Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 659
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
mariana51 , сложи линк и за Берен pleееееееееееееееase!  Praynig Praynig Praynig

Круелита , заповядай !

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75824/33/ -Номинации за телевизионен сериал през 2012 г.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … aylari/75816/40/- Номинации за най-добра актриса през 2012 г.
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75818/26/ - Номинации за най-добър актьор през 2012 г.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 15:04 от nelka123

# 286
Скрит текст:
Spam,но смеха никога не е излишен Wink
 Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Днес сте уникални!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
Славена, Хриси ,избихте рибата пак с разказчета за Муки и Мустафа... Joy Joy Joy
Ама много щяха да  си подхождат двамката , имат си доста  сходства в характерите- проклетия , завист,продажност...Щяха да са си лика - прилика!

# 288
  • Варна
freespirt и аз искам тя да се промени,обаче се чудя как може да стане?Има една много вярна приказка - всичко на тоя свят се връща/няма безгрешни хора и затова малко страшничко звучи/,но това явно господ е решил да ни бъде коректива.За да се осъзнае и да тръгне към нужната промяна,нещо трябва да я разтърси , иначе не виждам как ще си даде сметка,че действията й не са приемливи за другите и че с поведението си само дразни хората.Дано да й се случи промяната Simple Smile Peace

# 289
  • В Града на Липите
Круелита, значи вече знаем къде да търсим виновника, ако нещо не одобрим.
И защо да мисли за Турция, при условие, че има на разположение Керим.  newsm78
Аз пък имам съвет към него, да вземе да й изрецитира нещо, както си знае, с онзи негов глас... по-голям афродизиак не знам.  Joy

# 290
  • София
къде чела не дочела , но да с включа в поздравите п'а ще се връщам да ви дочитам
честито на всички ,които имат повод за празнуване нека деня им е прекрасен и пълен с усмивки   bouquet
Тонка ,  Mr. Green честит нов аватар
Скрит текст:
явно съм ти липсвала след като си си сложила снимка на последните букви от " ника ми "  Joy ... и личното изречение ми харесва  Wink
Здравейте дружки  Hug Един ден да не влеза във форума и да изпусна такава хубава новина  Peace

злати  Hug каква е новината , че не съм си дочела и мен ме нямаше известно време и сигурно не една новина съм изпуснала

Ванче ,чета /не чета темата  Mr. Green , но теб не те пропускам - кефиш ме с клипове снимки и нова за мен информация ... от къде я черпиш ти си знаеш - забавлявам се   bowuu Благодаря ти

фантазия, последно ви оставих с малчева да висите на полюлея ... има ли репортажи от там или се приземихте и направихте място на Мукадеса да шпионира ?

Shocked гледам мацката ( умишлено не я цитирам по има ) не е заминала на 5 май на ИстаМбул 
Скрит текст:
и кои ще ни даде инфо сега Фатмато дали е бременна ... а така се надявах  Sick - тук ш'е си седим то се е вид'ело май и на мен ще ми се размине пътуването до съседна Турция този сезон  ама така е като Керим и Фатмето имат по важна работа от тази да търсят къща - няма да ги посетим - нъц

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 14:33 от mamaris

# 291
  • София
dani_ka,    .....  страхотна си!    

Скрит текст:
Единственият сериал, в който няма звезди

Сериала „Каква е вината на Фатмагюл” е в предсватбена суматоха. Ставайки зрители (свидетели) на подготовката за снимките на сватбата на Керим и Фатмагюл, си говорим  с бащата на зетя Сердар Гьокхан и брата на булката Бюлент Сейран.

Господин Сердар, дълго време не ви виждахме на екран. Защо бяхте толкова далеч от снимачната площадка?
Не можех да си намеря подходяща работа. Нямах предложения, каквито бих искал. Приех тази достатъчно хубава роля на баща.

Как подбирате ролите си?
От 47 години съм в тази професия.  Играх главни роли в 127 филма.  И 8-10 пъти в сериали съм играл. Чакам подходящите за моя стил и моята кариера роли, но ги няма. В този сериал обаче, ролята е съвсем подходяща за мен.

За 47 години, какво се промени на снимачната площадка?
През тези 47 години аз бях съсредоточен предимно в исторически и екшън филм. И в няколко сериала съм участвал, но за първи път работя с такъв изключителен (хармоничен) екип. Тук всеки ми е като брат. Аз също съм  като батко, като баща

Сега на пазара има пари, ние такива  готови (налични) пари не сме виждали.

Ще ви гледаме ли пак в  киното?
Аз съм си авантюрист. Бих искал разбира се, да играя в исторически или пък в екшън филм. На млади години и екшъните ме интересуваха. Всъщност в годините на Турското кино, заради физиката ми, този вид филми доста се гледаха. В този сериал пък правим драма, значи можем и драма да правим.

Вие, който познавате годините на Турското кино,  харесвате ли сегашните екшън филми?
Ако трябва да се каже истината, ние се опитвахме да правим неща за вътрешна употреба. Ако тогава имахме сегашните условия, можехме да правим филми на световно ниво.В онези години ние нямахме възможности да заснемем една сцена втори път, а сега една и съща сцена може да се заснеме отново и отново. За това и нещата по-добре се правят. Освен това на пазара има пари, ние не сме виждали такива готови пари. За това сега ми се иска при тези пари и при тези възможности, много по-добри неща да се правят. Но гледам, историческите филми, които се правят, измислени, нагласени неща.

Имало и такива, които гледат сериала заради мен

Гледайки снимките, има ли нещо, което не ви харесва, вижда ви се странно, чуждо?
Не, тук всичко ми харесва. Много приятно работим.

Дълго време ви нямаше на екран, сигурно липсвате на зрителите?
Има една генерация (поколение), която се интересува от нас. Много позитивни (положителни) имейли получавам, имало и такива, които гледат сериала заради мен. Това са хубави неща.

Играете ролята на баща, появил се по-късно, какво най-много харесвате в характера?
Аз израснах без баща. Аз също съм баща, имам нов брак и седемгодишен син. За сина си бих  дал всичко. Защото много добре познам копнежа баща-син, и нуждата на едно дете от баща, и в сериала се опитвам това да предам. А и Енгин (Акйюрек), обичам го като мой син.

Бюлент Сейран: Нямаме капризи..

Господин Бюлент, как е да работиш със Сердар Гьокхан?
Горд съм, да работя с толкова хубав и позитивен екип. Да работя заедно с такъв доайен, като Сердар Гьокхан, за мен е голяма чест. Баща ми е фен на Сердар Гьокхан. Щастлив съм, да бъда редом до такъв човек. И за всички мои приятели, с които работя заедно, мога да кажа същите неща. Вероятно единственият сериал, в който няма звезди, е нашият. Всичко е наред, нямаме капризи.

Според вас сериалът „Каква е вината на Фатмагюл?” сигнал (апел, съобщение)  за загриженост, за безспокойство  ли е?
Ако зависи от мен нито един филм или сериал не трябва да апелира. Те трябва да разкажат събитията такива каквито са, и зрителя ще получи това, което иска. Ние нямаме такава закриженост. Ние се опитваме да разкажем за връзките между хората. Батко Сердар за връзката със сина му, аз за връзката със сестра си,  Керим разказва за своята връзката с Фатмагюл. Може би погледнато  като цяло на всичко това  да изглежда като призив, апел, но извън това сигнал за безпокойство не отправяме.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 14:44 от rivva

# 292
Мен ме притесни подсказката на Бисена.  Thinking "Тази нощ ще бъде дълга стана ясно...до срещата остана малко...ами след "срещата"...? За нощта ясно. Ще се обичат сладурите. За след това ми е притеснението. На сватбата има охрана и едва ли ще се случи нещо, но на човека му е платен аванс и той ще иска да си заработи парите. Керим вече два пъти го стреляха и аз вече се страхувам за Фатмагюл. Онези сънища на Керим и Мустафа с простреляната Фатмагюл не ми излизат от главата. Четох, че Фърат е писал в Twitter, че за него снимките са приключили и ми се върти някакво предположение, че ще се самоубие. Въобще някакви черни мисли...
Веднага си посипвам клавиатурата с пепел... И синьо мънисто против уроки...

# 293

Рахми, въпреки че е със забавено развитие , не е безполезен. Но за мен по-важното е, че той обича Мукадес. И я търпи не защото е малоумен, а защото е много добър. Както и другите всъщност.
Аз пък много се зарадвах на първата и реакция когато разбра , че  "ще искат момичето"- зарадва се и беше искрена..., после се "размисли" и пак и дожаля за нея си...
гледах скоро докато беше сас Салих, как се притесняваше за Мурат, и после срещата и с детето в детската и какво му каза...." ще те взема, но не с разправии, а с разбирателство..."- много грозни неща направи, вярно е , но аз винаги съм виждала две страни в нея....
оттношението на другите към нея, не е преднамерено...не знам защо така го виждате вие? те не искат да я обидят , наранят или накажат...
въпреки всичко , което направи, тя не е пречка между тях, те са щастливи независимо от нейните действия, злобни погледи и подмятания...С това, че се чувства нещастна, тя е враг само на себе си...И ако я "накажат", " заточат на село да се черви пред съседите" и т.н. от тоя род, това нали включва и Рахми и децата.....и как го виждате така щастливия финал, че не ви разбирам???

аз го виждам само така  - добрината и благородството , което ще проявят другите, показвайки и , че тя все още е от семейството, ще извади доброто и у нея самата....

newsm10
         freespirit , чудесен пост - адмирации !!!

# 294
Мен ме притесни подсказката на Бисена. ..

Освен ако са решили пак да го гърмят Керим,той да си легне с бронирана жилетка,а Фатма в засада в гардероба и да вика "Иде ли Керим,а иде ли..."...Убиеца пък чака някъде из къпинака на двора да се умирят младоженците-ех,каква нощ ще е само #Crazy Mr. Green

# 295
rivva, dani_ka, teşekkür ederim!   bouquet

# 296
  • В Града на Липите
Мен ме притесни подсказката на Бисена.  Thinking "Тази нощ ще бъде дълга стана ясно...до срещата остана малко...ами след "срещата"...? За нощта ясно. Ще се обичат сладурите. За след това ми е притеснението. На сватбата има охрана и едва ли ще се случи нещо, но на човека му е платен аванс и той ще иска да си заработи парите. Керим вече два пъти го стреляха и аз вече се страхувам за Фатмагюл. Онези сънища на Керим и Мустафа с простреляната Фатмагюл не ми излизат от главата. Четох, че Фърат е писал в Twitter, че за него снимките са приключили и ми се върти някакво предположение, че ще се самоубие. Въобще някакви черни мисли...
Веднага си посипвам клавиатурата с пепел... И синьо мънисто против уроки... ]

Всичко това го писах и аз преди около две седмици, и си посипах клавиатурата с пепел. Дано не превърнат сериала в сапунка. Май ще го хванат онзи, а пък и той наистина не очакваше толкова публични личности. Журналистите и охраната го впечатлиха. Снимката на Сами и тати Ф. ме обнадежди, и малко ми се разсеяха черните мисли.

# 297
Момичета,благодаря за поздравленията Hug Hug Hug
Спиритче,Мукадеските никога не се оправят.Те имат само периоди,в които са относително добри,но след това пак се вихрят.Т.че не се надявай на нашата да влезе в пътя smile3521

Ето ви малко спам за усмивки
Скрит текст:

# 298

Ама стойката на булката трепи коня. Joy Joy Joy

# 299
Май ще го хванат онзи, а пък и той наистина не очакваше толкова публични личности. Журналистите и охраната го впечатлиха. Снимката на Сами и тати Ф. ме обнадежди, и малко ми се разсеяха черните мисли.

Уф, да се успокоя.  Praynig Благодаря! Не съм чела назад.  Hug

P.S.

Veni_Koleva , а мен ме трепи подписа ти.

Общи условия

Активация на акаунт