Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 663
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте мили, момичета! Hug Hug

Искам да БЛАГОДАРЯ  /съжалявам, че толкова късно Praynig Praynig/ на всички,
които вчера ме поздравиха тук и на лични за празника ми! Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Аз малко съм встрани, но съм си приела този празник и за мен - кръстена съм на баба ми Георгина /на баба буквичката Joy/. А и нашето малко слънчице си е с хубавото име Георги.  Peace
Скрит текст:
Напоследък към ограниченото ми свободно време се прибави  и технически проблем с компа ми и не мога бъда адекватна с това, което разисквате - ето и сега този ми пост увисва, защото Вие сте на друга вълна

Желая на всички Ви прекрасен ден и успешна седмица! Peace Peace Иииии по-бързо да идва Именния ден на  Четвъртък-21.00часа Peace
Поздравявам Ви с една разходка из  Лондонската ботаническа градина! PeaceПет минутки релакс! Peace А аз се връщам много назад за да Ви чета!

http://dox.bg/files/dw?a=6767dea61c

# 301
  • София

Ето ви малко спам за усмивки
Скрит текст:

bouquet дано и на теб е усмихнат и слънчев деня - Ч.Р.Д.

# 302
  • Стара Загора
Нищо няма да се случи,просто ни държат в напрежение с  това слухче"Тази нощ ще бъде дълга стана ясно...до срещата остана малко...ами след "срещата"...?."
Сигурно имат предвид как ще се държат на следващия ден и нали се очаква Мукадес да сътвори ново объркване.
Изобщо не мисля негативно,че ще стрелят по единия или другия-вече е е прекалено в най-хубавия ден или нощ да им причиняват такова нещо.
Макар че за трейлъра си мисля,че ще ни изправи пак на нокти!

Нелка,мерси за упътването как се пускат бълг.субтитри към клипа с инетрвю на Енгин!Аз съм с мозила  и пак се получи!

# 303
Маринака,страхотен клип!Поздравления!  bouquet Може ли да ми кажеш кой изпълнява песента?

Engin Akyurek Cici kız
Добро утро. С този клип направен с любов, пожелавам Керим и Фатмагюл да ни доставят само радост.

Dimony,честит рожден ден!  bouquet

черна котка, да те е жива и здрава рожбата!    bouquet

# 304
  • Варна
Момичета, благодаря за интервюто с Енгин - с превода на бг      СУПЕР е Grinning
Момчето е страхотно ,това което казва за професията си,доказва колко задълбочено гледа на нея.Най - много ми хареса това,което каза за продължаващо образование и развитие на актьорите и необходимостта от напътствия.Дано оттук нататък му дават само още по - стойностни роли, с които да ни показва огромния талант,който има!!!

# 305
  • В Града на Липите
Аз заради това и не го чакам толкова. Представям си как редуват тъпите физиономии на Мустафа и наемния убиец на фона на драматична музика. Дано пуснат и младоженците за 5 секунди.

# 306
И момичето е страхотно!

# 307
Аз заради това и не го чакам толкова. Представям си как редуват тъпите физиономии на Мустафа и наемния убиец на фона на драматична музика. Дано пуснат и младоженците за 5 секунди.

И ако вземе Мустафа да се самоубие ще развали пак настроението на Фатмагюл и Керим.  ooooh!

# 308
  • София
не беше ли правилно "златни ти ръце"  Thinking принципно , не че държа на израза  Mr. Green
Скрит текст:
bowuu

# 309
  • Стара Загора
Хриси,прочете ми мислите,точно това си мислех и аз,но не посмях да напиша.Май-напоследък само ни дразнят с тия трейлъри.Което ми напомня,че скоро не си ни писала нов Laughing!Айде давай ,че твоите са къде къде по-хубави!!!
  Круела,някъде в подсказка или слухче пишеше,че Мустафа ще бъде застрелян при опит да избяга от затвора.Той е толкова жалък,че едва ли ще има смелостта да се самоубие,не вярвам!

# 310
  • София
Cruela,  Hug
Скрит текст:
   Да ти е живо и здраво името!!! ..... скрита "гергьовке"   Wink   

# 311
  • В Града на Липите
И ако вземе Мустафа да се самоубие ще развали пак настроението на Фатмагюл и Керим.  ooooh!
Ама ти верно много си изостанала  ooooh!
Няма да се самоубива. Щял да прави опит да бяга и да го прострелят. Май такива слухове се носеха из пространството.

Ето ти ги, за да се доинформираш за каквото си пропуснала:
Скрит текст:
ENGIN AKYUREK HAYRAN SAYFASI:

1) Меджхул казва: Ах Мустафа, ах, накрая погуби себе си...В този живот, който търси - намира, които пъшка - умира.
2) Сватбата започва много хубаво, хубаво и продължава. Пожелаваме и да свърши хубаво. Въпреки Мустафа. Мустафа да не постигне целта си. Няма да я постигне... Много големи страдания очакват Mустафа и останалиtе през следващите дни. Mоже би не в този еп., но ще видим края на Мустафа, казва Меджхул.
3) Преди седмици получихме информация, че Мустафа ще умре, а по-късно - че той все още няма да умре. И ние като вас се объркахме. Според най-новата ни информация нищо няма да се случи на Керим. Не в 74 еп., но до края на сериала Мустафа ще умре в затвора. Ще видим и съдбите на Ердоан и Селим.
4) Меджхул казва: Engin Ekyurek Hayran sayfasi не разбра ли какво каза Меджхул? Мустафа умира в 74 еп., казва Меджхул. Докато се опитва да избяга, ще бъде ранен и ще почине. Ето свърши, оттървахме се.
КОСОВА:
Снимките ще продължат дълго.Кадир бей е бил лицето,което е ги е бракосъчетало..Мукаддес подвиква на Фг да настъпи Керим...Фатмагюл го настъпва,това е обичай:)
Между другото,наетият убиец от Мустафа,се представя за сервитьор.

1) Меджхул казва: Ах Мустафа, ах, накрая погуби себе си...В този живот, който търси - намира, които пъшка - умира.
това наистина ме разсмя.  Joy Внимавайте с пъшкането  Peace

Боровинке, първо да пуснат техния, аз после ще ви разведрявам, ако се наложи  Joy
Може пък да ни изненадат приятно Wink

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 14:57 от hrissi_sz

# 312
Димони,Честит Рожден ден!

Скрит текст:

# 313
Момичета горе-долу знаете ли кога ще излезе трейлъра на 74 епизод?  newsm78

# 314
  • Стара Загора
 Gigi Ilieva ,обикновено след 17.00ч ги пускат трейлърите.
 Хриси Hug,дано ни изненадат  приятно наистина,но аз ще чакам трейлър-мейлър  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт