Паническо разтройство-част 9

• 94 467
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Е , да моето се вдига до 140 на 90 като се притесня. Иначе си е нормално за сега поне. Това постоянно вдигане на кръвното при паника само опасно ли е? Аз знам , че поддържането на високо кръвно постоянно е опасно , когато е съчетано примерно с други неща , а не просто от паника.

# 556
споко елизабетт аз бях същата имам бебче на 3месеца и ако те познавах преди 3 месеца щяхме да обменяме опит Аз само при вида на апарата се паникьосвах и стигах до 140 90 доки ми влизаше в положението като му казвах че само при него го вдигам но акушерката ме наплаши че това можело да доведе до отлепване на плацента и тн и тн Има и несъобразителни мед лица Хубаво е че твоята лекарка те разбира когато тя ти мери кръвното колко ти го изкарва?

# 557
забравих да ти кажа че съм с ниско кръвно напоследък даже долната гр е 50 от жегите но ти си бременна и е нормално да се покачва както последните месеци имах и по ускорен пулс

# 558
http://shop.healingherbs.co.uk/fiveflower.asp?gototab=3-това е сайта от който си поръчах есенциите.Забележете,че са по 5-7 паунда,а в бг сайта един такъв спрей струва 30лв.  #Crazy
Разликата в паричките е огромна..
А мога ли да си ги поръчам от БГ и на колко лв се равняват 5-7 паунда.Бях си поръчала от тук,доволна съм от спешните капки,действат мигновено и сега са ми на привършване,а гледам че цената вече е 30лв.От другата комбинация която ми изготвиха честно казано не видях ефект,то при всеки е индивидуално,но спешните капки при една атака на улицата ме облекчаваха много добре.

# 559
Аз съм забранила всякакви апарат4ета в къщи. В къщи нищо не се мери и измерва. В къщи се опитваме да мислим има ли логи4ески смисъл и само ако има - се прави. на мен ми се отдава, на съпружето не , но не пре4и да се опитва да се нау4и .. .все някога ще успее.
На мен ли4но, по тази логика,  последните контролни изследвания и нещо от сорта ми бяха преди 8 години ...

# 560
пия чай от мента, нещо все и е напрегнато, ако говоря с някой по тела и ръцете ми все треперят ли треперят,, не ми е ясно какво ще правя, маточина не мога да пия, че сърцето ме стреля от нея, от хапчетата ме е страх да ги пия и тях и така ...   

# 561
  • София
муслонка, чаят от мента няма да се успокои..За твоя информация, малко успокоително хапченце, даже и една четвъртинка ще ти помогне. Имам приятелка /наш виден професор - психиатър/ винаги си взима по някакво успокоително хапче. Няма страшно от тях, напротив намалява напрежението. По този начин нервната система не се пренатоварва и не работи на мах.

# 562
tita33 , не знам доки колко го изкарва , защото не ми го казва , явно за да не ме паникьоса. Все пак това не са реални стойности така , че дано няма последствия над бебенцето. Надявам се , че няма , защото е нормална физическа реакция на организма при паника и е защитна реакция.

# 563
и аз се притеснявах главно за бебето защото знам не не страдам от кръвно но докато чакам пред кабинета все ми беше притеснено и все го вдигах Направо завиждах на др майчета колко са спокоини но явно има и такива като нас Когато ходех при личния си лекар той ми обясни че има кабинетно кръвно което винаги е по високо и домашно т.е реалното Така че с тези моментни състояния не вредиш на бебето то е като да чакаш пред зъболекарският кабинет или да си на изпит докато си бременна пак е някакво такова притеснение и така ще видиш накрая как всичко ще ти е на ред

# 564
Влизам и аз като ветеран в темата за кръвното. И аз съм луда по апарата и меря ли меря. но това мерене влошава нещата. При ПР кръвното винаги играе, това е от повишената ни тревожност. Постоянното мерене обаче изгражда рефлекс и само мисълта ни вече го вдига. Не е опасно доколкото знам ,тъи като кръвното ни не е постоянно повишено. Затова след като няма лекарско предписание не трябва да се мери постоянно.И аз го меря за да се успокоявам, станало ми е като натраплива мисъл, а не трябва, разбирам го на съзнателно ниво, но на подсъзнателно откачам  Grinning. опасно би било ако се задаржи високо дълго време, а при нас не е така.Ако все още можете, момичета спрете да го мерите, не ставаите маниячки като мен, че после е мн. трудно

# 565
хахаха габи ти ме разсмя  newsm10

# 566
lina 5 паунда се равняват на  12лв.,и аз си бях направила комбинация но не почувствах облекчение,беше на водна основа,нямаше капка алкохол,а тези който си ги поръчах от английския сайт са по-добри. Wink

# 567
А за колко време пристигат и как точно става плащането?Може ли да ми обясниш на ЛС и освен това да ми покажеш кои са спешните,че не знам английски Simple Smile

# 568
  • София
[quote author=dior.84
Поне при мен, някак си усещам, че съм пред пристъп, ако има нещо което да не ми е комфортно, нервно, дразнещо - висок говор, много хора събрани на едно място, затворени пространства /МОЛ, зали, подземен паркинг, горещина/  веднага трябва да излезна на въздух...или си тръгвам за вкъщи.В такъв момент върши ми работа и едно Лексотанче, винаги си имам в чантата. Каприз, отврат , лигла, както иска някой да го нарича, но за момента това съм аз. Сигурна съм, че ако успея да си сложа нещата в ред, така както аз искам, ПА лека полека ще отшуми.

# 569
Как се измъкваме ? Уф, понякога после чак ми е смешно. Последния път бях в самолет (много ме е страх да летя) и като се паникьосах, кой знае защо ми се искаше да изтичам по коридора и да се покатеря върху стюардесата като по дърво  Shocked. Хапчетата забравих в багажа, така че едвам издържах да почнат да предлагат напитки за да гаврътна нещо много набързо. Нямаше как да изляза на въздух.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт