Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 602
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Аз мисля,че там ,където даваха Мустафа с белезниците е на следващия ден след сватбата,когато всичко е осуетено и ще му препишат още поне 10 години към присъдата. После ще го чакаме да се опита и да избяга. Нали знаете,че трейлърите са подвеждащи,защо за секунди се вкарвате във филма?  Thinking

ще му дадат доживотна...сигурно за това ще бяга

# 391
Цитат
К-моя спътнице
ф-мой приятелю/спътнико
Цитат
А така е преведено на английски:

Kerim: My life partner.

FG: My soulmate.

Thinking
и на български и на английски-много силни думи!

# 392
  • Разград

# 393
и на български и на английски-много силни думи!

И на турски:

"Can Yoldasim"
"Yol arkadasim"

# 394
  • Разград

# 395
Крюела си дойде и веднага хвана трейлъра!  lovekiss Алианс, Kissing Heart

Гаргите плашат с фрагмана. Ние си знаем, че нищо лошо няма да се случи на нашите влюбени. Wink

Хриска, Славенка, много ме развеселихте. Hug Hug

Спиритче, как те разбирам, ако знаеш, но надеждите ти ще останат напразни, струва ми се. Както вчера писах, единствените герои, които търпят положително развитие са Хаджер и Сами. Ердоан, май, натам отива, но за друг не се сещам. Първи сезон най-големият гадняр беше Ердоан - арогантен, заплашващ, отмъстителен... Във втори сезон първото място му отне Мустафа, а с Ердоан не можах точно да разбера какво стана - любовта ли го направи по-мек, какво ли, но определено не е онзи злодей от началото на сериала, а и след последната сцена в килията... Поне на мен ми изглежда, че има проблясъци. Селим не се промени изобщо. Решат и Мюнир са си изпечени мръсници с бели якички и ще си останат такива. За Мукадес имах надежда, че втори сезон ще открие доброто у себе си, но след историята с писмата и цялата злоба около сватбата, май на по-зле отиват нещата при нея.

Черна Котка Бял Котарак, Hugчестито кръщене на синчето ти,да е живо и здраво!   bouquet

Даймони, Hug честит рожден ден на теб! Да си жива и здрава! Весел празник!   bouquet

# 396
# 397
# 398
  • Пловдив

(74 еп - трейлър)

Треълърът към 74 серия на български. Превод от английски: Sofi_q.
Приятно гледане.

# 399
Малко за разведряване!!!
Скрит текст:
Новини от първата брачна нощ на Керим и Фатмагюл Илгаз:

Докато нашата многообична и кръшна девойка се вихри на дансинга в нощта на сватбата,младоженците решават тихомълком да се измъкнат.
Помахват на всички и отлитат към тишината и уюта на тяхната ухаеща на лавандула къща.
Керим помага на Фатмагюл да излезе от таксито, отваря вратата на двора и  я взима на ръце. Понася я към дома,а усмивката му сияе на лунна светлина.
( Макар и репортер, и аз проронвам сълза от щастие.)
Отключва вратата и внася любимата през вратата.
( Аз изтичвам към микробуса и сядам пред екрана да гледам какво предава камерата.
Още я включвам и виждам как К. отваря вратата на спалнята и пръстите му посягат да включат светлината в стаята.)
Но е изненадан от множеството свещи,които са запалени и поставени на различни места из спалнята...
 Фг се допира до него,поглежда го в очите и прошепва:
"Това е малка част от подаръка ми за теб!".
 Пръстите й се сключват около неговите като нежна окова на любовта,а той я придърпва към себе си за целувка.
Пръстите му галят нежния й врат(мале,тази камера беше страшна идея,аз вече се разтопих)
Тя му помага да свали сакото си,оставяйки го да се свлече на пода,целувките стават по-палави и страстни,пръстите опознават тялото на любимия човек...
Керим отмята коси,започва да диша учестено,тя посяга към ризата му....
ИИИИИИИИИИИИИИИ.....
********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Съжалявам,но камерата се замъгли от този дъх...!!!!!!!!!!!!!
Биваше ли точно сега да стане...????
Ставам от стола в микробуса,посягам към шишето със студената вода и я изпивам на един дъх!
То бива да си карък,ама чак такъв!!!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
П.П. Да си призная честно много ме е яд,че сложих само една камера,ама такъв бил животът....
Лошото е,че камерата се оправи,едва когато заспаха от умора и се оказа,че всички дрехи са по земята и че бюстието явно е било като бельо за сватбата....
Доколкото видях Керим спи гол до кръста,а левия му крак еротично се подава изпод завивката.
 За Фг мога да кажа - така се е увила в завивките,че само нослето й се подава. Чудя се и се мая,може ли да имаш такъв хубав мъж до себе си ,в леглото, и да се увиеш като пашкул???
Честно казано май съм пристрастна,но нали си знаете-много ви обичам! Heart Eyes
Отивам да си пия студената вода! И на вас я препоръчвам... Crazy Crazy Crazy

За вас предаде:Репортерът-карък Малчева
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 400
  • софия
Куркуме- Hug
сладурки- Hug
дано тези, които злагаме доброто в Муки да излезе, поне за равновесие, не за огромна промяна, да сме прави, иначе много жалко за Рахми и децата....

нали не мога да гледам трейлъра, та няма да съм в тон, ама се сетих за разговора м/у Фати и Мерием...."защо аз трябва да чакам да ме приемат,....лесно ли е да гледаш отстрани и да съдиш...."
-сещате се, ставаше дума за съседите....
това ни показва нейната пълна увереност в себе си и правото и на щастие  или и нещо друго.... newsm78...някаква подсказка newsm78

п.п.Малчева - помислих, че ти си запалила свещите, че да не барат полилея и да ти прецакат камерата...... Joy Joy Joyама то пак така станало.... Joy

# 401
Славенка , за ноща абосютно съм съгласна,но на сутринта да ни ги покажат гушнати и грейнали.Те Мерием и Кадир ни показаха,а относно Муки дано да го подминат сценаристите  newsm78

# 402
  • Разград

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 17:30 от vania_e

# 403
Благодаря на всички момичета,които  се постараха да ни  покажат новия трейлър и да ни го преведат!  Неуморни сте!  Hug Hug Hug

А той , трейлърът , е чудесен  Heart Eyes въпреки оня брадясъл тъмен обект- за него знаем,че нищо няма  да успее да направи..

Малчева, , таман разпали огъня в моето  въображение и му хвърли една студена вода отгоре  ...Чу се само фъсссссссссс и угасна Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 17:40 от daniela.qnkova

# 404
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт