Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 758
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Цитат от Shatzi

Мен ме дразни друго .В последната серия освен великолепните сцени между баща и син имаше много ненужни неща ,а както и разбирам ще се продължи в епизод 74 .Сватба цял епизод Shocked Shocked Shocked
Какво става с фамилия  Яшаран , е къде по интересно или пък с Хаджер.
Според мен много захаросано дойде всичко с Фатмагюл и Керим , и изобщо с оглед на случката с нея на кому беше нужна цялата дандания. ooooh! [/quote]

Отговор от мен Димана:

Ще започна с възклицания от рода на: офффффяяяяя, айдааааааа, ууууаааааааауууууу и т.н.

На нас от темата ни беше нужна тази дандания, а и на всички, които са пред телевизионните екрани всеки четвъртък и най-вече на каузата.

ПП Изтрих нещо в символите и затова прередактирах поста си по по начина, по който се вижда

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 14:14 от dimana-nova

# 736
  • София
Разбрах  без офф, айдаа, уааъ и т.н. Hug
Явно аз имам друго усещане , и както се разбра от интервюто с Бюлент/Рахми/ кауза няма. Hug
Това си е сериал много добър наистина  Hug които не зависи от никоя тема  Joy Joy Joy

# 737
  • Разград

# 738
Разбрах  без офф, айдаа, уааъ и т.н. Hug
Явно аз имам друго усещане , и както се разбра от интервюто с Бюлент/Рахми/ кауза няма. Hug
Това си е сериал много добър наистина  Hug които не зависи от никоя тема  Joy Joy Joy

Явно иронията ми е разбрана по друг начин. Да, това е сериал и удовлетворява всички, които го гледат и тези от темата. Изкуството е за всички, дори сценаристките да го определят, като кауза.

# 739
Shatzi,присъединявам се към мнението на Димана.На нас ни е нужна тази дандания,защото това,което ни събира тук не са Яшаранови ,нито пък Хаджер.Моето лично мнение обаче е,че и тези образи са добре психологически изградени в рамките на сериала и представени точно в разумните граници.Те са интересни като поддържащи роли,като част от каузата на филма,която ще ни извади очите.А освен интервюто на Бюлент имаше и други интервюта,между които на Енгин,където той изрази надежда ,че филмът ще накара хората да се замислят.За какво да се замислят според тебе?

# 740
  • Разград

# 741
Здравейте на всички в тази невероятна тема.Димани заради теб се включвам  много ми харесват твоите разсъждения за отношенията между Енгин и Берен искам да ги споделяш открито не на лични.Предварително ти Благодаря!

# 742
# 743
  • София
Ми явно нещо не се доразбрахме.  bouquet Аз написах това , което мисля за развитието на филма , е не ми харесва  Crossing ArmsМожеше и без толкова подробен ритуал защото в крайна сметка тя не е моме с момите , нито е жена с жените.А Керим и това ,което е тя си я взима както и тя него.
Данданията за мен беше излишна , цялото това суетене.Ама сериал да има. Grinning

Dimony винаги съм чела твоите мнения  HugТо е ясно над какво ще се замислят до като са пред екрана , ако гледат разбира се тези , които трябва.
Нали не смятате ,че един сериал ще обърне мирогледа на разни ненормалници Shocked
А  и аз искам на лични ако може за Берен и Енгин Praynig

# 744
Ми явно нещо не се доразбрахме.  bouquet Аз написах това , което мисля за развитието на филма , е не ми харесва  Crossing ArmsМожеше и без толкова подробен ритуал защото в крайна сметка тя не е моме с момите , нито е жена с жените.А Керим и това ,което е тя си я взима както и тя него.
Данданията за мен беше излишна , цялото това суетене.Ама сериал да има. Grinning

Dimony винаги съм чела твоите мнения  HugТо е ясно над какво ще се замислят до като са пред екрана , ако гледат разбира се тези , които трябва.
Нали не смятате ,че един сериал ще обърне мирогледа на разни ненормалници Shocked
А  и аз искам на лични ако може за Берен и Енгин Praynig

Явно и мирогледа на Shatzi не се променя щом в поста й има изречение като оцветеното

# 745
  • Разград

# 746
Здравейте на всички в тази невероятна тема.Димани заради теб се включвам  много ми харесват твоите разсъждения за отношенията между Енгин и Берен искам да ги споделяш открито не на лични.Предварително ти Благодаря!

И аз ти благодаря! Трогваш ме! Надявам се да продължа да ги изследвам и да пиша за това.
Желая ти прекрасен ден!

# 747
Shatzi,данданията е заради Фатмагюл,защото тя заради зверското изнасилване не можа да почувства онези тръпки и онази възбуда,които изживяват всички останали момичета,които не са пострадали като нея.Сватбата идва да покаже,че и тя е заслужила това,колкото другите.А и защо да не е моме сред момите и жена сред жените?
Ще ти посоча един пример от реалния живот.Халваджиян и жена му неотдавна направиха огромна дандания,като вдигнаха след дългогодишен брак нова сватба.Не че това ме е интересувало кой знае колко,но се радвам,че има такива хора,които се обичат и за тях това е начина да го покажат на всички.
Разбира се хората са различни.Аз лично не бих вдигнала сватба за себе си отново,но нямам нищо против другите да го правят,след като така усещат нещата.

# 748
  • Разград

Не пишете вече в тази тема. Преместете се в новата.

# 749
Здравейте на всички в тази невероятна тема.Димани заради теб се включвам  много ми харесват твоите разсъждения за отношенията между Енгин и Берен искам да ги споделяш открито не на лични.Предварително ти Благодаря!

+1  Peace
 И аз  бих се радвала да науча повече.  Споделяйте тук ,моля, дори да е с спойлер...

Shatzi, не знам защо ти е било прекалено захаросано всичко около ФГ и К...Показаха ни толкова вълнуващи моменти ,без които нямаше да усетим емоцията от подготовката на сватбата, а си заслужаваше!

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 15:25 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт