Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 615
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Те че ще  ни ударят вратата под носа е ясно ,въпросът е в 75 дали поне ще я открехнат  newsm78

# 376
Благодаря за преразказите!  bouquet

финала на 74 еп ,ще е като ни хлопната вратата под носа ни и....фантазията влиза в ход,чорап-копче,колан-презрамка,було-копче,риза-обувка.....докато свършат копчета и останат по новите покупки Whistling
Тъй Тъй.. и аз така мисля.. кои са новите покупки?!! Боксерки и бюстие ли?!!

# 377

Предполагам тези обръщения "спътнице...спътнико" са под въздействие на сватбена реч...например на Кадир бей ,когато ги бракосъчетава или на Фахретин бей...много са сладки...чоооооккк.......

# 378
  • Стара Загора
alians130 Hug ,благодаря за думичките newsm51!
 Може и да дадат първата брачна нощ,все пак досега не са давали един ден и една нощ в цели три епизода нали се движат в реално време newsm78?!

# 379
Те че ще  ни ударят вратата под носа е ясно ,въпросът е в 75 дали поне ще я открехнат  newsm78
Да не излизам лош пророк ,но подозирам ,че 75 еп. ще започна с гълъби ,много гълъби и Фати приготвяща закуската

# 380
Еее,стига де!Аз мисля,че още в 74 ще свърши "ноща" и ще ги дадат на другия ден даже...!

П.С. Моля се  Praynig  

# 381
  • Разград

# 382
hrissi_sz Благодаря за пояснението, това явно съм пропуснала да прочета..

п.п. Бяхте прави , че Сами ще отиде на сватбата или поне Хаджер ще го изпрати  newsm78

мернах го в трейлъра

# 383
  • софия
благодаря ви за преразказа момичета, и за превода и снимките Hug Hug Hug

много са сладки....
аз сигурно съм малко олдфешън ,  ама харесвам дневните сватби....вечерните ми напомнят за барове и дискотеки....няма лошо де Laughing
а и през деня стават прекрасни снимки... Laughing

п.п. ама кой написа, че сервитьора ще наднича от храстите..... тоя е такъв грозник, ама тая снимка ме развесели, вместо да ме стресне...  Joy

# 384
А така е преведено на английски:

Kerim: My life partner.

FG: My soulmate.

Thinking

# 385
Хубаво би било, да дадат като прелюдия към нощта
Скрит текст:
Керим как и откопчава и сваля обувките, докато тя е седнала на леглото и той я гледа с онзи неговия убийствен страстен поглед,  Сваля и булото. Разваля и това кокче и и отпуска и гали косата.

# 386
Аз мисля,че там ,където даваха Мустафа с белезниците е на следващия ден след сватбата,когато всичко е осуетено и ще му препишат още поне 10 години към присъдата. После ще го чакаме да се опита и да избяга. Нали знаете,че трейлърите са подвеждащи,защо за секунди се вкарвате във филма?  Thinking

# 387

Тъй Тъй.. и аз така мисля.. кои са новите покупки?!! Боксерки и бюстие ли?!!

smile3521

Те че ще  ни ударят вратата под носа е ясно ,въпросът е в 75 дали поне ще я открехнат  newsm78

Да но на сутринта,нощта е тяхна Rolling Eyes без свидетели,освен притеснена Муки тромбоваща в коридора и чудейки се дали да им звънне и да набеди Елиф за това Mr. Green

# 388
  • Разград

# 389

Общи условия

Активация на акаунт