ФУТБОЛНИ фенове ..::17::..

• 23 995
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Както каза Пенев:
"Утре ва бииме, после ставате европейски шампиони"  Whistling
Маме давай да залагаме Simple Smile

# 586
  • España
Маме -бавус!!!!  bouquet
Да не се Фаля, обаче напоследък на моите отбори им върви- като почнеш от мъж ми-Шампиони; минеш покрай Лудогорец-тоже+ купа; снощи Барса-Купа и днес набрахме оклюмали лалета!!!!

# 587
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Както каза Пенев:
"Утре ва бииме, после ставате европейски шампиони"  Whistling
Маме давай да залагаме Simple Smile
Много добър мач за нашите. Grinning Grinning Grinning . През 1988г. нашите бият в приятелски мач холандците и  същата година те стават европейски шампиони. Честито на Пеневата чета Wink

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 23:16 от emokey

# 588
  • Срещу планината:)
не мога да повярвам  Shocked шото нашите и победа в едно изречение ми е някак ......е хубаво да не е честото тогава  Crossing Arms уф сега трябва репортаж да чакам

# 589
И к'во излиза? Холандците си подпечатаха трофея още преди Евро 2012 да започне.  Laughing Два мача - един губещ. Шоколадите, лъвчетата и лалетата доволни, германците - нещастни.  Laughing

# 590
Shocked шото нашите и победа в едно изречение ми е някак ......

Joy Joy Joy Joy

Това е  тактика.....Всичко е с умисъл.......После да претендира Любо Пенев за % от печалбата на лалетата.......

# 591
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Швейцария - Германия 5:3
Холандия - България 1:2
Португалия - Македония 0:0
Испания - Сърбия 2:0 (след много спорна дузпа)

Тотадижииски резултати  Grinning Grinning Grinning

Ще се радвам в сряда да бием и турците. Wink

До момента Норвегия - Англия 0:1

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 23:18 от emokey

# 592
Мхм, добре че португалците не загубиха, че щеше да е леко съмнително.  Laughing
Гледам пак първия резултат и май ми се прияде шоколад.  Mr. Green

# 593
Фърги се оттегля от футбола след следващия сезон http://gong.bg/view_article.php?article_id=273197
Мисля, че му е крайно време.

http://bulfootball.com/31931-oficialno-van-persi-podpisa-s-manchestar-siti/
малиии  Shocked

# 594
ЧЕСТИТА ПОБЕДА, МОМИЧЕТА!!!!

Хубава работа, а на момчетата няма ли да честитиш:)

# 595
Фърги се оттегля от футбола след следващия сезон http://gong.bg/view_article.php?article_id=273197
Мисля, че му е крайно време.

http://bulfootball.com/31931-oficialno-van-persi-podpisa-s-manchestar-siti/
малиии  Shocked

За второто - не вярвам, а за първото - хич.  Laughing Старата лисица не се плаши лесно. А и невенъж е казвал, че за него не стресът от футбола пречи на нормалния му живот, а липста на футболни емоции го стресира. Луд умора няма. Наистина всичко си е с времето, но аз не вярвам, че това ще е последният му сезон, защото упорито преследва третия си трофей в ШЛ.  Simple Smile А и докато не завърши процеса с т.нар. подмладяване няма да се оттегли.

# 596
Българи юнаци!  Grinning ..  ли беше рефрена.. Вече го позабравихме.  Аз лесно пламвам и дълго горя, за това съм се зарекла мач на националите да не гледам вече и трябва да се случи нещо изключително, като класиране на финали, за да се промени тва нещо. Често пъти съжалявам след такова решение, ам не мога да си устоя на ината.
Браво на нашите момчета - престижна победа, ама само за цвят!  Simple Smile

КИА, благодаря за поздравите! Ерата Гуардиола наистина завърши снощи много резултатно ,успешно и красиво!!!! За супер - купата не знам- като му гледах лако притеснената физеономия на Виланова  Thinking

Сигурно се притеснява, че след всяко класико Моу ще му бърка в ушенцето изотзад..  Joy  

Роми, пак заповядай!  Simple Smile Този ви мач беше подсказка, че нивото ви е все така високо, не се разколебахте дори при положение, че играчите бяха наясно с мъгливото бъдеще, което винаги следва след смяната на даден треньор. И то така успешен като Пеп  Whistling не му приписвам всички заслуги, но 14 трофея за 4г. това говори достатъчно..  ooooh!
А и Билбао бяха трагични..  Sad Не бях толкова хейтъски настроена с/у Барса този мач (сефте Mr. Green), колкото ми се искаше баските да вземат купата, заради силните игри по-рано през сезона.

Сити, какво стана със Супер Депор? Като чукна в гугъл ми излизат новини отпреди 3 дни.  Rolling Eyes
Бихме ли, ще влизаме ли в Примера?  Hug

П.П Оффтопик, понеже сте отворили темата - Гери, Роми. Плами  Hug   Simple Smile На мен Ф1 и бокса са ми приоритетните спортове, след Цар Футбол ест. и тенис на корт е чак след това 4-то место.. Само заради Рафа Надал  Heart Eyes  

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 01:18 от KiА

# 597
KiA- Сити, какво стана със Супер Депор? Като чукна в гугъл ми излизат новини отпреди 3 дни.  Rolling Eyes
Бихме ли, ще влизаме ли в Примера?  Hug

Утре в 20.00 съм на стадиона, бием ли там сме:))))
Ще трябва да ида 15 минути по-рано, за да си взема някаква плочка за най-голямата мозайка организирана на Риазор някога, да видим какво ще е.Има подготвено шоу и честване на завръщането в примера......дано само не се разочароват, макар че и със загуба пак може да се класират, имат добра разлика.А аз подкрепям тима от града, в който живея иначе съм фен на Валенсия:)
Надявам се и Селта да се класира без бараж, два отбора от Галисия в примера ще е добър атестат за провинцията ни, а и дербитата са жестоки, много омраза има между двата тима и агитките им и мачовете са кориди.
Стискай палци да бием, ще се насладя на мача и на спектакъла около и след него.

# 598
  • София
Чудя се сега да вярвам ли на очите си  Mr. Green Вчера дори не си направих труда да видя как е свършил нашия мач,а то чудо станало и сме били!  Shocked  #Crazy Емиии да ни е честита победата за чест и слава ! Simple Smile

Перси в Сити - а дано не  Laughing и за Съра не го вярвам, има накъде да изкуква  Mr. Green сега е само началото, пък и аз някакси още не мога да се разделя с него  Whistling

# 599
  • España
Сори че пак връщам темата но ми попадна това- моля вижте видео-материалете които камерите на стадион Лудогорец-Арена са записали по време на срещата между нашите и ЦСКА и след това правете генерални изводи кой кой е !!!!

http://football.sportal.bg/news.php?news=366748

Общи условия

Активация на акаунт