След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 29 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Алекс прекрасна е Нургюл, гифчетата са като чиста сълза, като я гледам ми става приятно настройва ме позитивно, играе от сърце, непринудено. Кой знае колко е забавно с нея на снимките,убедена съм, че е приятно като работна атмосфера.Гледам я и не мога да и се нагледам, какви движения прави, колко е уверена, увлича да я гледаш. А оръжието и е ,,пази Боже,, да не си срещу нея, когато е въоражена  Joy Joy Joy Joy

# 706
# 707
# 708
# 709
Suskunlar Ep.10 / Безмълвните Еп.10

в smartbg.org:

http://smartbg.org/details.php?id=4444

Превод, благодарение на Невин Иванова
Тайминг и субтитри - Dinah, rina-rina
 TVRip - DVDRiper

Огромна благодарност на екипа

# 710
# 711
# 712

Алекс!  Hug Права си, къз за нашите сладури.С тия оръжия да не си близо до тях.  #Crazy  Трябва да изпратим Султан при Еджи да му подаде едно рамо за да успее да се справи с всички от миналото си. Joy Joy JoyС тоя нож бързичко ще ги накълца. Joy Joy Joy

Ели!  HugМерси!

# 713

Ели Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 21:47 от Tanya_M

# 714
Tанче, красив е, Шахнур му пълни главата с Китка Joy Joy Joy Joy

# 715
Tанче!   love001  newsm10

Много си ни е готино момчето!  #Crazy  #Crazy

Ели!  Hug Аха права си, къз, че Шахи го дебнеше и все за бебе му опяваше. Joy Joy

# 716
Tанче!   love001  newsm10

Много си ни е готино момчето!  #Crazy  #Crazy

Ели!  Hug Аха права си, къз, че Шахи го дебнеше и все за бебе му опяваше. Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy но от Китка да бъде :35: Joy Joy Joy нищо че той не я поглежда Joy Joy Joy Joyедно бебе да и направи какво пък толкова Joy Joy Joy Joy

# 717
Едно бебе да направи на Китка, а пък Ясето и за Кума може да си я вземе  Joy Joy Joy И хич хал хабер си нямаше, че вече си има внук и безценен наследник на Балдар!  hahaha hahaha hahaha А Яска, като чуеше за Кума, как настръхваше... Сега, като знам как омекна Шахито накрая, всички тези нейни напъни ми се струват толкова смешни, но докато го гледахме в началото колко нерви ни потроши... Mr. Green

А Саваш Ага си искаше само любимата Яска и обичното си синче Йомер! Heart Eyes Китка, с дантели и без дантели  - йок!  Mr. Green

# 718
# 719
Танче, добре ме разсмя посред нощ с това гифче!  Joy Joy Joy Страхотно хрумване, скъпа!  Hug Hug Hug Еджи и Султан готвят заедно - и двамата го правят с размах!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт