Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 640
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград
Murat&Tuba "Šta nam se dogodilo"

# 76
  • Пазарджик

xhippie, от мен едно огромно и искрено Благодаря!

# 77
  • Пловдив

Нещо освежаващо!

Скрит текст:

# 78
# 79

Нашето момиче - оператор!  Wink Hug

# 80
Момичета,и аз благодаря за преведената серия още една перла прибавихте в моята огърлица .

# 81
Привет, момичета! Hug

Отново сте сложили големи красоти в темата, Heart Eyes  благодаря. Hug   bouquet

Хипи, благодаря за преведения епизод! smile3525

Ванче   bouquet

Мурат и Бурчин са ги хванали на излизане от заведение май, видели са и букет в колата и нали папараците хич не са нахални са го питали дали цветята са за Бурчин,  ама не са познали Naughty за мен са! Crazy Embarassed

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 17:00 от galka05

# 82
# 83
Tuba Büyüküstün - Onur Saylak - Toprak&Maya - Twilight - River Flows in You

# 84
  • Пловдив
 Букетът е избран специално за Хиппи от съпруга ми с благодарност за преведения епизод!
Смята се за късметлия, защото тъкмо изгледа 38 епизод и преживяваше, че трябва да спре. / не му се гледа по друг начин, освен със субтитри Laughing Laughing /

Прибавям и своите благодарности за труда  и радостта, която даряваш на нас, любителите на този сериал!

# 85
  • Пловдив
Здравейте дружки  Hug Един ден да не влеза във форума и да изпусна такава хубава новина  Peace

xhippie, огромно благодаря

Ринка, страхотно клипче   bouquet Особено асоциацията накрая много ми хареса- след 5 години и Онур гушка Асия и Елиф , така ще е след 5 години с Топрак и Мая , само да е живот и здраве  Heart Eyes

# 86
Мараба на всички по нощите!

Вече е Гергъовден и ако до вчера са блеяли агънца... Naughty Naughtyто от днес ще са няколко по-малко.. Joy Joy
Аз днес имам повод да почерпя, защото в къщи всичките ми домашни любимци са именници, рожденници, че и на всичко отгоре и днес е ден на армията. ooooh! ooooh!
За мен остава само да налюпвам шапката на Дядо Коледа и да раздавам подаръци. Joy Joy Joy
Просто да ме ожали човек.. Joy Joy

# 87
# 88
  • Пловдив
Габи честит празник на теб и всички твои близки! Много здраве и късмет на всички!

# 89
Добро утро на светъл празник Гергьовден!  Hug

Заповядайте!

Честит празник на всички именници!  Hug

Честит празник на всички, които посещават темата!  Hug

Нека Свети Георги ни закриля! Praynig

Поздрав от сърце! Hug

Весел ден и много късмет!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт