Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 668
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Cruela Hug,слъчева усмивка на гърба,да се надявам и на лице... Wink Радвам се,че се появи

# 271
  • софия
ти си го изтри, ама с Круела сме те копирали Hug

мисълта ми беше, че за всеки има място под слънцето и всеки си го намира както може....аз също познавам такива "дами" с приятели и среда, карат се , сърдят се и после пак заедно... до следващия път Grinning
хора всякакви по тоя свят..... #Crazy

# 272
  • Разград

# 273
Cruela Hug,слъчева усмивка на гърба,да се надявам и на лице... Wink Радвам се,че се появи

love001 А твоите са в подписа, хитрушо!  newsm10 newsm53 smile3521

# 274
  • Варна
Привет момичета в най-хубавата тема !
Пак сте напреднали много.

Черна котка да те е живо и здраво детенце!Dimony  ЧРД и весел празник!

Хриси и Славена  newsm10 за Муки и Мусти

freespirit  и на мен ми се иска да й намеря извинения за постъпките,но не мога.Не мога да забравя злобата и жестокостта с която тъпчеше Ф,ако Ф не беше толкова силен характер,тя нямаше да издържи,или щеше да полудее или да избяга от тях/както всъщност стана в началото/.Тя не пропускаше момент да не сипе сол в раната й.А в последните епизоди просто пак се активира злобата й.Може би защото за определен период просто нямаше възможност да я проявява толкова открито и се е понатрупала доста отрова.Иначе тя си има своите проблясъци и от време на време я хващат добрите - но само толкова.После бързо й минава.Между другото и тя е за терапия  hahaha- може би и тя трябва да има своя шанс да се попромени към по - добро,защото, права си ,този негативизъм вреди/не само/,но най-вече на нея.

# 275

http://www.youtube.com/watch?v=SC-pf3Py6V8

Добро утро! Поствам отново това интервю с Енгин , защото е страхотно.  Simple Smile Simple Smile. Дано излязат повече такива интервюта.

Това интервю е с английски субове и може да станат български...

Като отворите линка през хрома отдолу на лентата на клипа има червено квадратче с две сс вътре , кликате на него и втората опция отгоре надолу е превод , отново кликаш на нея и ти излиза най-напред албански , със стрелката надолу намирате български позиционирате , давате ок и субтитрите ви са на български...  С Мозилла не знам дали се получава..
                  Chrome браузъра трябва да е на български...
                  Ето ви линк да си го свалите ако нямате Chrome браузър на BG...

http://www.google.com/chrome?hl=bg

# 276
  • софия
Аnista - не търся оправдания за Мукадес!!!, а промяна...
това което си описала е самата истина, но искам да заложа на тези "проблясъци" на доброто у нея, ако е възможно да излязат наяве и да бъдат поне донякъде в баланс с недостатъците и.....правейки я простовато смешна, а не единствено зловредна....в нея има толкова енергия, способна е да се справи с всичко, нека  злобата да не е единствения и двигател..... Peace

# 277
Здравейте Круела честити имен ден/на патерици/ на теб и всички който празнуваха вчера.

Круелита на къде пак си отмъкналa булката бе....до четвъртък да ни е върнеш.

Черна котка да те е живо и здраво детенце!Dimony  ЧРД  smile3525

# 278
Черна котка да те е живо и здраво детенце!Dimony  ЧРД и весел празник!

# 279
Черна котка , да те е живо и здраво съкровището !

Dimony , ЧРД и много весел празник!

Хриси и Славена страхотни сте, както винаги!

Колкото до Мука - все си мисля, че на тая възраст ще й е трудно да се промени - сами видяхме - скараха й се за писмото до Мусти, но колко трая снижаването й? - Точно 2 минути. То си й е в кръвта да казва всичко, което й е на устата. За жалост не се усеща, че с това обижда, засяга и поставя в неловко положение всички около нея. Но пък не може да й се отрече - винаги успява да се измъкне и тя да е с последната дума.

# 280
  • AMS
Маринака,

Engin Akyurek Cici kız
Добро утро. С този клип направен с любов, пожелавам Керим и Фатмагюл да ни доставят само радост.[/b

Cruela, радвам се да те видя!!!
mariana51 , сложи линк и за Берен pleееееееееееееееase!  Praynig Praynig Praynig
+ newsm18 newsm18 newsm18

Честит Рожден Ден, Dimony!

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 14:11 от di...va

# 281
Скрит текст:
Spam,но смеха никога не е излишен Wink
 Joy Joy Joy

# 282
# 283
  • В Града на Липите
Значи, направо съм извадила късмет, че не съм срещала Мукоподобни. Представям си какво е да търпиш часове наред подобно същество.
Тя проблясъци има, обаче са много краткотрайни и после ти ги вади през носа.
Снощи гледах епизода, в който Фатмагюл молеше Керим да не се разделят, та малко преди това, когато Муки подслуша на вратата и я видя, че се натъжи от думите на Керим, че ще я напусне, веднага започна да я успокоява. Каза й нещо от сорта, че той сигурно не го мисли, и говори така защото е пиян и на другата сутрин всичко ще е наред. И веднага щом на другия ден се прибраха с тортата започна да им пили, че всички ги чакали да се развеждат, а те си ядели торта и си празнували годишнина. Едва ли не ги накара да им се извинят. И пак разрева Фатматгюл.
Аз отдавна спрях да чакам да се поправи.

# 284
Veni_Koleva, мерси за колажа!  Hug
Никъде не отмъквам булката. Само и давам някои съвети за през нощта, че ако чакам на Мерием, Мукадес и психоложката ще вземе да се притесни момичето. Имаше един стар виц за съветите към английската кралица в първата брачна нощ - Затваряш очи и мислиш за Англия! Аз това и казвам на Фатмагюл - Хич да не ти пука! Затваряш очи и мислиш за Турция!

Общи условия

Активация на акаунт