ФУТБОЛНИ фенове ..::17::..

• 23 984
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Маме част от феновете информираха Сашо Диков днес ще има проверка,но не вярвам да има резултат.Беше страшно излизаха окървавени фенове след мача бити от охранители.Добре ,че гледах мача в едно заведение.

# 616
Маме част от феновете информираха Сашо Диков днес ще има проверка,но не вярвам да има резултат.Беше страшно излизаха окървавени фенове след мача бити от охранители.Добре ,че гледах мача в едно заведение.

Дано има резултат Peace и то положителен...... Дръж ни в течение, моля....

# 617
Кръстиха парк на испански национал

Испанският национал и футболист на Челси Хуан Мата получи поредното признание, разкриват местните издания.

Парк в Овиедо ще носи вече името Хуан Мата. На символичната церемония присъстваха много почитатели на футболиста на Челси, който отдели специално внимание на всички.

Хуан Мата е родом от Бургос, но е юноша на Реал Овиедо, откъдето започва футболната му кариера.

п.п. Гри  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 12:42 от -True Blue-

# 618
# 619
Добрите новини за ЦСКА продължават да валят. Освен Гриша Ганчев, на път да влезе в клуба като съсобственик е и Васил Божков. Предстои до края на седмицата Гърнето и Праховеца да изчистят подробностите, преди да бъде обявен официално новият състав на управата. Ганчев и Божков ще държат по 40 процента от клуба, 20 остават за "Титан". Бюджетът на "червените" засега остава отворен. Сигурното е, че ще започва от 10 милиона, като всяка от трите страни ще дава пропорционални на участието си в клуба пари. Като се добавят доходите от тв-права, от евротурнири, от реклама и от търговска дейност, най-вероятно ЦСКА ще харчи на сезон по около 13-15 милиона лева!
Оперативен пост в ръководството на клуба пък ще получи Антон Божков. Синът на собственика на "Еврофутбол" ще е един от директорите на ЦСКА. Главен мениджър пък ще е Стойчо Стоилов. Търси се място и за дясната ръка на Гриша Ганчев - Величко Дихонов. Тримата, заедно с Христо Стоичков ще са хората, които ще движат ежедневните дела в Борисовата градина.

# 620
Азар написа в туитъра си, че е направил своя избор. Остава да чакам и да се надявам....  Grinning Дано да е избрал нас  Heart Eyes

# 621
  • Варна
Гри, радвам се че отново писа,  ... съжалявам за случилото ти се в Разград. 
След манипулативни статии и пишман фенове на отбтори, се надявам истината да излезе наяве ..или поне достатъчна част .. за  да има наказани.
Писнало ми е от обобщение и слагането на общ знаменател!
Обидите и вменяване на вина, за сега ще го пропусна ... че ми идват в повече, а и имам друго възпитание!

Аз съм фен на ЦСКА и не се срамувам от СОБСТВЕНИТЕ си действия!
И се Надявам да бъдат намерени ВИНОВНИТЕ, които са участвали в този идиотизъм в Разград и да се понесат наказания, а не да насаждаме агресия по между си, само защото имаме пристрастия към различни отбори! 

п.п.
Не се плашете от лошите хора. Плашете се от тях само, когато им съдействате и вървите заедно с тях.

# 622
  • Mars Hotel
Азар написа в туитъра си, че е направил своя избор. Остава да чакам и да се надявам....  Grinning Дано да е избрал нас  Heart Eyes

По разни сайтове вече твърдят точно това.  smile3521
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/05/28/31 … al-chelsea-switch

# 623
  • КиТ
Ау Гри много гадно  Confused Дано се накажат виновните охранители,щото това наистина на нищо не прилича  Rolling Eyes

# 624
KiA-

https://www.facebook.com/photo.php?v=368625243187108- Това е клипа!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.368590003190632.79513. … 051478&type=3-Снимки!

Тези са снимките ми от мобилния и са с лошо качество, по-късно ще кача от фотоапарата.
Отключил съм само тези албуми, а профила не е заключен от страх да не ме налазят, а защото имам много снимки на децата си и не искам някой непознат да злоупотреби с тях.Както и присъствах на раждането на дъщеря си и съм го заснел и качил за да го видят роднините...те това са мотивите:))))

# 625
Кога играем с Турция?

# 626
Утре от 21.00ч.

Гри, съжалявам миличка  Hug

Сити, пошегувах се, благодаря за снимките и клипа, много се радвам за Депор.  Heart Eyes Върнаха се у дома в Примера където им е мястото, пак ще могат да ни плющят на воля на Риасор..  Mr. Green

Аз пък сега се връщам от Колодрума, Берба игра благотворителен мач, беше на два метра от мене, можех да го докосна.. направо.. още ми треперят краката. Голям футболист, не го бях гледала на живо, как я пипа топката.. мале.. мале..  ooooh! Hug 

# 627
Отварят ли се, не съм убеден дали съм направил всичко правилно и дали се виждат, все пак съм само лаик на тема компютри:)

Съгласен с теб-Бербатов е голям футболист, лично аз обаче имам неприязън към него, заради това че не се раздава за национала, пазеше се за Юнайтед и играеше на 5% от това, което може.А после със сърденето и отказването от национала, за мен е зачеркнат.....за жалост, защото наистина е великолепен футболист.

# 628
  • София
Аааа не не! Азар си е за нас  Naughty Laughing И айде да казва къде отива, че само дразни така  Laughing

Охх Блу с тези снимки на Мата  smile3544 smile3544 smile3544

# 629
Оооо, Исмена, аз Азар  си го следя още от 2 години, и от толкова съм инлов Grinning Само и единствено в Челси му е мястото  Grinning Не го давам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт