След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 30 805
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Кафенца, вратленца - добре се забавлявате.  Laughing

Хриси, "любимият" ми Vbox най-накрая ме заобича, ама не съвсем (не иска да пусне клипчетата в колекцията)  #Cussing out  И не само за празника на града да почерпиш, и за Бате Бойко трябва, на гости ви е бил  Grinning

За тези, които гледат онлайн, ето линк за 5 епизод на Буря

http://vbox7.com/user:eldo?p=allvideos

# 616
Светле  Hug- най-добрият релакс за мен са клипчетата на Танчето от любимия филм!
Насита нямам за тях! Laughing Laughing LaughingМай си права за Трънка и Бирсен.Но все пак Единствена е малко като в "небрано лозе"  ooooh!От изневиделица й се изсипаха на главата стари приятели на Еджи,че и първата му любов,пък видиш ли тя и русокоса Mr. GreenАма все пак прояви характер момата - куфари,парцалки,мазилки  и яваш,яваш напусна декорирания апартамент.
Пък сега да му мисли Еджевит какво и как ще се оправя с тези две жени,опърничавия,но с добро сърце,измъчен от угризения Билял,ранения тежко Ибо и цялата "организирана" държава в лицето на мафия,полиция и държавни институции....Мали-и-и-и така като го прочетох май ми заприлича на битката на Давид и Голиат,ама изходът е неизвестен поне при нас-засега! newsm78

Уффффффффф и днес няма да съм дълго с вас дружки любими ooooh! ooooh! ooooh!
Моите "напаст божии" вече са тук  Crossing Arms - "въоръжили" са се с кекс,сокове и ядки Mr. Green

# 617

Eldo!   Hug   bouquet  Благодаря, момиче за труда, който полагаш за нас.Вече са се качили всички части и даже успях да гледам.  Heart Eyes Heart Eyes
А за празника времето днес беше дъждовно.Да имало е гости от високо ниво, ама при мен тръстиката от няколко дена много израстна сигурно от дъжда. newsm78 newsm78  Joy Joy Joy

# 618
О-о-о Хриси Hug Hug Hug
Честит ви празник - да си го обичате градът и да го пазите! Имам разкошни спомени от младини в "Ростов" и други гьолчета и дискотечки....Peace Peace Peace
А Танчето вече сте я натурализирали здраво - няма мърдане!

Светле Laughing Laughing Laughing мечтая си аз за Вегас,но май само с мечтите си ще остана

Елдо Hug Heart Eyes Laughing благодаря,за бокса - чаках там да се появи,ама дано "прожекциите" ми поприключат днес по-раншко,та да стигна и аз до Буря.

# 619

Дими!  Heart Eyes Значи си се вихрила на наша територия през онова време. Joy Joy Joy JoyС тия прожекции май бурята у вас е дошла.  newsm78 JoyJoyАха, Танчето здраво сме я хванали и няма пускане, а не, че тя се дърпа. Joy Joy Joy Joy

# 620
  • Велико Търново
Здравейте ЛиНки,любимки! txtloves newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Хриси  bouquet,отново си се погрижила рано сабахлем,да ни събудиш с кафенце и с разкошните клипчета на нашата Танечка Hug.

Руми smile3525 няма значение какво е времето навън,мрачно,бурно,студено.В нашата темичка винаги грее слънце и ни стопля душичките-пълен релакс. smile3521

КЕИИ newsm51

bouie-neige,Елдо,Танче

# 621
  • Пловдив
di-ni , то на Първолетка  изнасянето не беше много яваш-яваш, по-скоро си беше чабук-чабук, даже сатенената нощничка не остана време да съблече.  Laughing  Laughing  Laughing

# 622
Елдо   newsm74  newsm51

Хриси Мараба джанъм  Hug Hug Hug
ще си хапна и пийна с най-голямо удоволствие  newsm53
Диме
и за мен клипчетата на Танчето  ми са за 100% релакс  smile3521 smile3521 smile3521
а че Единствена /Първолетка скоро ще се завърне в декорираното жилище на Еджи и ще върне закачалките по местата  Peace нямам и на-малко съмнение ... че кой ще ни пили нервичките с часовникарска  пиличка ако не е тя  bowuu bowuu то и Билял ни е достатъчен ,на нас и Еджи  bowuu bowuu
ама сега ми е чок зорна дали аджеба ще оцелее другия ни сладурчо Ибо ... хиич не ми се ще да излиза от сериала  Praynig Praynig
Скрит текст:
а за Вегас ,кой не мечтае миличка  newsm78 но пък знае ли човекще си помечтаем  ooooh! ooooh! ooooh!
пък може и да ни се отвори парашута и да идем до там  newsm53

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 18:26 от Свет_ВАРНА

# 623
# 624
  • Велико Търново
СВЕТлинка newsm51,веднага гласувах.

Иле Two HeartsДиме newsm76Ради Heart EyesУсмивчица пак заета липсва Kissing Heart

ЕНИчка newsm51,тъкмо щях да те критикувам  Naughtyза вратлето в другата тема и гледам зарадвала си и нас с тая красота.  Hug

Хриси newsm51,
Честит празник на теб и на Танчето.Здраво я държите там,с невидими окови Two Hearts Two Hearts Two Hearts,но те били и най-здравите. smile3521

# 625
# 626

Свет!   smile3503

Сонче!  Heart Eyes  Hug

# 627
  • Велико Търново
Шахито не вярваше че Саваш ще счупи оковите които му сложи.

# 628
 Най-обичания ага Peace

# 629
  Привет, палавнички!

Ехееее, кой се разпорежда с мен? Joy Joy Сонче, ти що ме даде така бързо без бой, я ме боцни да видиш дали не ми е синя кръвта? Joy Joy Joy Аз съм тук само, за да ги облагородя! hahaha hahaha hahaha

Аз празнувам на 22.03. hahaha hahaha hahaha Но все пак видях на бат Бойко джипката. Joy Joy Joy

А това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вратле за Ени, а колана... тя ще разказва за него Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт