Тема: Време е за Икеа! - тема 14

• 90 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, моля споделете доволни ли сте от етажерки Besta. Планирам да закупя от тях няколко следващите дни.
Благодаря предварително

# 661
Препоръчайте ми диван,моля.  Praynig
Трябва ми двуместен ,искам по възможност да е разтегателен,и се бях спряла на HAGALUND,който тази година е на по-добра цена ,но пък окото ми е все в любимият тюркоаз и почти се влюбих в KLIPPAN,който не е разтегателен,но едва ли ще е болка за умиране. Да не говорим ,че и  на EKTORP няма да откажа...
Иначе за хола харесах MOHEDAHeart Eyes
Ах,тази Икеа... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз също се интересувам от етажерките. Simple Smile Всъщност, всяко мнение ще ми бъде полезно.
Предварително благодаря. Hug

# 662
мОМИЧЕТА,искам тези дни да отскочим до Икеа-има ли още такива дни на различни промоции и в момента за септември има ли някакви намаления?!

# 663
  • София
Препоръчайте ми диван,моля.  Praynig
Трябва ми двуместен ,искам по възможност да е разтегателен,и се бях спряла на HAGALUND,който тази година е на по-добра цена ,но пък окото ми е все в любимият тюркоаз и почти се влюбих в KLIPPAN,който не е разтегателен,но едва ли ще е болка за умиране. Да не говорим ,че и  на EKTORP няма да откажа...
Иначе за хола харесах MOHEDA.  Heart Eyes
Ах,тази Икеа... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз също се интересувам от етажерките. Simple Smile Всъщност, всяко мнение ще ми бъде полезно.
Предварително благодаря. Hug
Ей тоя ми беше много удобен на сядане, но не е разтегателен. http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10224453/#/10224453
Направо поисках да си го купя, нищо че не бяхме отишли за диван.

# 664
  • София
мОМИЧЕТА,искам тези дни да отскочим до Икеа-има ли още такива дни на различни промоции и в момента за септември има ли някакви намаления?!

При покупка над 500лв. има безплатни доставка и монтаж. Днес се възползвахме  Peace

# 665
  • София

При покупка над 500лв. има безплатни доставка и монтаж. Днес се възползвахме  Peace
за всичко ли?
днес прочетох че е за дневна, но може да е било в тази част на магазина  Rolling Eyes

# 666
  • София
Секции, дивани и още нещо, но забравих  ooooh!

# 667
  • Плевен
За всички зони ли важи или само за София?

# 668
  • София
За всички зони ли важи или само за София?

Ами аз съм в София и не съм се интересувала за другите градове, но няма логика да не важи за провинцията.

# 669
Дайте някаква обратна връзка за шкафовете за съхранение на книги, които ползвате - Hemnes, Billy, Besta и т.н. Качествени ли са, лесно ли се драскат?

# 670
  • София
Ние имаме Били и Беста, от тази година ги ползваме, още са като нови  Rolling Eyes

# 671
Ние имаме Били и Беста, от тази година ги ползваме, още са като нови  Rolling Eyes

Благодаря много за отговора. С какъв  цвят са ви етажерките? Имат ли врати, лъскавите врати лесно
ли се драскат?

# 672
  • София
Бели са, врати имаме само на бестата, гланцови са, не са надраскани, мия ги с препарат за стъкло.

# 673
  • София
Някой взимал ли си е от кухненските шкафове? Мисля тези дни да ходя да ги погледна. Доволни ли сте ?
Някой ако има кухня от Икеа, може ли да покаже снимка и колко му е излезнало всичко? Hug

# 674
Момичета, ако някоя от вас е ползвала разтегателен диван на Икея по–дълго време ще даде ли отзиви на коя марка е, защото трябва да купя, но ще се ползва от по–тежички хора  Crazy и трябва наистина да е здрав при факторите ежедневно разгъване плюс спане на едрогабаритни двама души!  Flutter
А също така тази маса има ли някой да снима какъв е точно механизма отдолу? http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82375

Общи условия

Активация на акаунт