Паническо разтройство-част 9

• 94 472
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Момичета благодаря на всички за постовете и най вече че не съм сама с моите страхове и мисли .И аз се страхувам дали на новото място ще има добър лекар да ме спаси , дали няма да умра докато стигна до болница или да не получа нещо , абе УЖАС !  А относно Баховите есенции съм решила и аз да си ги поръчам даже вече си направих теста и реших кои да взема , само това не съм пробвала ! 

# 541
Моля ви споделете за тези бахови есенции. Къде се правят тези тестове?

# 542
Майкам и успя и тази вечер да ме разтрепери. уж излязох на разходка с нея, а тя само нерви ми образува. от всичко е недоволна. взех и аз да търся връзка с нейната деспотичност за моето състояние. тя много ме подтиска и все ми се налага.

# 543
Има връзка  Rolling Eyes Кажи й го, спри я. Нямаш нужда от постоянно дуднене и мрънкане, имаш нужда от подкрепа и положителни емоции, от хора, които да те зареждат.  Hug

# 544
Здравейте момичета.Puppy ви е дала сайт за тези есенции,аз моите си ги поръчах от Англия защото бях там за известно време,ама гледам че моето е на привършване и ще си поръчам пак.

От няколко дни ми е много замаяно имам чувството че всеки момент ще ми се завие свят,не знам дали е от промяната във времето,до вчера в Търново беше 40 градуса,а тази вечер е с 10-15 по-малко и заваля.Тук не е валяло от 1 месец,измъчих се това лято,все ми е топло.Вие как сте?Някой със моите симптоми?

Пожелавам ви лека и спокойна вечер   bouquet

# 545
Момичета, не мога да седна пред комп да напиша няколко реда и аз. Да благодаря на тези, които ми отговориха относно работата. От последния ми пост ми е все зле. Един ден едно, друг друго. Тази горещина ме съсипва и връща много назад. Всеки ден съм в нервно напрежение и ме избиват кризи..ту по-силни, ту по-слаби. Зависи с колко хапчета ги туширам. Не понасям вече тежките симптоми и я карам на всякакви успокоителни всеки ден. Просто не се понасям да съм толкова безпомощна и в такъв застой. Cry

# 546
http://shop.healingherbs.co.uk/fiveflower.asp?gototab=3-това е сайта от който си поръчах есенциите.Забележете,че са по 5-7 паунда,а в бг сайта един такъв спрей струва 30лв.  #Crazy
Разликата в паричките е огромна..

# 547
Здравеите момичета, жегата ни взе ума на всичките маи,а. Аз искам да попитам, има ли напълнели от АД. Питах лекарката, каза ми че не се пълнеело. Ограничавам храната и качвам кила, мн. забавно  Grinning
Ама дето се вика то това да ми е проблема. И все пак това че напълнях много през тези 5 месецца откакто съм на АД ме депресира сериозно. Започнах да го намалявам по схема, пък да видим.
Спокоина нощ на всички.

# 548
  • София
[quote author=gabriela1121
От АД се качват килограми. Но по-добре е, малко по пуФкавка, но спокойна. Това да ти е проблема.

# 549
http://shop.healingherbs.co.uk/fiveflower.asp?gototab=3-това е сайта от който си поръчах есенциите.Забележете,че са по 5-7 паунда,а в бг сайта един такъв спрей струва 30лв.  #Crazy
Разликата в паричките е огромна..
Ами бг си е бг, то затова сме все потиснати! Wink

# 550
Ох , аз явно ще имам проблеми с вманиачаването на тема кръвно налягане. От както съм бременна все го меря , сутрин и вечер. Обикновено ми е доста ниско , а обичайното , с което съм свикнала е 100 на 70 и ако се вдигне на 120 или 130 на 80 става страшно . Вдигам го все в момента на меренето , докато не изкарам моите си стойности , преди това хвърчи до небето. Да кажем , че това с вдигането е нещо обичайно в момент на паника и на мерене . Обаче не мога да спра да го меря и все си мисля - ами сега колко ли е , не се чувствам добре , сигурно съм вдигнала кръвно и само за това мисля. Явно съм се наплашила , че високото е опасно по време на бременност и аз още повече се стресирам така и то съответно скача моментално. Доки ми каза , че имала и други такива пациентки (тип откачалки , е не го каза ама го мислеше сигурно Grinning) . Трябва явно да спра да го меря.

# 551
Elizabett И аз като бях бременна бях по същия начин постоянно си го мерих. Ти щом си с ниско кръвно няма как да ти хвръкне толкова кръвното спокойно мила. Но ако се чувстваш по спокойна след като го измериш, си го мери не се притеснявай. Поне докато си бременна си угаждай на страховете, че да не тормозиш и бебо. Почивай си повече и си стой на климатика че тези жеги знам какво изживяваш и аз бях като теб миналата година. Пожелавам ти една безпроблемна бременност и само положителни емоции.  Hug

П.С Благодаря ви много за сайта Simple Smile Вече и аз си направих теста та ще видим дано помогнат Simple Smile

# 552
Elizabett и аз съм същата само,че в по-лека форма и не съм бременна.И аз като не се почувствам добре и все посягам първо към апарата,но за моя радост и успокоение ми е нормално.Нормално е да го вдигаш по време на мерене,защото организма се стресира от апарата.Аз си го меря 3 пъти така ми препоръча една кардиоложка,първото мерене не е реално от стреса,чак третото е истинското,така да го кажа.Не се притеснявай за това кръвно в твоето положение е нормално да се разхожда нагоре-надолу.Спри да го мислиш,знам че е трудно.Успех   bouquet

# 553
Джей Ло , хвръква то ама в момент на паника и докато спадне бая време минава , т.е. като го измеря и видя , че е високо още повече се паникьосвам и го вдигам. Като се успокоя напълно вече си е моето. Ти какво кръвно поддържаше , вдигаше ли го от паниката? Още 9 дена съм на работа и после съм си в нас ама тая жега плюс бременността още повече ми засилват паническите атаки.

# 554
Elizabett Ами да вдига се като го меря защото все се притеснявам да не е мн високо. Ама то 140 на 90 е абсолютно нормално кръвно за бременна и аз с тива се успокоявах. Моето се е вдигало дори до 140/90 ама после пак се нормализира. А пък 120/80 е перфектното кръвно така че не се притеснявай. В тези жеги е напълно нормално да ти варира кръвното особено в твоето състояние, но няма страшно. Аз като вляза на преглед и като ми кажат че всичко е наред и бебчо е добре и мн се успокоявам.

Общи условия

Активация на акаунт