Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 628
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
freespirit,ама тя не е кит,тя е малко китче, и понеже е пищна отвсякъде,реших,че много й отива като определение  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 16
  • Варна
 Честит имен ден на всички празнуващи!
Здраве, обич, поводи за радост, късмет!
С вяра и надежда винаги смело напред!

http://anetasam.ruelsoft.org/imen/                     
Скрит текст:

# 17
Shatzi,за нас всичко,което дадоха в 73 серия,си беше страхотно.След толкова перипетии те самите имаха нужда -за пръв път изживяват такива вълнения и имат право на това.Това е абсолютно потвърждение на думите на американската психоложка,която ползва сериала като учебен,за да лекува травми като на Фатма.И как разбра от думите на Рахми-Бюлент,че това не е кауза newsm78
Той си беше по начало така наречен от сценаристките,подкрепян е от неправителствени организации,на една от които Берен е лице и дарител.По начало ролята е писана за нея,а сериала е кауза и не ние сме го измислили. Peace

Малчева,хвърли ме в джанките със сватбата на Мукалина Joy Joy Joy

Крюелка,джанъм беним,да си жива и здрава и да носиш с гордост и достойнство името си!

# 18
Ми явно нещо не се доразбрахме.  bouquet Аз написах това , което мисля за развитието на филма , е не ми харесва  Crossing ArmsМожеше и без толкова подробен ритуал защото в крайна сметка тя не е моме с момите , нито е жена с жените.А Керим и това ,което е тя си я взима както и тя него.
Данданията за мен беше излишна , цялото това суетене.Ама сериал да има. Grinning

Dimony винаги съм чела твоите мнения  HugТо е ясно над какво ще се замислят до като са пред екрана , ако гледат разбира се тези , които трябва.
Нали не смятате ,че един сериал ще обърне мирогледа на разни ненормалници Shocked
А  и аз искам на лични ако може за Берен и Енгин Praynig

Shatzi , аз пък съм дълбоко убедена , че или не следиш редовно филма и имаш доста пропуски по него или ако не съм права , то тогава .., къде отиде каузата , след като ти като една жена не можеш да съчувстваш на Фатмагюл за всичко преживяно ...  Как не осъзна , че един "химен" не прави човека , човек го прави  душата му...В тази "чиста и добра" душа се влюби Керим  и това е другото послание на филма може би - да престанат с тази закостенялост относно девствеността на момичето на която толкова държат...

Убедена съм , че всички са съгласни с мен...Освен , че се радвах с Фатмагюл и Керим за щастието им на мен ми беше любопитно какви са ритуалите при една сватба , за да добия елементарни познания , които по някакъв начин формират общата ми култура...

# 19
Нели,абсолютно съм съгласна с теб  newsm51 newsm51 newsm51

# 20
Привет!

Честит празник на всички празнуващи днес!

Гледам Cruela,се е завърнала със слънце на гърба и сигурно усмивка на лице Wink

Гери Hug

# 21
  • Враца

Shatzi , аз пък съм дълбоко убедена , че или не следиш редовно филма и имаш доста пропуски по него или ако не съм права , то тогава .., къде отиде каузата , след като ти като една жена не можеш да съчувстваш на Фатмагюл за всичко преживяно ...  Как не осъзна , че един "химен" не прави човека , човек го прави  душата му...В тази "чиста и добра" душа се влюби Керим  и това е другото послание на филма може би - да престанат с тази закостенялост относно девствеността на момичето на която толкова държат...

Убедена съм , че всички са съгласни с мен...Освен , че се радвах с Фатмагюл и Керим за щастието им на мен ми беше любопитно какви са ритуалите при една сватба , за да добия елементарни познания , които по някакъв начин формират общата ми култура...

newsm10   Напълно съм съгласна с теб!!!

# 22
  • софия
Малчева- ок! Hug

от известно време ме мъчи подобен проблем като на Shatzi, откакто ни обещаха щастлив финал....малко ми се загуби тръпката, хубавите неща не ме изненадват и това малко ми пречи да им се насладя до край...яд ме е на мене си..., ама това е факт...
но за разлика от Shatzi, серията много ми харесва, нищо не ми е в повече....
просто и  мен съдбите на другите герои започнаха да ме вълнуват все повече.....

и мен ме дразнят някои неща, но не събитията с Фати и Керим (те са прекрасни и точно тях искам да видя), а развитието на образа на Мустафа и евентуално на Мукадес.....
хайде, това с Мустафа ще го прглътна...., , но ако трябва да задраскам Муки от нашата група - много ще съм разочарована... Cry  
дано на финала да е по моя сценарии, ако не - ще приемам съболезнованията ви....да не забравите, ей....

п.п. Нелка -  Peace Hug

# 23
  • София
nelka123 напротив следя филма и ми е странна цялата тази подробна история за повторния брак .Ако е кауза кому е нужно  newsm78 , Фатмагюл си е омъжена за Керим. Hug
Ама не е това явно , трябва да се покажат всички турски ритуали като за филм и не на място .
Не искам да съм катализатор на спор , за това изчезвам . newsm51 newsm51 newsm51
Скрит текст:
dettodorowa интервюто с Бюлен го има , някъде в постовете на Даника Hug

# 24
Нели, много си права!  smile3525

# 25
  • Разград

# 26

Нелка,  Peace абсолютно съм съгласна!
 Много ми харесаха текстовете на песните, които чухме.  Още веднъж благодаря на момичетата за превода!
Танците на Къната - видяхме една съвсем различна Фатмагюл-  толкова освободена, щастлива,сияеща.. Те двамата с Керим заслужаваха всичко това да им се случи,както се случва на всяка една нормална двойка . А ние имахме удоволствието да се насладим на всичко това .

# 27
# 28
И аз мисля,че тази серия не беше пълнеж с разточителството около сватбата. Може би искаха да ни покажат,че въпреки всичко такъв прекрасен момент със съпътстващите го ритуали и подготовка трябва и може да се направи както подобава! Това, което е сполетяло Фатмагюл не може да бъде изтрито, но не може пък й да бъде петно за цял живот!

# 29
Shatzi,т.като вече сме в новата тема ,а ти отговаряш в старата,ще те помоля да прочетеш и постовете от тази тема.
Продължавам да твърдя,че Фатмагюл е моме сред момите и жена сред жените.Тя е моме сред момите независимо от преживяното,защото както и останалите моми не се  е докоснала до истинската наслада на любовта и,защото копнежът по нея не се различава от копнежът на останалите.Това ,че не е вече девствена не я прави по своята същност различна в мечтите си и усещанията си.Не петното,което и сложиха определя това дали е мома или не.
И тя е жена сред жените,защото благодарение на преживяното израстна,стана по-зряла и започна не само като мома да копнее по любовта,но и да я оценява,започна да открива за себе си онези женски способи,чрез които да дава самочувствие на партньора си и същевременно морална подкрепа,да го насърчава и в същото време невидимо да го накара да и казва всеки път тамам.Това е само едно от малкото неща,които я правят жена сред жените.

Общи условия

Активация на акаунт