След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 29 963
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Като изпишете старата тема, заповядайте в НОВАТА ТЕМА

# 691
Şeyhmus (Şahin Irmak)

googleСултана съпруг. Франция 15 години по-късно, "синът ми", заяви Франсоа връща на султана и той губи време. Турция Şeyhmus избяга от "истинската" причина за възможността да кажа една тайна, не е бил в състояние да живеят в анонимност и във Франция. Султана, точно както сега очаква нов живот. За да си възвърнете султана, семейството си, особено баща си отново на огъня на отношенията, се опитва да види старите сметки ще се получи в действителност да се знае много години назад в дома му, той остана. Но истинската битка ще започне, когато видите на султана gönlünün се измества към някой друг.

Ayşe (Nur Sürer)

googleŞeyhmus'un майка, съпруга Zülküf'ün. По същество, макар и не лоша жена пред нея майчинството идва чувство за справедливост. Трудна ситуация за щастието на другите не се срамува да остави четирите си деца. Когато син на дъщерята на султана от страна Şeyhmus насам, като сумата не обича. Инат и силна жена.
araca (Seray Gözler)

googleАзиз съпруга, майка на четири деца, включително султана и Йълмаз. "Азиз е паднал лъжица" брак, основан на жертва. Жалко, но не са силни, срещу решенията на ням на съпруга си. Султана и Йълмаз направи по свой собствен начин и че баща им не може да даде адекватна подкрепа на децата си, когато обратното е рана вътре в нея.

# 692
Pınar (Merve Altınkaya)

googleБратът на султана. Инженер по селскостопанска техника "на самостоятелно mütevellit вятър" възгледи, макар и само характер, се основава отчасти на традиционните ценности, отношения с хората и живота, не е като баща си. Въз основа на навика на връзка с Melda Йълмаз Türkücü Pınar'a, ще се влюби в, но присъствието на двете Melda'nın Pınar конфликта си личност, както и да е по-трудно за държавата

Aziz (Settar Tanrıöğen)

googleБащата на султана. Zülküf'le приятел на детството. Maraba до баща си в миналото Zülküf'lerin Азиз, амбициозни, изчисляване и конкурентоспособна. Също така има и магазин на kahvaltıcı същия хан. Избягали от дома, султанските Zülküf'ün години да се омъжи за сина си, дъщеря си живее изтрита. Султана, или дома си, не приема Zülküf'lerin напуска дома си. Цел "да бъде обосновано", а "çıkmak'tır оправдано.

# 693
Yılmaz (Orhan Şimşek)

Братът на султана. Инженер по селскостопанска техника "на самостоятелно mütevellit вятър" възгледи, макар и само характер, се основава отчасти на традиционните ценности, отношения с хората и живота, не е като баща си. Въз основа на навика на връзка с Melda Йълмаз Türkücü Pınar'a, ще се влюби в, но присъствието на двете Melda'nın Pınar конфликта си личност, както и да е по-трудно за държавата.

Zülküf (Орхан Güner)

googleŞeyhmus'un баща. Първоначално детето на мрежата, е израснала в богатство. Айше султан излезе срещу баща си, точно както се е омъжила. Така че аз загубих срок variyetini "счупи мрежа" е бил изпускан от третия започнах от нулата и Хан успя при отварянето на магазин kahvaltıcı. Мъдро, е справедливо. В отсъствието на Şeyhmus'un изглеждаше като дъщерята на султана. Цена от кръвна връзка дава много на труда.

# 694
Dicle (Hande Dane)

googleМехмет жена и млада булка на къщата. Весело, весело, пълна с живот, ръцете на бедрата малко, добро сърце жена. Hakkaniyetlidir, Aisha султан оправда потока на къщата, което води до къщата, за да постави под въпрос собствената си позиция. Най-големият проблем е, че детето.

Kerim (Hüseyin Karaca)

googleБилал, син, племенник Şeyhmus'un. Street, който е израснал "тежка брат", които искат да бъдат едно дете. Приема, баща му е отговорен за нейната смърт. Майка му напълни разликата Карим султан, отиде в къщата на султана, отзивчив, и François'ya Şeyhmus детето става враг.

# 695
Здравейте и от мен най-после!

Не знам какво става днес, но преди обед се опитвах 100 пъти да публикувам нещо и все ме изхвърляше Mr. Green Едва успях публикувам един пост в другата тема и накрая се отказах. Дано вече всичко да е наред.

Имаме си най-накрая трейлър на "Султан"- Ганка, keii, благодаря ви за дългоочаквания фрагман!  Hug Hug Hug Аз понеже в понеделник изразих притеснението си, че 3 юни наближава, а няма трей, и те взеха, че ме чуха!  Joy

Много ми хареса реакцията на Султан - вместо да се тръшка и вайка, тя кълца каквото й попадне и нарежда сама на себе си, а после как решително тръгна - бягайте, че идвам!  Joy Диме, наистина е много символична картинката с разперените й ръце и птицата над главата й! А в това червено е неотразима!

keii, Таня, веднага сте спретнали страхотни гифчета - много са забавни!  Hug

Ели, мерси за резюмето!  Hug Горе долу е ясен сюжетът, но аз мисля, че любовта на Султан няма да е с тоя мустакатко - с него всичко ще е приключило. Кой ли ще е новата й любов в новия й живот? И кой ли ще е актьорът, който ще партнира на хубавата Нуриш? newsm78

# 696
Привет момичета! Hug

Красива е Нургюл страхотна игра ще направи, ами то си личи професионалиста винаги се справя перфектно с всяка роля.

# 697
Приятна вечер момичета! wavey

# 698
Приятна вечер Иле! wavey

# 699
Иле, приятна вечер и на теб!  Heart Eyes

Руми, привет! Наистина много хубава Султан, омагьосващ поглед!  Hug

Ели, аз почти нищо не разбрах от смешните преводи на чичко гугъл, но ще сложа в спойлер още веднъж описанието на героите на турски /ако някой разбере повече/ и със снимки да се вижда поне кой кой е

Скрит текст:

Нур Сюрер в Аси беше тъща на Мурат, а тук ще е свеки на Нуриш  Joy Joy Joy

# 700
# 701
# 702
# 703
# 704
Въоръжени и много опасни!  hahaha Joy Joy Joy

Единият с нож ...                        

Другият с пистолет ....                

Кей, най-много се кефя ей на това гифче - точно на този момент от фрагмана се разсмях с глас като го гледах за пръв път и ти си го хванала страхотно!  Hug Невероятно изпълнение на Нургюл!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт