Жената Лъв 63-та тема

• 25 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз много го тача теста за петна, ама не съм го виждала по магазините в последните години  newsm78.

# 646
И аз много го тача теста за петна, ама не съм го виждала по магазините в последните години  newsm78.

Да ти пратя някоя кутийка? Crazy По кварталните магазини го има. Иначе по хипермаркетите май и аз не съм го виждала. Уф, наистина отивам да лягам. Зачетох се в една тема ииииии............... ooooh!
Лека! Hug

# 647
  • Варна
Добро утро!

# 648
Добро утро, Тони  Hug

От рано е жега, какво ще правите днес?

# 649
  • Варна
За жалост имам малко задачки с ходене насам-натам. Ще повбързам да излезем сега, макар че вече ми е суууупер горещо. А следобед съм на родителски срещи на момчетата. Crazy

# 650
  • Балчик
Привет и от мен , аз пък днес ще ходя да се записвам в
библиотеката . От 10 - 11 години живея в този град и най - после и
аз да имам време спокойно да отида и да се запиша , а знам че тук
библиотеката е страхотна  Peace

Почерпете се виртуално , защото ММ е рожденник да ми е жив и здрав  Heart Eyes

# 651
спондж боб, честит ти рожденик! Много здраве, късмет, хармония и разбирателство в семейството ви!  nbirthday

# 652
  • Варна
Спонджи, да ти е жив и здрав ММ и все така да се гледкате двамата! Hug
Честито ти записване в библиотеката! Wink

# 653
Боб, да е жив и здрав рожденика и много да се грижи за вас  Wink

Тони, свърши ли работата? Голяма е жега навън, направо не се търпи  Crazy

Вени , пуснах снимки във ФБ и ОНАЗИ я има  Joy

# 654
  • Варна
Рейче, сколасах я. Ама верно - голяма жега. Чак и момчетата отказаха игра на любимата площадка  sweating . Сега сме си вкъщи на хладничко. Mr. Green

# 655
 Hug

И аз тук. Наработих се за днес. Хубаво е да се сготви нещо, но не знам какво, а и продукти нямам. Thinking

Люско, честит ти рожденник! Да бъде много здрав, щастлив и работлив!  bouquet

Отивам да гледам компромати у фейса. Twisted Evil

# 656
Спонджи,честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав и много да те слушка! Wink  Hug

имам чувството,че ще умрЪ от жега Mr. Green вие пуснахте ли климатици вече У къщи Thinking аз си виках да стане юли поне,ама май нЕма го дочакам Whistling

Спонджи,много е яка "Иван Вазов"(предполагам за нея говориш)Последно бях там преди 2-3 години,просто се потапяш в друг свят Sunglasses

Тони,мерси за чайчето Heart Eyes и за отзивите за СМ Hug

Полче,нищо не съм купила още,дет се вика "назландисвам се" hahaha Предстои ми плащане на каско тези дни и мисля да поотложа леко Стийм Мопа от психологическа гледна точка,но после сигурно пак ще има юруш на тръстиката Crazy В общи линии реша ли нещо,трудно се разкъндърдисвам(днес съм уникална в използването на турцизми) hahaha

пфууу заболя ме главата от тая жега навън,ама и ние с една съседка като луди за връзване одеве щрамбовахме по Главната в най-големия пек Crazy

обаче си купих един тюрбан за главицата и съм доволна Flutter те мноУ модерни станали нещо,та викам баш аз ли ще остана без таквоЗ чудо Naughty

искам да ви кажа,че има дни,в които харча като за последно и май за мен самата е по-добре да си стоя У къщи Mr. Green

# 657
  • Варна
Луско, я пусни едно фото с тюрбана. И аз ги харесвам, ама нещо не мога съвсем да се навия.

И аз ще метна очо у ФБ. Mr. Green

# 658
О, и аз искам снимка с тюрбан, сякаш във Варната още не е дошла тази мода  newsm78, но може и да е. Аз скоро не съм се виждала с ХОРА  Mr. Green

Пол, щЕх да ти казвам, че хич не се карахме на Мишо, просто след хубавото изживяване някак си не успяхме да се ядосаме. Викам на И. : "Все едно сме си забравили фото, а още по-лошо можеше да се случи  - да го изгубим  Mr. Green ", та така....

Тони, ходих на плаж - пълно е на всякъде, бреййййй, все ми се струва, че е рано, а то дошло време за плажуване и почивки  Flutter Даже и плувах, значи водата е много топла иначе не мога да вляза.

Луси, сега да ти кажа за СМ - свеки има един от евтините, но не ми харесва, ако сте на ламинат у вас ще ти мокри много и ще го надуе след известно време или поне моя милост мисли така. Като ще даваш пари за подобно по -добре е да дадеш за робот - пускаш го, облизва ти цялата къща и си се "прибира". Около мен почти всичките ми приятелки си купиха и се "родиха", много са доволни.

# 659
  • София
Рейчо, видях М. - голямо е сладурче  Laughing!
Гледам мач - много е инфарктен и мойте хора току що изравниха, така че бягам, да не изпусна нещо!

Общи условия

Активация на акаунт