Училище изцяло с английски език.

• 1 380
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, ровя се тук и освен Англо-американското училище, друго в което се учат всички предмети на английски език не намирам. Имам в предвид за 1-ви клас. В това училище таксата е непосилна за нас. Моля ако някой знае друго училище, което се учи всичко изцяло на английски език да каже. Благодаря! Party

# 1
Мисля, че и в това училище http://aea-bg.com/bg_index1.html се учи само на английски.
Имам две познати деца там, но не съм никога ги разпитвала какво учат и затова не мога да кажа на 100% Знам, че повечето ученици са деца на чужденци или от смесени бракове(моите познати са също половин американци) и затова предполагам, че се учи само на английски.
До преди няколко година не се издаваше обаче българска диплома. Сега не знам как са нещата.
На моите познати не им трябва такава диплома, защото като завършат ще заминат да учат в Щатите, но за вас не знам.

# 2
Аз съм със смесен брак и мъжът ми е голям педант, що се отнася до образованието на децата. И двамата вдигнахме палци за AAS , но таксите се оказаха непосилни за нас. Иначе атмосферата много ни допадна, дори присъсвахме на открит урок, но уви - както споделих цената бе непосилно висока.

# 3
Да таксите наистина са убийствени, иначе и на нас това ни беше фаворита за училище  Peace.
Не мога да рабера частно училище" Свети Георги " само на английски език ли е или се ползват и двата езика едновременно.

# 4
Въпросът е какво търсите и бихте ли били доволни от товя, че на детете му се преподава изцяло на английски. Говоря за качеството на преподаване с ползването на чужд език или бихте ли желали нещо да се научава или просто мислите, че по дефолт говоренето на английски би "програмирало" детенцето. Ето как ние подходихме - щом не можахме да се класираме за AAS, напълно се отказахме от варианта - изцяло обучение на английски. Просто англоговорящите преподаватели по другите училища се оказаха не до толкова "преподаватели". Залъгваха ни с т.н. native speakers, но се оказваше , че никой от тях не е бил преподавател (келнери, продавачки, даже машинисти). Накрая си записахме детето в не толкова "елитно" училище с преподаване на чист български, като просто малко преди това ни беше препоръчана една преподавателка, от която сме предоволни. В момента при нея ходят и две съседски дечица на по 6 и 7 годинки и си праскат английски като живели в англоговоряща страна.

Общи условия

Активация на акаунт