на медната не ме кани , но на златната ще очаквам покана !!![/b] Grinning Hug

Виж с какво те поздравявам - с целувките на всички романтични филми !?

http://www.youtube.com/watch?v=kx4eY-DLObA&feature=feedwll&list=WL

Момичета , след като сте почитателки на Гордост и предразсъдъци , в този клип ще откриете най-романтичните моменти от филмите пресъздаващи онази епоха !?

Даниелка , Честит Празник и на теб ! И сребърна и златна и диамантена да празнувате !!![/color]     bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 14:42 от nelka123

# 492
Стигам до заключението, че само аз не харесвам Гордост и предразсъдъци. Филмът не съм гледала, но предвид, че и книгата не ми харесва представям си. Чакам си доматите, но наистина на мен тази книга ми беше много бозава, аз ли я прочетох в погрешен период какво стана, не знам  newsm78

# 493
colorblind благодаря   тази сцена направо ме разби

daizy_g  въобще не се съмнявах, че имат такова мнение за него, но ми беше приятно да го прочета.

Малчева  newsm10, както виждам, към Муки си по-благосклонна отколкото към Мустафа. Не е чудно, предвид, че си от фен клуба.

Хриси,бях решила да я пратя първо в отрезвителното и оттам в лудницата завинаги,но се смилих над Рахми-трябваше да свиква с нова жена,да прави още деца. Много тежка задача,която би запълнила поне още 2 сезона на сериала... Много неприятно ще е да се занимаваме и с това. Тогава сигурно ще съпоставят лудостта на Мукадесита и щастливите моменти в живота на Рахми! smile3521 smile3521 smile3521
Обаче много се притеснавам за репортажа от къщата на семейство Илгаз Младши.Там хем ще трябва да се вихря,хем и да съм обрана... Лошо,много лошо...
 ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 14:47 от mal4eva1984

# 494
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт