ФУТБОЛНИ фенове ..::17::..

• 23 541
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Ще гледате ли Турция-България?

# 646
Я кажете за Ботев ли сте или за Своге утре!
Може да е странно, но съм за Ботев, такъв отбор с традиции има място в А група, в какъвто и формат да е тя, а са и голям враг - още едно дерби.  Laughing  Гери -  Hug

Специално за Анелка Wink    - Швеция обяви своите 23-ма за европейското първенство  Hug  Мелберг!!!

Къде ще се излъчва нашия мач?  Embarassed

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 20:04 от ceciliya

# 647
  • Mars Hotel
По ТВ+, предполагам.

# 648

Комбинирано предаване ще е.....

# 649
# 650
Я кажете за Ботев ли сте или за Своге утре!

Иска ли питане - всички ви искам за Ботев /е ако няма някой от Своге, на който ще му е простено//!!! Трябва да влизаме в А - група!!!

ceciliya, правилен избор  Hug ;

Трябва...  Naughty

# 651
За който като мен няма булсат Wink   http://www.sportlemon.tv/v-4/0/136/v-413763.html  Hug

# 652
За който като мен няма булсат Wink   http://www.sportlemon.tv/v-4/0/136/v-413763.html  Hug

Точно щях да питам.   bouquet Мерси...

# 653
Челси не спира, след Азар взема Хълк
BLITZ-Sport - 30 Май 08:49
Според "The Тelegraph" топстрелецът на Порто вече се е договорил с отбора от "Стамфорд Бридж"
Собственика на Челси Роман Абрамович е развързал кесията и е готов да похарчи много пари за попълнения за да може отборът му да стане шампион на Англия и първия който печели Шампионската лига два пъти поред. След като стана ясно, че договор със "сините" от Лондон ще подпише звездата на Лил Еден Азар, на път да премине в Челси е и друг от най-актуалните футболисти в Европа - Хълк.

Според "The Тelegraph" топстрелецът на Порто вече се е договорил с отбора от "Стамфорд Бридж" и остава само двата клуба да се разберат за трансферната сума. Порто иска 75 млн. евро, а лондончани предлагат 50 млн. Въпреки сериозното разминаване, шансът да се стигне до трансфер е много голям.

Ако сделката стане факт, тя ще е най-скъпата в историята на португалския футбол. Хълк пък ще стане третото ново попълнение на Челси след Азар и крилото на Вердер Марко Марин

# 654
Последните няколко дни много се разшумя за Хълк... но той като цяло ми беше много нереален, тоест не можех да повярвам, че наистина от Порто ще го пуснат и ще дойде при нас. Ние го искаме от няколко прозореца насам, но до преговори така и не се стигаше. Ако наистина дойде и Хълк.... ще е сбъдната мечта да ги видя заедно с Азар със/зад Торес.

http://www.sportabg.com/evropejski-futbol/45184-chelsi-prodalzha … shta-s-abramovich Пеп верно ше вземе да дойде  ooooh!

# 655
Момичета, разбрах нещо много възмутително. Както знаем вече всички, Гриша Ганчев се оттегли от Литекс. Сега феновете на Литекс са замислили грандиозна простотия. Мача на юношите, националният ни отбор при юношите, както знаем ще е в Ловеч. Тези сега замислили в 40тата минута да викат "Литекс, Литекс", а на полувремето да пуснат химна на Литекс.  #Cussing out За пореден път ми се затвърждава мнението за тези.

# 656
Според ББС, Брендън Роджърс ще е новият треньор на Ливърпул.

едит: да, подписал е 3 годишен договор.
Добре се справи със Суонзи.. да го видим в Пуул.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 19:20 от -True Blue-

# 657
Гари Линекер беше писал, че много одобрява.

Rolling Eyes Дано да е нещо леко Главоболия за Англия - Лампард се контузи

# 658
Кой догодина ще играе в А - група!!! Кой, кой, кой? newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 659
Момичета, разбрах нещо много възмутително. Както знаем вече всички, Гриша Ганчев се оттегли от Литекс. Сега феновете на Литекс са замислили грандиозна простотия. Мача на юношите, националният ни отбор при юношите, както знаем ще е в Ловеч. Тези сега замислили в 40тата минута да викат "Литекс, Литекс", а на полувремето да пуснат химна на Литекс.  #Cussing out За пореден път ми се затвърждава мнението за тези.

Не се тревожи, изкуствен тим без традиции, колко хора да се съберат, че и да викат....не много.
Гриша е със забрана да напуска България и гаранция 500 000 хил лева. така че тези времена няма да се върнат никога вече.Доколкото четох и чух оттук-оттам Литекс се връщат в В група и започват наново съществуването си.Аз лично се надявам да си върнат и старото име "Осъм".Не скърбя за годеницата на ЦСКА и за изкуствен тим.Радвам се на тимове с традиции, в момента се завърнаха Етър, Ботев........тимове с традиции и фенове, бих се радвал да видя и Пирин, Марица Пд., такива трябват на футбола ни, а не перални на пари.Да не говорим, че последните два са люпилни на таланти.

Едит: Страхотно красиви голове на Торес и на корейците (името му не мога да го повторя), наистина красота.

Общи условия

Активация на акаунт