Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 969
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Враца

Благодаря на момичетата за превода на серията smile3525
Мисля,че прочетох всички постове,много са хубави,няма кой знае какво още да се каже,освен че и на ръкавелите на ризата на Керим е изписана с буквата на Фатмагюл. Simple SmileСподелям емоциите от епизода и както вече по-рано писах има прогресивна градация през последните няколко епизода.Всеки нов е по-силен от предишния.Надявам се,че това ще продължи докрая.
Специално искам да поздравя Димана за поста и Енгин-Берен,а също така и Бебо за повече от 1 постове smile3501
Всички останали също поздравявам,но няма смисъл да изреждам,че ще пропусна някоя.
И на мен ми прави бойкот програмата за качване на снимки.

Dimony, досега само с 2-3 епизода градация успяха да ни разбият на парчета, а ако тази градация наистина продължи с тази сила до края - не знам какво се случва с нас гледащите и съпреживявящите с героите. Накрая сигурно ще ходим като зомбита. (не че сега не сме зомбирани де) Joy Joy

# 721
  • NICE,FRANCE
ananova Hug,
Мисля,че не е точно така(не че е от голямо значение де,за да сме в плен на филма)
Когато Муки се взеха с Рахми Ф беше на 12г.И М като роди да е била на 13,да речем.Мурат на колко е сега newsm78.Според мен е 6-7,значи сметката е вярна Peace
А не са казвали,че когато Муки роди те са били сгодени или са newsm78(не помня)
За земята от тати,той каза,че тя е обещана-наречена на Керим и заради него я продава,не вярвам Керим да иде в Австралия Hug Hug

# 722
             ananova
Скрит текст:
трябва да им простим несъответствията с датите,това явно е от недоглеждане/давам си сметка,колко е трудно за десетина дни да измислиш продължение на сюжетната линия,като едновременно с това не знаеш после накъде ще тръгнеш/

А си мисля за тати Фахретин,че го промениха в движение с ясното съзнание,че правят грешка с фактическата последователност- много изтъркано все отнякъде да изскача някакъв милионер и да помага,пък и целта тук е да покажат точно обикновените хора и че нещата не опират само до имането на пари.И също,че отмъщението във финансов план към Яшаранови ще е по-силно ако е от друг,от тяхно име ще се погрижи закона. Всъщност това си е само мое мнение... Simple Smile

Далеч съм от идеята да изпадам в полемика, но ако искаха точно това, още в началото щяха да го направят по този начин.
Не искам да изтъквам недостатъци, филма и така ме е грабнал изключително много, но такива неща дразнят. Сега се сетих и за още нещо - платът, който си купи Ф. когато пазаруваха за сватбата на Мерием и по този повод каза, че ще си ушие сама роклята, не е същия, от който е роклята сега.

А не мога да приема за оправдание факта, че няма време и за кратко трябва да се измисли нова сюжетна линия. Каквото и да е  - филмът губи от такива недовиждания и си личи, че набързо са скалъпени някои неща, което разваля магията...

# 723
Обещания репортаж от скритите реликви:
Скрит текст:
Прегледах скритите тефтери с информация и сама си се чудя,защо не съм ви я показала. Ето и репортажа който сме направили тогава,но заради липсата на много следи не е бил пълен и изчерпателен! Сега е поправен и напълно изчистен от грешки и слаби мисли...

"В деня,когато Рахми и Фатмагюл са загубили своите родители,една бедна душа очаквала своят принц с червено пежо да се появи и да я поиска за жена... Но това не се случило. Тя дълго чакала пред болницата той да се появи,да й подаде ръка и да я отведе в своя приказен "дворец".
Вместо него,пред болницата,на една пейка се запознала с един скромен мъж,който загубил също като нея своето изпълнено с надежда бъдеще! Всеки изплакал болката си,и в своята болка те открили своето общо бъдеще!
Тя намерила баща за още нероденото си дете,а той-жена и грижовна кака за своята сестра.
Болката лека-полека отлетяла,изместена от надеждата за по-добри дни...
Фатмагюл приела бъдещата си снаха с отворени обятия и надежди,а Мукадес търсела изгодата за себе си.
Решили сватбата да не е шумна,а вместо рокля ,
бедната девойка получила басмена рокля на цветя и букет от полски цветя.
 В деня на сватбата били само Мукадес, Рахми , Фатмагюл и двама свидетели.
Разписали се набързо,почти на един дъх,без нашата главна героиня да е имала вечер с къна и танци,без излишна помпозност.
Почерпили се в близка сладкарница,разходили се по брега,а вечерта се прибрали у дома.
Фатмагюл си легнала,а Мукадес,която искала да препише детето на страстите през тази нощ нежно приласкала Рахми в тъмнината на нощта.
Нежните й целувки объркали милия Рахми,той не знаел какво да прави и се чудел откъде неговата "красива" и нежна жена знаела толкова похвати в леглото.
Легнали на леглото,а нашия малък кит подскачал из леглото като кенгуру  на пружини.
Цялото легло скърцало и изнемогвало от нейните кръшни упражнения...
По едно време Фатмагюл вече не издържала на шума ,станала от своето легло,открехнала вратата на своята стая,пристъпила до отсрещната врата и тихо почукала на вратата.
Отвътре Мукадес попитала:
-"Какво има?"
Ф:-"Вие какво правите,че така скърца цялата къща?!"
Мукадес:
-"Аааа,нищо! Правя масаж на брат ти,че много го боли гърба!"
Ф:
-"Да,бе! Така си мислех и аз!"
Бавно се обърнала и излязла навън ,докато шумът от среднощните изпълнения отшуми.
Мукадес се ядосала на своята зълва,погледнала Рахми в очите и с миловиден тон му прошепнала:
-"Рааами,трябва да й намерим годеник! Тя вече всичко знае за любовта,явно е готова!?"
Рахми:
-"Добре! Както кажеш! Както кажеш..."

И речено-сторено! След 1 месец Фатмагюл била сгодена за Мустафа...
Оттам нататък знаете всичко..."

За вас предаде: Малчева
Отивам да правя салатата...  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 13:13 от mal4eva1984

# 724
# 725
Когато Муки е родила,Фатма и Мустафа не са били сгодени,но са намислили име за детето си #Crazy-ето това най-много ме изуми LaughingА е била на 13 години-това и за техните разбирания е прекалено рано newsm78

# 726
mama_an_ji,права си Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче не вярвам някоя от нас да има нещо против да се зомбира още Joy Joy JoyЧовешката природа е ненаситна и винаги иска още и още.

Аз не знам защо започнахте да разсъждавате за парите на Фахретин.Не си спомням някъде да е казал,че е милионер.От предната серия се разбра,че тези земи ги е пазил за Керим.Освен това познавам хора с много пари,които могат да си купят няколко къщи наведнъж,но не го правят с наличните пари ,а теглят кредит.Не съм била нокога толкова богата и не мога да разбера напълно съображенията им,но те си знаят.

# 727
ananova Hug,
Мисля,че не е точно така(не че е от голямо значение де,за да сме в плен на филма)
Когато Муки се взеха с Рахми Ф беше на 12г.И М като роди да е била на 13,да речем.

Да, били са сгодени когато Ф е била на 13 години. Когато Муки роди и се чудеха как да се казва бебето, Муки реши, че ще е Мурат, а това беше името, което Ф. и М. бяха решили, че ще е за тяхното бъдещо дете.

Пак ще кажа - харесвам филма, не съм се вкарвала така в нито един до сега и докато в първи сезон се възхищавах, че такива несъответствия липсват, то във втори сезон станаха твърде много. А това ми разваля магията. Започвам да се замислям и чарът се губи.

# 728
Малчева,велик репортер си Joy Joy Joy Joy

Само да ви кажа,че бабата на моя мъж също се е сгодила на 12 години.

# 729
  • Варна
              malcheva страхотен репортаж  newsm62 newsm62

# 730
Малчева,   newsm10  smile3501 за репортажа!

Поводът за ходенето на ресторант , когато Керим се срещна с Вурал същия ден, беше първата заплата на Фатмето.

ФГ навърши 21.Ако тогава е била на 12 , значи Мурат сега трябва да е на 9. Той  вече ходи на училище, а не на детска градина, нали? Обаче,когато Муки тръгна да ражда, четиримата бяха на кино и ФГ сувсем не изглеждаше на 12-13 гогини,но....да не изпадаме в подробности.

За продажбата на земите - Фахретин ги е пазел за Керим. Според мен, продажбата им  не означава, че той се е разорил.. Това би тежало на Керим да го разбере. От друга страна, на РД на Керим ,Муки  захапа тати , че са очаквали да развърже кесията, а той каза, че я е развързал, но тя била толкова дълбока . Приех, че той не е длъжен да й дава на нея обяснение за материалното си състояние. Че той пръсна доста пари около нещата на Керим е вярно, но той си знае. Видяхме в последната серия, че Джени и Дениз не се скъпяха на покупки.

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 14:48 от daniela.qnkova

# 731
  • София
Здравейте Hug
Честито на всички празнуващи  bouquet  bouquet  bouquet
Сериала е предназначен за телевизиония екран .Ама сигурна съм ,че там никой не се сеща на колко години е била Фатмагюл , когато се е родил Мурат и други дребни несъответствия.В нета е друго , превърта се , сравнява се като ,че ли е много важна тази работа Shocked
Това е сериал за домашно гледане  , а не холивудска продукция  Hug
Мен ме дразни друго .В последната серия освен великолепните сцени между баща и син имаше много ненужни неща ,а както и разбирам ще се продължи в епизод 74 .Сватба цял епизод Shocked Shocked Shocked
Какво става с фамилия  Яшаран , е къде по интересно или пък с Хаджер.
Според мен много захаросано дойде всичко с Фатмагюл и Керим , и изобщо с оглед на случката с нея на кому беше нужна цялата дандания. ooooh!

# 732
  • Разград

# 733
Еvelin, Dimony,Черна котка бял котарак,

Радвам се, че ви е харесал поста ми за Енгин-Берен. Благодаря за поздравите!
Много ме вълнуват техните отношения, защото съм сигурна ,че ги има, независимо на какъв етап са в момента. Постарах се да ги изследвам от друг ъгъл, чрез видяното във филма през семействата им и прочетеното за личният им живот. Ако искате, за да не натоварваме темата да продължим на лични. Много мисли мога да ви споделя как ги виждам нещата около тях. Сигурна съм, че и вие също.

bouquet newsm51 smile3525 txtloves  love001

# 734

Общи условия

Активация на акаунт