Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 647
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Ама ти верно много си изостанала  ooooh!
Няма да се самоубива. Щял да прави опит да бяга и да го прострелят. Май такива слухове се носеха из пространството. Дано не съм ги сънувала само, че много ми харесаха.

Така е като пропуснеш два епизода и четири теми.  ooooh!
А за Мустафа и да го убият пак ще има драма. Фатмагюл ще се натъжи, Керим ще се ядоса и ето ни отново криза. Аман!  Whistling

rivva
Hug Hug Hug

# 316
Gigi Ilieva ,обикновено след 17.00ч ги пускат трейлърите.
 Хриси Hug,дано ни изненадат  приятно наистина,но аз ще чакам трейлър-мейлър  bouquet!

Днес след 17:00??

# 317

Veni_Koleva , а мен ме трепи подписа ти.

Ами тренират момичета за сватбата... Joy Joy Joy

# 318
Ама ти верно много си изостанала  ooooh!
Няма да се самоубива. Щял да прави опит да бяга и да го прострелят. Май такива слухове се носеха из пространството. Дано не съм ги сънувала само, че много ми харесаха.

Така е като пропуснеш два епизода и четири теми.  ooooh!
А за Мустафа и да го убият пак ще има драма. Фатмагюл ще се натъжи, Керим ще се ядоса и ето ни отново криза. Аман!  Whistling

Круелита,не вярвам,че ще се случи нещо от това,което си мислиш.Гледай последните два епизода.От чисто човешки план може да им стане мъчно,но иначе и двамата ще си отдъхнат.

# 319
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Gigi Ilieva
Вмъкни Цитат
Цитат на: borovinka123 в Пон., 07 Май 2012, 14:56
 Хриси Hug,дано ни изненадат  приятно наистина,но аз ще чакам трейлър-мейлър bouquet!

Да би трябвало днес да го пуснат след 17.00,но не знам точен час да ти кажа.Следи тук в темата и ще видиш,те момичетата ще го качат веднага щом излезе!

# 320
# 321
Цитат
Публикувана от: Gigi Ilieva
Вмъкни Цитат
Цитат на: borovinka123 в Пон., 07 Май 2012, 14:56
 Хриси Hug,дано ни изненадат  приятно наистина,но аз ще чакам трейлър-мейлър bouquet!

Да би трябвало днес да го пуснат след 17.00,но не знам точен час да ти кажа.Следи тук в темата и ще видиш,те момичетата ще го качат веднага щом излезе!

Благодаря ти!  Heart Eyes

# 322
Съобщение от 123 стр,на вестник „Истанбул днес,утре,вдруги ден и  по-всяко време”.
Скрит текст:
Днес 5.05.2012 . в затвора на снимачната площадка @#!%^ не се чете поради техническа грешка /абе онзи дето го дават във всеки тур сериал –б.р./,при изпълнение на  дълга си към собствената чест загина Мустафа Налчъ /онзи същия от историята с Фатмагюл Илгаз/.Свиделеско описание на бягството:”Той бягаше през джама,като развинти решетките с помощта на пилата за педикюр на  Красивата Салиме /онзи дето хърка до вратата/...и онзи бяга,те след него викат „стой”..”ще стоя,ама после няма да мога да седна  1 седмица”-казва Мустафата и бяга  /този двор май ще е много дълъг –б.р./...и така горкия будала бега,бега ...каза „А Мукадес ханъм ко прайш там”,спъна се и неща каза думбур-лумбур издрънча на кухо като празна лейка ,ударил си лошо главата казват и това е ..мир на душата му,не беше лош човек,ама хич го немаше у приказката се пишеше ли пишеше ,май мимоари щял да издава ,така казаха от охраната’’.... Weary Weary smile3518 smile3518 newsm45

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 15:14 от Slawena

# 323

# 324
  • В Града на Липите
Славенка, това съобщение сякаш с гугъл преводача си го превеждала  Joy  Joy  Joy

Боровинке   Hug знаеш, че на теб нищо не мога да ти откажа.

Трейлър-мрейлър 2/еп.74

Скрит текст:
Слънчево утро. Някъде в къщата на Кадир бай, доколкото виждам в мазето. Мука отваря подпухнал клепач, сваля полата от главата си и се оглежда.
В ъгъла до простира за пране, хърка гръмогласно наемния убиец, обилно брадясал. От ъгъла на устата му се процежда слюнка. До главата му лежи празна бутилка от йени ракъ.
Мука се почесва по главата и пробва да подреди къдриците си, които приличат на щръкнали стружки. Бърка в дикУлтетУ си и вади 50000-то хиляди лири.
- Да му се не види – въздиша тя. – Явно ще трябва да се примиря само с парите. Тоз тиквеник заспа още преди да му разкрия намеренията си. Щял да убива енищто? Е, тоз път не позна. Точно за енището пък какви планове имам... охххх... Я да взема да се обадя на охраната отвън да го прибере тоз, че да вървя при младите да ги проверя каква я свършиха. Ооооохххххх – надига се тя тромаво, - май съм прекалила с танците снощи, ама все някой трябваше да покаже на оназ префърцунената австралийка как се танцува. Сили не ми останаха да се жертвам вече, сили...

# 325
Slawena , язък - Мустафа си ударил главата. Аз се надявах да е паднал върху пилата на  "Красивата Салиме /онзи дето хърка до вратата/". Все пак геройска смърт си му отредила.  Wink

P.S.
hrissi_sz , брачната нощ във втория трейлър ли ще е?  Thinking

# 326
Славенка, това съобщение сякаш с гугъл преводача си го превеждала  Joy  Joy  Joy

Значи си ме разбрала Wink

newsm10

Cruela ,все пак сме човеци  Mr. Green

# 327
  • Стара Загора
Цитат
спъна се и неща каза думбур-лумбур издрънча на кухо като празна лейка и това е ..мир на душата му,не беше лош човек,ама хич го немаше у приказката се пишеше ли пишеше ....
hahaha hahaha hahaha

Хриси Hug,благодаря мила!Знаеш,че много те обичам нали     love001!
Да знаеш обаче ще си права,както нзи път с курабийките!Сто процента Муката е цъфнала рано сутринта на прага на Фатмагюл да провери как е минала "Срещата",а  уроци по танци ще им даде на всички,не се и съмнявам след последното изпълнение на вечерта на къната !
Ама така се забавлявам  с вашите творби ,супер сте!

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 15:26 от borovinka123

# 328
  • В Града на Липите
Круелита,
Скрит текст:
трейлъра посветен на брачната нощ го написах още преди около месец, ако се сещаш имаше едни копчета и крила...  Joy Няма да се повтарям, да не стане объркване

Боровинке, очаквам Мука да стане в тъмни зори, да спретне една баница и да се понесе натам. Все пак им е една от най-близките, няма да ги остави гладни, я. Такава грижовна жена.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 15:31 от hrissi_sz

# 329
Аааа,момичета,от вашите трейлъри и съобщение не мога да измисля свестен репортаж!
Днес е ваш ден!
 Аз отивам да обработвам материала от камерата,която поставих на полилея в спалнята!
 Явно  камерата нещо се е запотила и репортажа  няма да е дълъг,но какво да се прави...  Peace
Ще видим утре...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт