Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 969
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Честит празник на ГФилипова,Герчок, Гони и на всички ваши близки!
Да се свети името ви!

http://www.youtube.com/watch?v=PwaYXrZ1UGc&feature=relmfu

# 706
Много ми харесаха с тези телефонни разговори от стаите си!
 Бяха толкова сладки! Имах чувството че гледам една ученическа любов с всички нейни нежности и младежки трепети! Невероятно поднесено и уникално изиграно!
Няма друг такъв филм,в който историята на героите да ми е толкова истинска и някак си близка до съзнанието на човека! Красиво е,макар да започна със зверство,този сериал ще завърши с много любов и щастливи споделени мигове! Вече нямам търпение да видя всичко добро в живота на главните ни герои,а и подобаващото наказание за  Мукадесита! Thinking

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 10:10 от mal4eva1984

# 707

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
на нашите момичета Gery, Goni, GPilipova.

Бъдете здрави, храбри и победоносни!
Нека символиката на празника винаги ви съпътства и закриля!

Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 708
  • Варна
ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI
преди 12 часа
ŞUNU SÖYLEMELİYİMKİ ÇIKAN HABERLERİ YALANLIYORUM SETTE HERKES ÇOK İYİ VE ÇOK GÜZELLER BEREN HARİKA BİR İNSAN GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR KİŞİLİGE SAHİP HANIMEFENDİ...
ENGİN İÇİN SÖYLENECEK SÖZ YOK BİLDİGİNİZ 'ŞIMARIK' Stuck Out Tongue
ŞAKA YAPIYORUM ODA ÇOK SICAK KANLI VE BİR O KADAR GÜLER YÜZLÜ... BEREN SAAT VE ENGİN AKYÜREK GAYET İYİ ANLAŞIYORLAR ARALARINDA HİÇ BİR SORUN YOK...
ESRA DERMANCIOGLU İLE BEREN SAAT ÇOK İYİ ... SETTEKİ HERKES ÇOK TATLI... TİTİZLİKLE İŞLERİNE DEVAM EDİYORLAR...
GÖKHAN BEY ÇOK İYİ BİR İNSAN BEN SETTEKİ BÜTÜN ÇALIŞANLARI ÇOK SEVDİM ... KAMERAMANINDAN YÖNETMENİNE KADAR ÇOK İYİ İNSANLAR İLGİ ALAKALARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
HEPSİ MÜKEMMEL İNSANLAR ...
SETTE HERHANGİ BİR TARTIŞMA VE YA KAVGA SÖZ KONUSU DEGİL...
ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI...

ако някой може да преведе  Thinking

# 709
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 710
Честит имен ден на всички с това хубаво име и на всички които имат близки с това име. Желая дълги години здраве и щастие.

Гери Добрева,
Скрит текст:
След снощната вечеря и надявам се страстна нощ, за днес имаш нужда от малко релакс.
Това е новата ти резервация. Приятна почивка.

# 711
Добър ден и честит празник!На именниците желая здраве и успех,на близките им-да ги оценят по достойнство,а на всички-НАЗДРАВЕ!
Чуйте нещо забавно,но то в никакъв случай не е поздрав.Просто си търся компания,в която да се посмея:)

# 712

Добро утро
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИГледах епизода с превод страшно вълнуващ и интересен.
Рахми - Колко щаслив беше, че Фатмагюл ще е щаслива толкова вълнуващи сцени между брат и сестра.
Фахретин - Много щаслив от това, че синът му най-накрая го прие и че присъства на най-важния ден от живота му.
К и Ф - Държът се като деца, всякаш са се срещнали вчера и се крият от родителите си (в случая Мука)
Мука - Голяма злоба и завист е тая жена.Супер дразни вече как пък един път не се държа нормално.  

# 713
  • Пловдив

Линк със снимки зад кадър към 74 серия:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.409802782373588.91482.2 … 681827&type=1

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 12:00 от mariana51

# 714
Здравейте, момичета! Честит празник на всички!
На именниците днес - много живот и здраве, да се свети името ви!

Скрит текст:
Преди години, когато дойде демокрацията и Гергьов ден от ден на овчаря стана ден на армията, чичо ми, който е Георги каза: "Ние сме били воини, а социалистите цял живот ни убеждаваха, че сме овчари!

Колкото до филма - гледала съм почти всички турски сериали (с малки изключения). Доста от тях са ме впечатлявали със сюжет, актьорска игра и операторско майсторство, но така както КВФ никой до сега не ми е влизал под кожата. Не искам да повтарям всичко, което вече сте казали, затова ще съм кратка - няма такава игра, няма такова майсторство. Единствено се дразня от сюжетните несъответствия, които станаха твърде много във втори сезон, а такива фрапиращи в други сериали не съм виждала (или поне не помня).

Скрит текст:
-вече коментирахме възрастта на Фатма при раждането на Мурат - в първи сезон не я дадоха в лице като се запознаваше с Мукадес, а във втори сезон, само няколко месеца по - късно тя е вече на кино и сгодена за  Мустафа
- татко Фахретин като дойде, се оказа, че е доста заможен бизнесмен с много дела и в Турция и в Австралия, а сега се наложи да продава земи, за да купи на сина си работилницата
- рожденния ден на Керим в първи сезон беше точно в деня, в който беше първото дело за изнасилването, а във втори сезон го свързаха с ходенето на ресторант вечерта, когато К. се срещна с Вурал

Има и други и  за жалост това е единственото, което ме дразни.  А иначе и аз като много от вас не си мисля, че гледам филм, а познато семейство или съседи, чиято съдба ми е близка и се радвам с техните болки и радости.

# 715
Честит празник - Светъл и Зелен Гергьовден !

На всички които празнуват или имат именници днес - желая живот и здраве, щастие и много късмет ! Хубав ден и наздраве !

Един музикален поздрав / не мога да кача нито една снимка днес - програмата ми прави бойкот нещо /

# 716
Честит Гергьовден на всички![/[/b]
Честит имен ден на всички именнички днес!

Скрит текст:

Благодаря на момичетата за превода на серията smile3525
Мисля,че прочетох всички постове,много са хубави,няма кой знае какво още да се каже,освен че и на ръкавелите на ризата на Керим е изписана с буквата на Фатмагюл. Simple SmileСподелям емоциите от епизода и както вече по-рано писах има прогресивна градация през последните няколко епизода.Всеки нов е по-силен от предишния.Надявам се,че това ще продължи докрая.
Специално искам да поздравя Димана за поста и Енгин-Берен,а също така и Бебо за повече от 1 постове smile3501
Всички останали също поздравявам,но няма смисъл да изреждам,че ще пропусна някоя.
И на мен ми прави бойкот програмата за качване на снимки.

# 717
  • Разград

Скрит текст:

- рожденния ден на Керим в първи сезон беше точно в деня, в който беше първото дело за изнасилването, а във втори сезон го свързаха с ходенето на ресторант вечерта, когато К. се срещна с Вурал

Участието на Вурал приключи в първи сезон, това ходене на ресторант не беше заради рожденния ден на Керим.

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 12:44 от vania_e

# 718
  • Варна
             ananova
Скрит текст:
трябва да им простим несъответствията с датите,това явно е от недоглеждане/давам си сметка,колко е трудно за десетина дни да измислиш продължение на сюжетната линия,като едновременно с това не знаеш после накъде ще тръгнеш/

А си мисля за тати Фахретин,че го промениха в движение с ясното съзнание,че правят грешка с фактическата последователност- много изтъркано все отнякъде да изскача някакъв милионер и да помага,пък и целта тук е да покажат точно обикновените хора и че нещата не опират само до имането на пари.И също,че отмъщението във финансов план към Яшаранови ще е по-силно ако е от друг,от тяхно име ще се погрижи закона. Всъщност това си е само мое мнение... Simple Smile

# 719

Скрит текст:

Участието на Вурал приключи в първи сезон, това ходене на ресторант не беше заради рожденния ден на Керим.

Да, точно това казвам и аз -- в Бодрум сутринта на закуска когато коментираха Керим да се върне с тях в Истанбул, си спомниха, че не са празнували рожденния ден на Керим миналата година заради това, че Ф. го е видяла да говори с Вурал, а по хронология рожденния му ден беше в деня на делото

Общи условия

Активация на акаунт