Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 771
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Цитат от Shatzi

Мен ме дразни друго .В последната серия освен великолепните сцени между баща и син имаше много ненужни неща ,а както и разбирам ще се продължи в епизод 74 .Сватба цял епизод Shocked Shocked Shocked
Какво става с фамилия  Яшаран , е къде по интересно или пък с Хаджер.
Според мен много захаросано дойде всичко с Фатмагюл и Керим , и изобщо с оглед на случката с нея на кому беше нужна цялата дандания. ooooh!

Отговор от мен Димана:

Ще започна с възклицания от рода на: офффффяяяяя, айдааааааа, ууууаааааааауууууу и т.н.

На нас от темата ни беше нужна тази дандания, а и на всички, които са пред телевизионните екрани всеки четвъртък и най-вече на каузата.

ПП Изтрих нещо в символите и затова прередактирах поста си по по начина, по който се вижда
[/quot 
Аз пък мисля, че беше крайно време да има серия с много радост  за Фатмагюл и Керим. В тази серия се показа още веднъж злобата и завистта към чуждото щастие, за което трябва да благодарим и за прекрасната игра на Есра Дерманджъолу. Филмът щеше много да загуби от красотата си без нейното участие, а също и без играта  на Бюлент Сейран - Рахми.

# 751
  • София
Dimony точно след всичко ,което преживяха две години двамата , а и е ясно какво е преживяла и тя  наистина нито е моме сред момите , нито жена сред жените, за което тя няма ама никаква вина
Искам да кажа ,че всичките тези ритуали които показаха ми идват изкуствени и ненужни.Това е  Hug
daniela.qnkova Hug
Нямам за цел да дразня никой  Peace
Приятен следобяд  Hug

# 752
  • София
Колкото до филма - гледала съм почти всички турски сериали (с малки изключения). Доста от тях са ме впечатлявали със сюжет, актьорска игра и операторско майсторство, но така както КВФ никой до сега не ми е влизал под кожата. Не искам да повтарям всичко, което вече сте казали, затова ще съм кратка - няма такава игра, няма такова майсторство. Единствено се дразня от сюжетните несъответствия, които станаха твърде много във втори сезон, а такива фрапиращи в други сериали не съм виждала (или поне не помня).

Скрит текст:
-вече коментирахме възрастта на Фатма при раждането на Мурат - в първи сезон не я дадоха в лице като се запознаваше с Мукадес, а във втори сезон, само няколко месеца по - късно тя е вече на кино и сгодена за  Мустафа
- татко Фахретин като дойде, се оказа, че е доста заможен бизнесмен с много дела и в Турция и в Австралия, а сега се наложи да продава земи, за да купи на сина си работилницата
- рожденния ден на Керим в първи сезон беше точно в деня, в който беше първото дело за изнасилването, а във втори сезон го свързаха с ходенето на ресторант вечерта, когато К. се срещна с Вурал
Peace Peace PeaceАбсолютно съгласна, и аз ги забелязах!!!

# 753
На мене пък особено много ми допадна начина ,по който показаха обличането на сватбените им дрехи--бавно,чувствено,наблягайки на дребни детайли и без да дават лицата им.Нямахте ли усещането,че вие сте тези,които се приготвят?Защото аз го имах Wink

# 754
Хиляди благодарности за превода.!!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт