Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 699
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за пожеланията, отивам да чета Simple Smile

# 241
  • В Града на Липите
Славенка, съгласна съм за Рахми, че е едно пораснало дете, но според мен това е единственият мъж на земята, който би могъл да я изтърпи.
В противен случай Мука щеше да яде бой ежедневно. Аз мразя насилието, но с нея човешкото търпение винаги е поставено на изпитание. Щом в мен предизвиква агресия, представям си, как би живяла с някой мъж с техния патриархален манталитет.
Видяхме я, докато беше и с мъж в когото уж беше влюбена и харесваше.
Така че, с Рахми направо удари петица от тотото. И колкото и да мърмори и да се оплаква от съдбата си, според мен тя е доминантен тип, и ако я командореха въобще нямаше да й харесва.

Круела  Hug , добре дошла. Нещо да кажеш за булката и танцувалните й умения   Grinning

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 12:37 от hrissi_sz

# 242
  • Пловдив
Момичета, да гласуваме - Номинации за най-добър актьор през 2012 на TelevizyonDizisi.com:

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75818/26/

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 13:55 от mariana51

# 243
  • София, България
Здравейте, може ли да ви попитам колко са общо сериите на филма (дългите, не както ги дават при нас на части)?

И има ли отделна тема за Ако бях облак, че нещо не я намирам. Ако няма там знаете ли колко са сериите - снимат ли се още или всичко е заснето вече? Мерси  Hug

# 244
  • В Града на Липите
Здравейте, може ли да ви попитам колко са общо сериите на филма (дългите, не както ги дават при нас на части)?
И има ли отделна тема за Ако бях облак, че нещо не я намирам. Ако няма там знаете ли колко са сериите - снимат ли се още или всичко е заснето вече? Мерси  Hug

Радос, очакваме общо броя на епизодите на КВФ да са 80, писаха, че последният ще бъде излъчен на 21-ви юни.
Това е и темата за Ако бях облак. До колкото знам, няма отделна. Общо епизодите му са 29. Снимките му са приключили отдавна.

# 245
  • София, България
Много мерси за бързия отговор  Hug

# 246
Круела  Hug, добре дошла. Нещо да кажеш за булката и танцувалните й умения  Grinning

Hoşbulduk!  Hug Hug Hug

Булката е прекрасна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още нищо не мога да кажа. Wink Едва успях да видя 72 и 73 епизоди по веднъж. Трябват ми поне да ги повторя, че да ми дойде и музата...  Thinking Не мога да вляза в ритъм.

P.S.
hrissi_sz , подписа ти е  newsm10!

# 247
Здравейте  и от мен в този слънчев ден!
Само да вметна относно отвореният финал -хич не ми се ще да е такъв .Искам да видя ясен финал,ама  Е И М какво ще решат не се знае.
Енгин ги е отвял и в тази класация . Що ли ги правят? Не разбраха ли че Е е номер едно Hug

# 248
mariana51 , сложи линк и за Берен pleееееееееееееееase!  Praynig Praynig Praynig

# 249
  • София
Здравейте ,момичета!
Отново прекрасна сутрин,въпреки че ми е малко зле и гърлото ме боли,ама така е ,вчера кой ме би по главата да изям цяла кутия със сладолед,като не виждала Joy
Марианка,прекрасен зареждащ с енергия клип!Благодаря ти Hug
Черна котка,бял котарак,честито ви християнче!!!Много радост и гордост да носи!!!
Скрит текст:

Славенка,това ми е едно от любимите стихотворения,като студентка го знаех наизуст Hug Hug Hug
Хриси,абсолютно е така,едва ли друг щеше да я търпи Мукито,така че аз си мисля,че е 6-ца от тотото,а той човека все нещичко си върши и помага-води и взима Мурат,помага за Елиф,в кухнята на Розата взима и носи поръчки,помага на Керим в доставянето на продуктите,носи торби и пакети ,където му кажат,в последната серия настройваше нещо телевизора или dvd-то или поне така изглеждаше........а бе все нещо е от полза и той милият!!!

# 250
Черна Котка Бял Котарак, честито Свето кръщение на детенце! Да ви е живо и здраво и Бог  да го пази!

Според мен Дениз е на около 16-17 години. Като имаме предвид ,че Фахредин е заминал преди 19. Не вярвам веднага баш да се е оженил. Поне 2-3 години му давам преди да се роди Дениз.

Мен ако питате, най-добре е младите да са сами  Naughty Не,че Дениз ще им пречи  кой знае колко ,но не го вярвам...
Аз ще се радвам да разбера в края на сериала,че има бебе  на път . Не, че е задължително,но би било прекрасен завършек на цялата тази драма.

Dimony, честит рожден ден! Много здраве,късмет,любов и всичко останало,което сама си пожелаеш!

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 13:54 от daniela.qnkova

# 251
# 252
Не ми излиза от главата Емре. Забелязахте ли как сериозно гледаше. когато Керим се ядосваше заради позвъняването на Мустафа? Може би отново ще помогне на приятеля си, но как?
А къщата е доста по-голяма, отколкото изглежда. На две нива е, от другата страна е по-висока, има още стаи. В една от предишните серии се видя добре. Има и за детска, има и за гости. Но едва ли могат да обзаведадт всички стаи наведнъж.

# 253
  • Стара Загора
Привет и от мен
 Черна котка Бял котарак,честито кръщене на синчето ти,да е живо и здраво!
  Мариана,мн.хубав клип  bouquet!
За Дениз и аз мисля,че е на 16-17 год.А не помня някъде споменаваха ли какво учи и дали е в колеж или у-ще?За оставане след сватбата може и да остане няколко седмици,но в къщата на Мерием,едва ли ще се натресе на младоженците.Тя толкова им се радва.
А Рахми и аз мисля като Евелин-върши си доста неща  човека в домакинството и в отглеждането на децата.Това хич не е малко като помощ!За добрината  и човечността и търпението то се вижда,ако е някой друг мъж едва ли би я изтърпял Мукадес.

# 254

Dimony, честит рожден ден! Чудесно е, че имаш много цветя, кафе и цигара, добавям шоколадови изкушения! Бъди щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт