Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!  Hug

Честит празник на всички!

на Гергьвден не можем без гергьовските люлки и агънца / и майките на агънцата  Wink/

и естествено идва ред на трапезата. Пък ако се намери и някой сладкодумен разказвач като дядо Джемал!  Wink

На именниците: Честито!

Габи, да са живи и здрави твоите именници и рожденници!
Много да те радват и обичат! И ти тях! Hug

Злати, честити да са и твоите именници!
Да са здрави и щастливи!

# 91
Ринка, мерси за пожеланията.
Ще им предам лично какво трябва да правят , особено старателно и никога да не клинчат. Joy Joy

А сега дай някоя клюкичка в зелено. Praynig Praynig Praynig

# 92

Габи, хабери за зелено мастило днес още не са излезли, но има време до края на деня! Peace
Сега те черпя кафенце  Hug, пък ти може да почерпиш с парченце от агънцето!  Joy Joy

# 93
  • Разград

# 94
Хайде да Ви е сладко!

# 95
Габи, много ни беше сладко!  Peace

След агънцето - фламбе дойде ред и на горещото кафе:

След горещото кафе - едно горещо Болеро:

# 96
Привет, момичета! Hug

Честит празник на всички именници и рожденници! Hug

Нека бъдат много здрави и щастливи! smile3525

# 97

Oф, бе....ама на табличката май е останало само соленото кафе. ooooh! ooooh!

Аз май ще го пропусна.  newsm78 newsm78

# 98

Габи, не мога да те оставя без кафе!  Naughty
Но засега ще те оставя без онези така любими ти зелени текстове - хаберчета.  Wink
Като компенсация ти подарявам ето  това:

Скрит текст:

# 99
  • Разград

Murat&Tuba "Kao nekad"(Like sometime ago)

# 100
  • Пловдив
  Ще ми разрешите да наруша тишината с романтична испанска китара  в този празничен ден  bouquet  bouquet

# 101
Ренибо,  wavey wavey

Гледам новия ни зрител успешно крачи по селските пътища на Антакия.

Ами сега, като излапа сериите със субтитри.. ooooh! ooooh! ooooh! , дали ще се прехвърли на дублирани? Аз лично втори сезон по-вече го харесвам. Ама отзивите от мъжката страна ...още не ги знам. Чакам да ми споделиш... Naughty Naughty Naughty Не се скатавай.

# 102
  • Пловдив

Здравейте! Празнувате ли?

# 103
  • Пловдив
 Габи, явно големите софри с печеното агнешко не са те извадили от строя и уж те интересува мнението на моята половинка, ама аз съзирам нездраво любопитство. Какво ли си мислиш, кой ли пък е този, дето е изтърпял една жена половин век  rotfImbo rotfImbo
  Дали ще продължи гледането - не зная. Човекът искал романтика, а този коварен Али я развалял Mr. Green Mr. Green Пък и досега си гледаше дисковете по всяко време на денонощието, а сега ще е малко трудно да влиза в нета.  А обучението му от такъв нервен учител като мен, може да го откаже.

# 104
  • Пловдив
Здравейте и от мен по никое време  Hug Честит празник на всички празнуващи  newsm51 smile3525
Тъкмо сколасахме да нахраним гостите, да си ги изпратим по живо, по здраво и седнах да ви видя и вас как сте  Laughing Сватя, ти много имаш да черпиш днес  Wink, аз само за двама-баща ми и племенникът ми! То сигурно вече сте попреяли, ама май не видях десерт, та хайде да е от мен  Peace

Скрит текст:

и за да не ви е много сладко

Общи условия

Активация на акаунт