Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
здравейте
страхотни сте, отивам да ви чета  Hug
смао да питам 73 няма ли я още преведена, гледам на първата страница я няма, кога горе-долу да проверявам, че изгорях Simple Smile

# 226
  • София

Пердполагам, че връзката Дениз-Емре ще си остане на начален етап. Дениз не би ли трябвало да се завътне в Австралия? Доколто си спомням, тя все още учи, а май месец там си е почти по средата на учебната година.
И въвеждането на нова сюжетна линия няма ли да доведе до разводняванем newsm78. Не остана много до края на сериала, би трябвало да видим някакво решение за досега развиващите се. А  Дениз-Емре да ги оставят на въображението ни.
Не остана много наистина,но и това което остава пък ми е твърде малко за 6-7 серии,разводняване със сигурност ще има,както и ако искаме да видим бременна Фг ще трябва да надникваме в бъдещето.Или сериала ще завърши,че Фг е бременна  в 8 седмица.

п.п.diamand, има я преведена.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=75494

# 227
здравейте
страхотни сте, отивам да ви чета  Hug
смао да питам 73 няма ли я още преведена, гледам на първата страница я няма, кога горе-долу да проверявам, че изгорях Simple Smile

Има я някъде около 37 страница в тема 112

# 228
аа така ли
благодаря
отивам  Hug

# 229
  • В Града на Липите
Хубав ден и спорна седмица на всички  Hug

Черна котка Бял котарак, да ви е жив и здрав малкия и много да ви радва.   bouquet

Аз тази сутрин се събудих с мисълта, че сериала скоро ще свърши и много се натъжих. Почувствах се долу горе като в последния епизод на Приятели и ми изскочи култовата им реплика, че това е края на една ера.

bebo_sn, и моите мисли клонят към твоите разсъждения, предвид снимката, която ни пуснаха със Сами и тати Фахретин. Вероятно точно Сами го е разпознал, или дори самат Хаджер да е присъствала, макар да не я видях сред гостите. Ще видим, малко остана. И на мен не ми се вярва да дават 1,40 минути сватба с кратки препратки към останалите персонажи.

Славенка,  Hug благодаря за стихчето. Чудесно начало на деня.

Марияна    bouquet, за клипа

# 230
  • между морето и небето

Или сериала ще завърши,че Фг е бременна  в 8 седмица.

Няма да се учудя. Нали героините от турските сериали хващат от първия път  Naughty.
Мисля си, че прокарват забременяването едва ли не отраз, за да не би случайно да внушат на горките зрители, че сексът може да се носи удовослвие и наслада. Приръстът е по-важен и не е в противоречие с религиозния морал.

# 231
  • В Града на Липите
Няма да се учудя. Нали героините от турските сериали хващат от първия път  Naughty.
Особено героини, имащи вземане даване с персонажите изиграни от Енгин. В Облака, това си беше направо задължително. Случи му се точно три пъти. Добре, че поне Бахар беше опитна, та вероятно взе мерки  Grinning

п.п. Според вас Дениз на колко години е?

# 232

http://www.youtube.com/watch?v=SC-pf3Py6V8

Добро утро! Поствам отново това интервю с Енгин , защото е страхотно.  Simple Smile Simple Smile. Дано излязат повече такива интервюта.

# 233
Е, пожелавам на ФГ да не забременява от първия път, да имат повече време само двамата.  Simple Smile
Дениз ми изглежда на 18-19 години.

# 234
Черна котка Бял котарак,да ти е живо и здраво детето!

Дениз,трябва да е около 18 годишна и по-добре тя в дома им,отколкото Муки и фамилия....Добре де аз в тази къща новата не видях нито детска,нито други стаи,а уж имаше място за цялото семейство..вярно,че полянта е голяма пред дома,но Муки на палатка с веранда ли ще живее newsm78

И защо Фатма трябва да е бремена,вярно че едно дете още повече желано е като венец на една връзка,но не е задължително....

# 235
  • София
Бахар със сигурност е взела някакви мерки,иначе не мога да си го обясня,как така при нея не се случи  Joy  hahaha.

Габи, не се бях замисляла,че затова е възможно да забременяват отраз.
Иначе като цяло добра политика за увеличаване на прираста на населението  Laughing.

Хриси,според мен е на 18 години.Горе долу 10 години по-малка от Керим.

# 236
  • В Града на Липите
Добре де аз в тази къща новата не видях нито детска,нито други стаи,а уж имаше място за цялото семейство..вярно,че полянта е голяма пред дома,но Муки на палатка с веранда ли ще живее newsm78
И аз си го помислих същото. Много щеше да ми е интересно къде щяха да настанят семейство Кетанджи, защото помня как Фатмагюл ги покани, макар и от кумова срама, ако питате мен.
Може да има още стаи, но да не са ги обзавели и ремонтирали. От едната страна, къщата ми се видя на два етажа, а те ни дадоха само единия.

# 237
  • между морето и небето
Няма да е зле  на Муки да и опънат една до колибката на Лодос.

newsm52

# 238
  • София
Славенка, не знам,струва ми се логично да я покажат бременна,за да им е пълно щастието,но може и да оставят отворен края,ние ще си го доизмислим.Не ми се вярва да стане така,честно.

Иначе, стаята която направиха на хол,според мен беше тази,в която Фг покани Мукадес,но тя отказа.За наше тяхно и всеобщо щастие. Laughing

# 239
Хриси на мен ми се вижда малка къщата,достатъчна за сем Илгаз само...Кетенджи нали ще си имат и те дом...като се замисля на Мукадес хич не и е лесно с две малки деца и съпруг,който освен да повтаря едно и също май за друго не ства,той е като едно порасноло дете,което се обслужва само и прави каквото му кажеш.../Елиф как ли е станала  newsm78/...Знам от опит ,че трудно се носят двете дини под една мишница...Макар избора да е неин и то не от хуманни подбуди,даже на моменти се мъча да разбера и реакциите...завистлива е да,на моменти глупоста и надделява и все пак....

Общи условия

Активация на акаунт