Паническо разтройство-част 9

• 94 466
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Как се измъкваме ? Уф, понякога после чак ми е смешно. Последния път бях в самолет (много ме е страх да летя) и като се паникьосах, кой знае защо ми се искаше да изтичам по коридора и да се покатеря върху стюардесата като по дърво  Shocked. Хапчетата забравих в багажа, така че едвам издържах да почнат да предлагат напитки за да гаврътна нещо много набързо. Нямаше как да изляза на въздух.  Joy

Joy Този пост успя да ме разсмее, особено това със стюардесата. Човек понякога трябва да гледа откъм веселата страна и нещата се приемат по-леко. Peace

# 571
...Сигурна съм, че ако успея да си сложа нещата в ред, така както аз искам, ПА лека полека ще отшуми.

Или да нормираш поставените от теб критерии за ред и пр. спрямо околните, ситуацията в която живееш ...
Аз съм до 4овек, който не може да се побере в кожата си, заради поставени към себе си амбиции , критерии , цели , които не пасват / не от4итат ситуацията в която живее, ролята му и задълженията му към хората скоито живее. Вси4ко трявба да е в синхрон, за да може 4овек да се 4увства добре в собствената си кожа  Peace

# 572
Малиии момичета, това с летенето не е за мен, мен ме е страх да живея на 6 ет. ми какво остава да се кача на самолет.
Северина, много правилно си го написала.

# 573
дали съм права или не няма оба4е абсолютно никакво зна4ение, докато другия мисли другоя4е и за него друго е правилно  Sad

# 574
  • София
Deina, ти ме накара да се смея. Трябваше да летя до Австралия преди известно време... е познайте дали се качих на самолета... само единият полет беше 24 часа във въздуха..така си и останах на летището смачкана и гневна. А щях да видя толкова уникални неща. Втори път няма да ми се предложи, заради една моя тъпа истерия и че не мога да се контролирам...Колкото и да се насилвах, не можах да прехвърля бариерата. Стой си Марче вкъщи...

# 575
И аз се мразя заради това, че не мога да надвия гадния страх.Всеки път едно и също, люта борба в която все страхът побеждава.Скапа ми живота този страх, живея в един ад, чувствам се не пълноценна, мразя се  smile3511
А сега ще загубя и приятеля си заради отвратителния страх  smile3518
Кажете ми как да намеря смисъл да живея.....

# 576
Любовче, то всички сме така. И аз живея много ограниечено заради този страх. Сега продаваме апартамента на 6 етаж, който беше за мен, защото мен ме е страх да живея там.

# 577
И аз се мразя заради това, че не мога да надвия гадния страх.Всеки път едно и също, люта борба в която все страхът побеждава.Скапа ми живота този страх, живея в един ад, чувствам се не пълноценна, мразя се  smile3511
А сега ще загубя и приятеля си заради отвратителния страх  smile3518
Кажете ми как да намеря смисъл да живея.....

да . това е голяма дилема. ако двама не могат заедно да променят нещо, което предизвиква конфликт ... то дали не може с нов приятел да дойдат нови емоции и да се промени не9о?

и аз съм пред тази дилема. дали аз нямам съ9о вина за създалата се ситуация по някакъв на4ин ... защото във всеки конфликт у4астниците са мин. двама ...

# 578
Здравеите момичета. Ми те за това са успокителните. Като ни предстои нещо няма лошо д а праснем по едно хапченце и хич да не ни пука.Знаете колко хора вземат успокоителни и си гледат живота, сигурно са 80 % от населението в развитите страни. Е, да много от тях не си го казват, де. Един от проблемите ни е, че се страхуваме от лекарства и ако вземем един лексотан, после чувстваме няква вина, едва ли не, ето на аз без хапче немога нищо да направя. Поне при мен е така. И голямото притеснение, ако стане еди кво си, кво ще си кажат хората за мен. Ми да си казват каквото си искат.В краина сметка е дошло времето да се замислим за собствения си комфорт. Аз съм твърдо против хапчетата, защото те не решават проблема, но пък напоследък си мисля, че съм много  краина  Laughing

# 579
severina, като чета постовете ти виждам, че си точно в моето положение.И аз сега съм на кръстопът, казах му всичко,дадох му да прочете статии по въпроса, но той ми е сърдит. Разбирам го,  трябваше да му споделя по-рано, но ме беше страх, че няма да ме разбере.И стигнахме до тук. Всъщност и аз не знам до къде сме, очаквам всеки момент да ми каже, че му идва в повече и да си тръгне.А и аз го обичам и ще го пусна да си отиде за да бъде щастлив с друга, здрава жена.....

# 580
 EmbarassedС АД си изкарах 5 дена на моренце без да шокирам децата-,,Мама пак е болна,, с изключение на мьжо които ме гледа Shocked всеки пьт когато се хвана за главата.Няма как трябва да се живее Sunglasses

# 581
Да, наистина няма как.
Момичета, знаете ли, че аз понякога съм в превъзбудено състояние, например, когато се радвам за нещо. Усещам, че прекалено много се вълнувам и се опитвам да не се съсредоточавам толкова много. И от лошо, и от хубаво все ми е напрегнато.  ooooh! Вече се чудя, при вас така ли е?

# 582
Здравейте, двуомя се дали имам социална фобия, паническо разстройство или и двете.
С няколко думи от няколко години като излизам навън постоянно се комплексирам - имам чувството че или всички ме зяпат или никой не ме забелязва, получавам панически атаки почти навсякъде, много ми е трудно да се возя в градския транспорт. Освен това вече трудно общувам с непознати или говоря по телефон, а преди години обожавах да го правя. Забравям какво да кажа и се изчервявам като ученичка. Какво е според вас и бихте ли ми препоръчали добър психолог в София. Препоръчаха ми Рада Бостанджиева от 17-та поликлиника, някой да има мнение за нея?

п.п. Съжалявам, ако постът ми не е много по темата, но не искам да пускам нова тема само с моите проблеми.  Embarassed

# 583
sunflower35 , то си е точно по нашата тема.
Момичета, ухапало ме е нещо по шията отпред и ужасно много ме боли и сърби. Алергия ще да е, а аз умира от страх и сега пия чай за успокоение. Мазах с фенистил за алергия и сега ми стискайте палци да ми мине, че се треса от ужас.

# 584
муслонка с 4ай и палци няма да стане. Потърси терапевт .
Моя син се прибра от целодневен излет в гората и е ухапан на 100 места и играе в момента весел и щастлив с братов4ед (също яко нахапан ) си отатък ... никакъв страх или паника  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт